30 Eylül 2016, Cuma 10:47:25

Pegasus'a bronz mix ödülü

Pegasus Hava Yolları, uluslararası dijital iletişim dünyasının seçkin ödüllerinden IAB MIXX yarışmasının Türkiye ayağında arama motoru kategorisinde Google Müşteri Eşleştirme kullanımıyla Altın Mixx kazanmasının ardından, aynı yarışmanın global ayağında da Bronz Mixx ödülünü kazandı.
  • gene mi PGS???? Coşar şimdi su ,koltuk,bagaj vsvs jikletgiller....

Pegasus Hava Yolları, uluslararası dijital iletişim dünyasının seçkin ödüllerinden IAB MIXX yarışmasının Türkiye ayağında arama motoru kategorisinde Google Müşteri Eşleştirme kullanımıyla Altın Mixx kazanmasının ardından, aynı yarışmanın global ayağında da Bronz Mixx ödülünü kazandı. Pegasus, IAB Global Mixx Ödül töreninde “Search Marketing” kategorisinde aldığı “Bronz Mix” ile dijital uygulamalar alanında da ilk uluslararası ödülünü kazanmış oldu.

Pegasus, IAB Türkiye’nin düzenlediği MIXX ödüllerinde, dijital ajansı Hype ile “Google Müşteri Eşleştirme” kampanyasında aldığı Altın MIXX ödülünün üzerine aynı kampanyasıyla bu sefer IAB Global Mixx Ödül Töreni’nde Search Marketing kategorisinde “Bronz Mixx” ödülünü kazandı.

Pegasus’un dijital uygulamaları alanında aldığı ilk uluslararası ödül olan Bronz Mixx ödülü, şirketin Google AdWords'teki Müşteri Eşleştirme özelliğini kullanarak %52 daha fazla tıklama dönüşümü oranı, %13 daha düşük edinme başı maliyet, %32 daha yüksek tıklama oranı ve %12 daha yüksek dönüşüm başına gelir sağlaması üzerine verildi.

Pegasus’un kampanyasında Google üzerinde yapılan anahtar kelime aramaları sonuçlarında gösterilen reklamlar, aramayı yapan kullanıcıların profiline göre özelleştirildi. Mevcut ve potansiyel müşterilerin tanımlanması ile farklı profillere yönelik farklı teklifleri, farklı bidding stratejileri ile otomatik olarak çıkartan kampanya, Pegasus’un satış rakamlarını yükseltirken bilet başına maliyetlerini de düşürmesine yardımcı oldu.
 

Pegasus'a bronz mix ödülü

Yorumlar

hay allah ~ 7 yıl önce
gene mi PGS???? Coşar şimdi su ,koltuk,bagaj vsvs jikletgiller....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs ~ 7 yıl önce
bazen gercekten saçmalıyorsunuz...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000