22 Temmuz 2020, Çarşamba 15:45:04

Pegasus'tan Whatsapp destek hattı

Pegasus Hava Yolları, misafirlerinin seyahatlerine dair tüm sorularını hızlı ve kolay bir şekilde sorabilmeleri ve çözüme ulaştırabilmeleri için WhatsApp destek hattı kurdu.
  • sonuçda kendi uygulamanız değil wtsp kişişel verilerin güvenliğini ne kadar korunaklı =)
  • İyi ki gayri müslümler ve icatları var yoksa ne olurdu halimiz? Hem adamlara hakaret ediyoruz,laf söylüyoruz hem de her icatlarını tonla para verip alıp, onları daha da zengin ediyoruz...
  • TK da var zaten uzun zamandır...https://terminal.turkishairlines.com/portfolio_page/seyahat-asistani-boti/
  • uygulama beş kuruş etmez ben sıkıntımı anlatmaya çalışıyorum uygulama bana bol bol üyelerine fırsat linki gönderiyor yanı ben A diyorum onlar tamam anladık Z dediniz değilmi diye karşılık veriyor.
  • İnşallah Buda ücretli olmaz, malum PGS’de her şey ücretli olunca ister istemez insan korkuyor...
  • bundan da para almazlsr heralde
  • Bu uygulama uzun zamandır SunExpress'te var zaten... Pegasus'a da hayırlı olsun, iyi uçuşlar...
  • Tk yönetiminin yerinde Pegasus yönetiminin yarısı olsaydı şu anda Dünyada açık ara bir numaraydık. Ne kadar liyakatsız, iş bilmez adam var doluşmuş şirkete. Müslümanlığın gereği olan işi ehline verme emrini yerine getirseniz keşke biraz Sayın Müslüman yöneticiler.

Pegasus Hava Yolları, misafirlerinin seyahatlerine dair tüm sorularını hızlı ve kolay bir şekilde sorabilmeleri ve çözüme ulaştırabilmeleri için WhatsApp destek hattı kurdu.

Pegasus Hava Yolları, misafirlerinin seyahatlerine dair tüm sorularını hızlı ve kolay bir şekilde sorabilmeleri ve çözüme ulaştırabilmeleri için 7/24 hizmet verecek WhatsApp destek hattını kurduğunu açıkladı. Yapılan bilgilendirmeye göre; destek hattında sunulan hizmet kapsamında bilet işlemleri/sorgulama, kampanya bulma, uçuş durumu, bagaj hakkı, kayıp hasarlı bagaj işlemleri, başvuru sorgulama, sadakat program üyeliği gibi konularda sorular sorulabilecek.

Destek hattında ayrıca hava yolu seyahatiyle ilgili akla gelebilecek soruların ve cevaplarının yer aldığı Sıkça Sorulan Sorular bölümü de bulunacak.

Pegasus'tan Whatsapp destek hattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

mr apron ~ 3 yıl önce
sonuçda kendi uygulamanız değil wtsp kişişel verilerin güvenliğini ne kadar korunaklı =)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Whatsapp ~ 4 yıl önce
İyi ki gayri müslümler ve icatları var yoksa ne olurdu halimiz? Hem adamlara hakaret ediyoruz,laf söylüyoruz hem de her icatlarını tonla para verip alıp, onları daha da zengin ediyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gayri muslum ~ 4 yıl önce
Ne diyorsun kardesim ne sacmaliyorsun ne ayristiriyorsunuz insanlari yeter be hayatinizi yasayin
Boti ~ 4 yıl önce
TK da var zaten uzun zamandır...https://terminal.turkishairlines.com/portfolio_page/seyahat-asistani-boti/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahm ~ 4 yıl önce
uygulama beş kuruş etmez ben sıkıntımı anlatmaya çalışıyorum uygulama bana bol bol üyelerine fırsat linki gönderiyor yanı ben A diyorum onlar tamam anladık Z dediniz değilmi diye karşılık veriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teona ~ 4 yıl önce
Lütven bir sorum var bilen varsa yazarmisiniz anemi vefatetim geldim gurcustana oğlum yanında kız babasının yanında braktim gurcustan sinir kapilari nezaman açilacak yardim edin
Muro KAPTAN ~ 4 yıl önce
İnşallah Buda ücretli olmaz, malum PGS’de her şey ücretli olunca ister istemez insan korkuyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben sana hayran ~ 4 yıl önce
uçma kardeşim! ver iki katını bin diğer havayolu şirketine. adamlar zorla almıyor cebinizden parayı.
Vatandaş ~ 4 yıl önce
Doğru diyorsun THY de hepsi ücretsiz çünkü Pegasusun 250 liraya sattığı bileti THY de 550 liraya alıyorsun Bilet almadan fiyatları bir karşılaştırma yapın, ne demek istediğimi anlarsınız
Noldu ? ~ 4 yıl önce
İsteyen istediğine biner .Niye birbirinize b.k atıyorsunuz . Hepimiz aynı gemideyiz. Havacılık biterse Pegasus da THY de bitecek. Siz neyin derdindesiniz beyin terkler ?
mmm ~ 4 yıl önce
bundan da para almazlsr heralde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı Olsun! ~ 4 yıl önce
Bu uygulama uzun zamandır SunExpress'te var zaten... Pegasus'a da hayırlı olsun, iyi uçuşlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 4 yıl önce
Tabi tabi var. Mesaj atınca cevap gelmiyor çok destek sağlıyorlar
Xq ~ 4 yıl önce
SunExpresste 2 yıldır olan uygulama evet
Merhaba ~ 4 yıl önce
Pegasusta yıllardır olan şeyleri de sunexpress yapınca oooooo çevreci havayolu sunexpressten radikal değişim gibi başlıklarla veriyorlar. Bu tarz olaylar bana çok ilginç geliyor.
Yönetim ~ 4 yıl önce
Tk yönetiminin yerinde Pegasus yönetiminin yarısı olsaydı şu anda Dünyada açık ara bir numaraydık. Ne kadar liyakatsız, iş bilmez adam var doluşmuş şirkete. Müslümanlığın gereği olan işi ehline verme emrini yerine getirseniz keşke biraz Sayın Müslüman yöneticiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 4 yıl önce
Sebebi nedir biliyor musun kardeşim THY de hep torpilli insanlar çalışıyor Işten atılma korkuları yok arkası sağlam kimseden özür dilemeyi bilmezler
eminmisin? ~ 4 yıl önce
Sen bir sabah kahvaltı ayagına yüzlerce kişi içinde işini kaybet bu kelimeni o zaman görürüm pegasusu pegasus yapan bir önceki yönetimdi bunlar kaymagını yerken doyamıyorlar araştır ietersen.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000