28 Temmuz 2010, Çarşamba 14:11:28

PEGASUS’UN DERİN’İ YOLA ÇIKTI

Pegasus Havayolları, sipariş ettiği 40 uçağın 13'ünü sipariş tarihinden itibaren birer birer filoya dahil etti. Pegasus Havayolları’nın 40 uçaklık siparişinin 14’üncüsü de filoya katılıyor.
  • Amerika nın dünyaya attığı 79 tonluk kazıktır...
  • biz balıkesir gönen'de oturuyoruz.pegasus'tan isteğim bandırma yada bursa yunuseli havaalanından saw-ankara yada izmir havaalanlarına 60-70 kişilik uçaklarla seferler düzenlemesi.çünkü bize en izmir 4 istanbul kendi aracımızla 5 saat.lütfen bu çağrımıza kulak verin.hem turizm hem sanayi burada.sağlıcakla kalın .kazasız belasız uçuşlar
  • BEN HAVACILIĞI ÇOK SEVEN BİRİSİYİM.GENELDEDE HAVAYOLUNU KULLANIRIM.BU YÜZDENDE HAVACILIK HABERLERİNİ BURDAN İZLİYORUM.ÖNCELİKLE BÖYLE GÜZEL HABERE OLUMSUZ YORUM YAPANLARI KINIYORUM.BİZ TÜRKLER ÖNCE HAVA YOLUYLA UÇMAYI BİLMELİYİZ DİYORUM.Kİ BİLMİYORUZ.ZİRA BİLET ALAN UÇAĞI SATIN ALDIĞINI ZANNEDİYOR.UÇAĞA BİNEN HERKESTE NEDENSE BİR HAVA BİR HAVA.KURALLARI BİLMEMİZE RAĞMEN UYMAMAK BİZ TÜRKLERİN YAPACAĞI EN MEŞHUR HAREKETTİR.ZİRA TANIDIKLARA ANLATACAĞIMIZ HİKAYELERİMİZE BİR YENİSİNİ KAHRAMANLIK YAPMIŞ GİBİ İLAVE ETMEK..EHH BUNLAR GİBİ HER UÇUŞTA MUTLAKA 4 YADA 5 TANE ÇIKAR.GELDE SEN GÜLER YÜZ BEKLE.BEN BANA KARŞI HİÇ BÖYLE BİR DAVRANIŞLA KARŞILAŞMADIM.BİRDE GÜLER YÜZLE UÇAĞA GİRMEYE BAKIN BAKALIM.NELER OLACAK.DİYECEĞİM ÖNCE KENDİNİZE BAKIN..
  • pegasus böyle giderse hiç bişiy yapamaz mesela trabzon ankara seferlerini kaldırdı ayrıca ankara-trabzonuda yani neyse konuya döniyim çok yanlış yapıyor 40tane 737-800 vermiş bitanesini trabzon ankara seferlerine veremiyor bizim gibi pek çok yolcu trabzonda isyanda türk hava yolları var pegasus olsaydı rekabet olurdu thy fiyatları çok yükseltti pegasus sana sesleniyorum gel şu trabzon ankadara seferlerine başla evet bi kişinin bağırmasıyla olmaz ama artık bu kadarda olmaz o siparişlerin bpşa gidecek sabancııııııı duy sesimizi umarım bu mesajı yayınlarsınız !
  • Pegasus KKTC satış ofislerini biraz mercek altına almalı. Bilet alıyorsak paramızla alıyoruz, bedava değil. Bu ofisler yüzünden Pegasus KKTC de mecburen uçulan havayolu oldu tercih edilen değil. İnsanları azarlayan şirket sahipleri istemiyoruz.
  • Herkes insanda kabin personeli insan değilmi yani...? Sizde günde 700 insanı mutlu etmeye çalışsanız kendiniz mutlu olurmusunuz?
  • Ucak hangardan iki hafta once cikti. Bizim ucus okulununun onunden gecerken de insan bir duygulaniyor. Ileride THY nin 737 lerini de selamlamak umudu ile. - Bahadir Acuner
  • yeni uçak hayırlı olsun ama biraz da uçuş ekibine biraz daha önem verseniz bizleri uçakta öcü gibi görmekten vazgeçseler biraz daha natürel ve kibar olsalar o zaman kim tutar pegasus hv yollarını... kazasız belasız hayırlı uçuşlar dilerim
  • Insallah tam iki hafta sonra Almanya´dan Kayseri´ye bu ucakla ucarim :) TC-ACP Derin Hayirli Olsun
  • Acaba hangi callsign iel geliyor?

Amerika’nın Seattle kentinden İstanbul’a gelecek olan uçağın önümüzdeki günlerde Türkiye'de olması bekleniyor.

