14 Nisan 2011, Perşembe 08:11:27

Pegasus'la İzmir'den Londra'ya direkt uçuş imkanı

Pegasus Havayolları yaz döneminde Londra Stansted’den, İzmir’e doğrudan seferler başlattı. İzmir uçuşları için yolcular vergiler ve ek ücretler dahil 74.99 sterlin ödeyecek.
  • izmir londra direk aktarmasız haftanın 4 günü olan uçuşlarınız ve tüm hizmetleriniz için çok ama çok teşekkürler pegasus airlines ben diyorumki yurt içi uçuşlarımda da yurt dışı uçuşlarımda da her zaman PEGASUS İNADINA PEGASUS iyiki kuruldunuz iyiki de varsınız
  • SunEx yapmaya kalktı yapamadı, SunEx Atinaya da uçmaya kalkmıştı 3ay da pes etmişti. Pegasus ortaklığını da arkasına alan İzair 7 uçağa çıkınca daha kimbilir nerelere direk uçacak. Egeliler THY soyguncusundan kurtuluyor işte fenamı
  • EYVAAAH,NEVER UÇMAZSA PEGASUS BATAR VALLA..ALİ SABANCI YA SÖYLEYELİM BARİ..NEVER,İZMİR DE YAŞIYOR HAFTADA İKİ GÜN LONDRAYA GİDİP GELİR THY İLE İSTANBUL ÜZERİNDEN.DOSTUM EZİYET ETME KENDİNE,GEL SEN BURADAN UÇ.NE YAPACAKSIN BAĞLANTILI UÇUP İZMİRDEN.BAK BİLE BİLE ADAMLAR SEFER KOYMUŞLAR.NE KADAR ÇAMUR ATSANDA ADAMLARIN UÇAKLARI YENİ.YANİ ÇAMUR TUTMUYOR ANLADIN MI BİRADER..
  • sun express bu ucuşu 2,5 yıl once yapıyordu, hatta kış döneminde bile vardı ama kar etmeyen bir hat olduğu için kaldırdı. haftada 4 gün çok fazla ucus süresi ve maliyette göz önüne alınınca pek karlı görünmüyor, çok iyi acenta anlaşmaları lazım. umarım tutar ingiltereye diğer hatlar içinde şirketlere cesaret verir.
  • Nesi var bu Pegasus'un neden asla uçmazmışsınız onu anlamıyorum?Siz bir uçuşla değerlendiriyorsunuz bizse başka şirketlerden gelip Pegasus ailesine katılan çalışanları olarak..İster inanın ister inanmayın ama Pegasus kurumsal,eğitime çok yatırım yapan,sürekli bunu ölçüp değerlendiren ve bunu her departmanı için uygulayan bir şirket..Özel bir çok havayolunun arasında en iyisi!!yolcusuna değer veriyor,rötar olmasın diye çaba harcıyor bunun için bitip tükenmeyen ve hep hata varsa çözüm arayan toplantılar yapıyor..sürekli personelinden feed back alıyor..Havalimanı içerisindeki ofisleri,crew shop'u,dinlenme odaları,dispatch'i,ekip takip ofisi son derece donanımlı ve çok profesyonelce çalışıyor..Yolcular bizi,bizde onları seviyoruz..Purser
  • Teşekkürler Ali Sabancı. İzmir- İngiltere uçuşları için çok güzel bir fırsat yarattı bizlere. Sunexpress'ten de aynı ilgiyi bekliyoruz. İzmir'in 1 numarası Sunexpress, duy sesimizi. Saygılar.
  • Pegasus ile asla!!!

Londra’nın Stansted Havalimanı’ndan Pegasus Havayolları İzmir’e, Salı, Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftada dört gün direk uçuş başlattı.

Pegasus, Londra - Stansted arası uçuşlarla, İzmir’i daha önce hiç olmadığı kadar turistlere açık hale getirmeyi hedefliyor.

