08 Nisan 2016, Cuma 19:33:17

Pegasus'un İzmir uçağında yolcu rötarı

İzmir-İstanbul arasında sefer yapan özel bir yolcu uçağında bulunan bir yolcu, “İnmek istiyorum” deyince uçak havalanmadan pisten geri döndü. Saatlerce bekleyen yolcular ise yaşananlara tepki gösterdi.
  • Yolcu haklı ne konuşursunuz
  • Haberin Başlığı Pegasus'un İzmir uçağında yolcu rötarı. Alt satır ise İzmir- İstanbul arasında sefer yapan özel bir yolcu uçağında bulunan bir yolcu diye devam ediyor. Pegasus'un resmi uçakları da mı var? yoksa Belki başlığı ve haber içeriğindeki Pegasus ismini görmezsek Pegasus incinmesin diye mi yazılmış?
  • Olayın bizzat sahidiyim inmek isteyen yolcu 1 saat sonraki bağlantılı uçağını kaciracagindan dolayi inmek istedi.haliyle de gorevliler eşliğinde uçaktan indirildi.diger yolcularda uçakta bekledi Yok bütün yolcular inmis yok bagajlar tekrar x-ray den geçmiş yalanlara bak.asparagas haber ancak bu şekilde yapilabilirdi
  • ucuz bilet olduktan sonra her türlü insanla karşılaşmak mümkün.
  • bir kereden bir şey olmaz
  • İyi dnmüş ben kaptanın yerine olsam dönmem bu ne belediyemi bu sonra pegasus kötü...oldu be pilot iyi çıkmış..bütün milletin zamanını yemiş pis yolcu..
  • Başlıkta "pegasus" önsözde "özel bir yolcu uçağı"...
  • Tam bir cinnet geçirme sebebi. İyiki olay çıkmamış fazla. Madem o kadar hesap kitap kabiliyetin var da ist uçağına yetişemiceğini anladın pist başınımı bekledin bu " müjdeli " haberi vermek için arkadaş?
  • Ama genede müşteriyi kırmamış Pegasus :D
  • bu pegasusa yapılmış bir komplodur. peh

Pegasus Havayolları'nın PC4121 sefer sayılı İzmir- İstanbul seferini yapan uçağı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda bir yolcunun uçaktan inmek istemesi üzerine rötar yaptı.

Yolcu alımının tamamlanmasının ardından uçak harekete hazırlandı. Ancak bu sırada yolculardan birisi, görevli hosteslere İstanbul’daki aktarmalı uçağına yetişemeyeceğini gerekçe göstererek inmek istediğini bildirdi. Yapılan itirazlara rağmen yolcu bir türlü bu isteğinden vazgeçmedi.

YOLCULAR ÇİLEDEN ÇIKTI
Hostesler ise kendisine iletilen talebi pilotlara bildirdi. Daha sonra ise alınan karar doğrultusunda uçak havalanmadan pisten geri döndü. Öte yandan, yolcunun bu isteğinin ardından uçaktaki yolcular da çileden çıktı. Daha sonra hem inmek isteyen yolcu, hem de diğer yolcular havacılık kuralları gereği uçaktan indirildi.

Yolcuların bagaj ve eşyaları tekrar x-ray cihazından geçirildi. Yapılan kontrollerinin ardından Pegasus uçağı 1 saat 20 dakikalık rötarla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na hareket etti.

Pegasus'un İzmir uçağında yolcu rötarı

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Haklı ~ 8 yıl önce
Yolcu haklı ne konuşursunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elpida ~ 8 yıl önce
Haberin Başlığı Pegasus'un İzmir uçağında yolcu rötarı. Alt satır ise İzmir- İstanbul arasında sefer yapan özel bir yolcu uçağında bulunan bir yolcu diye devam ediyor. Pegasus'un resmi uçakları da mı var? yoksa Belki başlığı ve haber içeriğindeki Pegasus ismini görmezsek Pegasus incinmesin diye mi yazılmış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 8 yıl önce
Olayın bizzat sahidiyim inmek isteyen yolcu 1 saat sonraki bağlantılı uçağını kaciracagindan dolayi inmek istedi.haliyle de gorevliler eşliğinde uçaktan indirildi.diger yolcularda uçakta bekledi Yok bütün yolcular inmis yok bagajlar tekrar x-ray den geçmiş yalanlara bak.asparagas haber ancak bu şekilde yapilabilirdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fiyat ~ 8 yıl önce
ucuz bilet olduktan sonra her türlü insanla karşılaşmak mümkün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sema ~ 8 yıl önce
bir kereden bir şey olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fly ~ 8 yıl önce
İyi dnmüş ben kaptanın yerine olsam dönmem bu ne belediyemi bu sonra pegasus kötü...oldu be pilot iyi çıkmış..bütün milletin zamanını yemiş pis yolcu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mokoko ~ 8 yıl önce
Başlıkta "pegasus" önsözde "özel bir yolcu uçağı"...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.,. ~ 8 yıl önce
Tam bir cinnet geçirme sebebi. İyiki olay çıkmamış fazla. Madem o kadar hesap kitap kabiliyetin var da ist uçağına yetişemiceğini anladın pist başınımı bekledin bu " müjdeli " haberi vermek için arkadaş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay be ~ 8 yıl önce
Ama genede müşteriyi kırmamış Pegasus :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 8 yıl önce
bu pegasusa yapılmış bir komplodur. peh

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000