Pegasus Havayolları'na ait yeni uçağın TC-ACP kuyruk tesciliyle göklerdeki yerini alacak ve böylece şirketin filosundaki uçak sayısı 32'ye ulaşmış olacak. Uçağın adı ise "Derin" olarak belirlendi.

Şirket, geçtiğimiz aylarda da yine fabrika çıkış Boeing 737-800 tipi Mina ve Nisa adlı iki uçağı filosuna katmıştı.

©AirportHaber.com ÖZEL
 

PEGASUS’UN DERİN’İ YOLA ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 14 yıl önce
Amerika nın dünyaya attığı 79 tonluk kazıktır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
biz balıkesir gönen'de oturuyoruz.pegasus'tan isteğim bandırma yada bursa yunuseli havaalanından saw-ankara yada izmir havaalanlarına 60-70 kişilik uçaklarla seferler düzenlemesi.çünkü bize en izmir 4 istanbul kendi aracımızla 5 saat.lütfen bu çağrımıza kulak verin.hem turizm hem sanayi burada.sağlıcakla kalın .kazasız belasız uçuşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BEN HAVACILIĞI ÇOK SEVEN BİRİSİYİM.GENELDEDE HAVAYOLUNU KULLANIRIM.BU YÜZDENDE HAVACILIK HABERLERİNİ BURDAN İZLİYORUM.ÖNCELİKLE BÖYLE GÜZEL HABERE OLUMSUZ YORUM YAPANLARI KINIYORUM.BİZ TÜRKLER ÖNCE HAVA YOLUYLA UÇMAYI BİLMELİYİZ DİYORUM.Kİ BİLMİYORUZ.ZİRA BİLET ALAN UÇAĞI SATIN ALDIĞINI ZANNEDİYOR.UÇAĞA BİNEN HERKESTE NEDENSE BİR HAVA BİR HAVA.KURALLARI BİLMEMİZE RAĞMEN UYMAMAK BİZ TÜRKLERİN YAPACAĞI EN MEŞHUR HAREKETTİR.ZİRA TANIDIKLARA ANLATACAĞIMIZ HİKAYELERİMİZE BİR YENİSİNİ KAHRAMANLIK YAPMIŞ GİBİ İLAVE ETMEK..EHH BUNLAR GİBİ HER UÇUŞTA MUTLAKA 4 YADA 5 TANE ÇIKAR.GELDE SEN GÜLER YÜZ BEKLE.BEN BANA KARŞI HİÇ BÖYLE BİR DAVRANIŞLA KARŞILAŞMADIM.BİRDE GÜLER YÜZLE UÇAĞA GİRMEYE BAKIN BAKALIM.NELER OLACAK.DİYECEĞİM ÖNCE KENDİNİZE BAKIN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasus böyle giderse hiç bişiy yapamaz mesela trabzon ankara seferlerini kaldırdı ayrıca ankara-trabzonuda yani neyse konuya döniyim çok yanlış yapıyor 40tane 737-800 vermiş bitanesini trabzon ankara seferlerine veremiyor bizim gibi pek çok yolcu trabzonda isyanda türk hava yolları var pegasus olsaydı rekabet olurdu thy fiyatları çok yükseltti pegasus sana sesleniyorum gel şu trabzon ankadara seferlerine başla evet bi kişinin bağırmasıyla olmaz ama artık bu kadarda olmaz o siparişlerin bpşa gidecek sabancııııııı duy sesimizi umarım bu mesajı yayınlarsınız !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasus KKTC satış ofislerini biraz mercek altına almalı. Bilet alıyorsak paramızla alıyoruz, bedava değil. Bu ofisler yüzünden Pegasus KKTC de mecburen uçulan havayolu oldu tercih edilen değil. İnsanları azarlayan şirket sahipleri istemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Herkes insanda kabin personeli insan değilmi yani...? Sizde günde 700 insanı mutlu etmeye çalışsanız kendiniz mutlu olurmusunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ucak hangardan iki hafta once cikti. Bizim ucus okulununun onunden gecerken de insan bir duygulaniyor. Ileride THY nin 737 lerini de selamlamak umudu ile. - Bahadir Acuner

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yeni uçak hayırlı olsun ama biraz da uçuş ekibine biraz daha önem verseniz bizleri uçakta öcü gibi görmekten vazgeçseler biraz daha natürel ve kibar olsalar o zaman kim tutar pegasus hv yollarını... kazasız belasız hayırlı uçuşlar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Insallah tam iki hafta sonra Almanya´dan Kayseri´ye bu ucakla ucarim :) TC-ACP Derin Hayirli Olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Acaba hangi callsign iel geliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000