Canlı ve kozmopolit bir liman şehri olan İzmir, deniz kenarındaki kasabaları, deniz ürünleri ağırlıklı mutfağı, kaplıcaları ve zeytin ormanlarıyla Ege Bölgesi’nin en önemli merkezi olma özelliğine sahip bir şehir. Antik çağlardan kalma Efes, Didim ve Pergamon’da bulunan arkeolojik alanların yanı sıra arkeolojik müzelere de ev sahipliği yapan İzmir; Foça, Çeşme ve uluslararası su sporları alanında adını duyuran Alaçatı gibi Ege Denizi kıyısında yer alan gözde tatil merkezlerine de çok yakın. Türkiye’nin en büyük üçüncü şehri olan İzmir, İstanbul’dan sonra da en büyük ikinci limana sahip ve Ege Bölgesi’nin başlıca ticaret merkezi olması dolayısıyla iş toplantılarına da sık sık ev sahipliği yapıyor.

Pegasus'la İzmir'den Londra'ya direkt uçuş imkanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

hakan fidan ~ 8 yıl önce
izmir londra direk aktarmasız haftanın 4 günü olan uçuşlarınız ve tüm hizmetleriniz için çok ama çok teşekkürler pegasus airlines ben diyorumki yurt içi uçuşlarımda da yurt dışı uçuşlarımda da her zaman PEGASUS İNADINA PEGASUS iyiki kuruldunuz iyiki de varsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SunEx yapmaya kalktı yapamadı, SunEx Atinaya da uçmaya kalkmıştı 3ay da pes etmişti. Pegasus ortaklığını da arkasına alan İzair 7 uçağa çıkınca daha kimbilir nerelere direk uçacak. Egeliler THY soyguncusundan kurtuluyor işte fenamı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
EYVAAAH,NEVER UÇMAZSA PEGASUS BATAR VALLA..ALİ SABANCI YA SÖYLEYELİM BARİ..NEVER,İZMİR DE YAŞIYOR HAFTADA İKİ GÜN LONDRAYA GİDİP GELİR THY İLE İSTANBUL ÜZERİNDEN.DOSTUM EZİYET ETME KENDİNE,GEL SEN BURADAN UÇ.NE YAPACAKSIN BAĞLANTILI UÇUP İZMİRDEN.BAK BİLE BİLE ADAMLAR SEFER KOYMUŞLAR.NE KADAR ÇAMUR ATSANDA ADAMLARIN UÇAKLARI YENİ.YANİ ÇAMUR TUTMUYOR ANLADIN MI BİRADER..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sun express bu ucuşu 2,5 yıl once yapıyordu, hatta kış döneminde bile vardı ama kar etmeyen bir hat olduğu için kaldırdı. haftada 4 gün çok fazla ucus süresi ve maliyette göz önüne alınınca pek karlı görünmüyor, çok iyi acenta anlaşmaları lazım. umarım tutar ingiltereye diğer hatlar içinde şirketlere cesaret verir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Nesi var bu Pegasus'un neden asla uçmazmışsınız onu anlamıyorum?Siz bir uçuşla değerlendiriyorsunuz bizse başka şirketlerden gelip Pegasus ailesine katılan çalışanları olarak..İster inanın ister inanmayın ama Pegasus kurumsal,eğitime çok yatırım yapan,sürekli bunu ölçüp değerlendiren ve bunu her departmanı için uygulayan bir şirket..Özel bir çok havayolunun arasında en iyisi!!yolcusuna değer veriyor,rötar olmasın diye çaba harcıyor bunun için bitip tükenmeyen ve hep hata varsa çözüm arayan toplantılar yapıyor..sürekli personelinden feed back alıyor..Havalimanı içerisindeki ofisleri,crew shop'u,dinlenme odaları,dispatch'i,ekip takip ofisi son derece donanımlı ve çok profesyonelce çalışıyor..Yolcular bizi,bizde onları seviyoruz..Purser

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Teşekkürler Ali Sabancı. İzmir- İngiltere uçuşları için çok güzel bir fırsat yarattı bizlere. Sunexpress'ten de aynı ilgiyi bekliyoruz. İzmir'in 1 numarası Sunexpress, duy sesimizi. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pegasus ile asla!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000