19 Ocak 2011, Çarşamba 14:15:02

Pegasus'la Sevgililer Günü fırsatı

Bu yıl Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak için, 20-21 Ocak tarihlerinde Pegasus Havayolları'nın resmi internet sitesinden tek bir koltuk seçenler, sevgililerini bedavaya uçuruyor.
  • Uçak firmaları potansiyel görmedıklerı yere uçmazlar. Demek ki Ali abi nin bir bildiği var ki Erzuruma ısrarla uçmak istemiyor. Belki sert hava koşulları belkide başka bir şey. Ama bu sayfada ısrarla Erzuruma uçmasını istiyorsunuz yaa milleti bıktırdınız ! www.flypgs.com a girin orda isteğinizi dile getirin. Ama gerçi Pegasus bu tür müsteri ilişkilerinme önem vermez ama yinede şansınızı orda deneyin derim...
  • pegasus erzuruma gelmesin erzuruma gidecek uçaklar şanlıurfaya yönlendirilsin pegasus erzurumun tekeli değildir pegasus erzurum yorumlarını artık yayınlamayın bıktık artık
  • Peki ya Erzurum'da kayak keyfi? Mescidin içi dururken...

Aşıklar için unutulmaz tarihlerden biri olan 14 Şubat’ı daha da unutulmaz kılmak isteyenler için Pegasus, yurtdışında 25 noktaya düzenlediği uçuşlarla romantik alternatifler yaratmak isteyenlerin adresi olacak gibi görünüyor.

20-21 Ocak 2011 tarihlerinde www.flypgs.com internet sitesinden bilet alarak 12-13-14-15 Şubat 2011 tarihlerinde yurt dışına seyahat edecek çiftler, Sevgililer Günü uçuş bütçelerini yarı yarıya hafifletme imkanına kavuşacaklar. Aynı PNR ile satılan 2 biletin toplamına yüzde 50 indirim uygulayan Pegasus Hava Yolları’nın “İki Koltuk Tek Aşk” kampanyası ile dünyanın aşk şehirlerinde aşkınızı taçlandırmak artık çok kolay!

Roma’da Aşıkların Koruyucusu Aziz Valentin’i Ziyaret

Aşıkların ve sevenlerin koruyucusu olduğuna inanılan, 14 Şubat’a ismini veren Aziz Valentin’in şehri Roma’dan daha romantik neresi olabilir ki? Aziz Valentin’i mezarında ziyaret edip aşkınızı kutsamak, Aşk Çeşmesi’ne para atıp sevginizi ölümsüz kılmak için yapılması gereken kendiniz ve sevgiliniz için www.flypgs.com  internet sitesinden 12 Şubat günü saat 11.50 İstanbul- Roma uçağına gidiş, 15 Şubat günü saat 14.15 uçağına dönüş bileti almak !

Aşkın Başkenti Paris

Aşk hikayelerinin değişmez başkenti Paris’e 2 kişilik bir seyahat ilişkiyi özel kılmanın hiç huşkusuz ki en romantik yolu... Eiffel Kulesi’nde gün batımını izlemek, Seine Nehrin’de tekneyle gezerek aşkını tazelemek isteyenler için Pegasus Paris uçuşları kaçırılmaması gereken bir fırsat.

12 Şubat günü saat 10.35’te İstanbul’dan kalkacak Paris uçağına gidiş, 15 Şubat günü saat 14.00 uçağı ile de dönüş için çift kişilik bir bilet ilişkinize damgasını vuracak bir hediyenin anahtarı olabilir!

Johann Strauss Eşliğinde Viyana’da Vals

Romantizm deyip de valsin doğuduğu şehir Viyana’yı unutmak olmaz! Viyana şehir parkında bulunan tarihi bina Wiener Kursalon’da her yıl düzenlenen Sevgililer Günü Balosu ilişkiniz boyunca paylaşacağınız en unutlmaz tatile evsahipliği yapabilir. Geleneksel kostümleri ve tarihi dokusu ile sizi ve sevgilinizi peri masallarına taşıyacak olan Johann Strauss Balosu bu yıl 12 Şubat’ta gerçekleştiriliyor.

Pegasus Hava Yolları’nın 11 Şubat günü saat 12.00 İstanbul- Viyana gidiş, 15 Şubat günü saat 13.50 uçağı ile dönüş için alınacak çift kişilik bir bilet ve balo davetiyeleri ile Sevgililer Günü’ne peri masalları eşliğinde “Merhaba” diyebilirsiniz.

Milano Como Gölü

Sevgililer Günü karmaşasından uzak kalmak ama yine de bu özel günü daha da özel kılmak isteyenlerdenseniz eğer, Como Gölü kıyısındaki oteller size ve sevdiğinize bu huzuru sağlayacak destinasyonlardan biri olabilir.

Pegasus Hava Yolları’nın Milano Bergamo Havalimanı’na düzenlediği tarifeli seferlerden 12 Şubat günü saat 11.30 için gidiş, 15 Şubat saat 14.10 için de çift kişilik dönüş bileti sizi ve sevdiğinizi aradığınız huzura taşıyacaktır.

Sevgiyi dile getirmenin ve paylaşmanın en güzel günlerinden biri olan 14 Şubat’ı unutulmaz kılmak için 20-21 Ocak tarihlerinde www.flypgs.com internet sitesine girin, aşkınız ve kendiniz için birer koltuk seçin!

Pegasus'la Sevgililer Günü fırsatı

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Uçak firmaları potansiyel görmedıklerı yere uçmazlar. Demek ki Ali abi nin bir bildiği var ki Erzuruma ısrarla uçmak istemiyor. Belki sert hava koşulları belkide başka bir şey. Ama bu sayfada ısrarla Erzuruma uçmasını istiyorsunuz yaa milleti bıktırdınız ! www.flypgs.com a girin orda isteğinizi dile getirin. Ama gerçi Pegasus bu tür müsteri ilişkilerinme önem vermez ama yinede şansınızı orda deneyin derim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pegasus erzuruma gelmesin erzuruma gidecek uçaklar şanlıurfaya yönlendirilsin pegasus erzurumun tekeli değildir pegasus erzurum yorumlarını artık yayınlamayın bıktık artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Peki ya Erzurum'da kayak keyfi? Mescidin içi dururken...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000