18 Ocak 2013, Cuma 13:00:19

PEGASUS ZAFER'E DE BAŞLADI

Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak illerine hizmet veren Türkiye'nin ilk bölgesel havaalanı niteliğindeki Zafer Uluslararası Havalimanı’na Pegasus Hava Yolları’nın ilk seferi 16 Ocak Çarşamba günü saat 20.20’de gerçekleşti.
  • Yorumcu arkadaşa katılıyorum internet sitesi tam amatör işi.Havaalının işleten IC Holding devlet garantisini yeterli görüyor herhalde .Aktif bir tanıtıma gitmedi .Kısa süreli gidip gelen- ler için kendi arabısını koyacak güvenlikli bir otopark oluşturulmalı.Saat 08 de İstanbul'a kalkacak Pegasus uçağı içic Afyon'dan servis 5.30 da kalkıyor.İkili fiat uygulamasını da anlayamadım.
  • once bir kac yuz dolar harcayip dogru durust bir internet sitesi yaptirsinlar hocam. milyonlarca lirayi insaata harcayarak havaalani yapiyorsun. ama internet sitesi tamamen amator isi..
  • afyon-kütahya otobüs ile 12 lira, afyon-zafer pegasus uçuşu zamanı 15 lira, thy uçuşu için 10 lira. kütahya-zafer 15 lira. bu servis fiyatlarıyla seferlerin doluluk oranı nasıl olur bilemiyorum. Sanayi odalarının, belediyelerin uçuşların devamlılığı için destek olması gerektiğini düşünüyorum. Havaalanı açılmadan önce belediyeler ilk sene için ücretsiz servis sözü vermişlerdi. O dedikleri sözler nerede????
  • Bu kalkış iniş saatleri ile güzel yolcu bulacağına eminim.
  • 89 yolcu ile zafere gelmiş, ertesi sabah 110 yolcu ile istanbula gitmiş. başlangıç için iyi çünkü servis konusunda halka tanıtım yapılmıyor bu yüzden havaalanına ulaşım açısından çekinceler var. zafer havaalanı sitesinde bu konuda hiç bilgi yok. yetkililerin tanıtıma daha çok önem vermesi gerekir.
  • merak ettım kac yolcu ıle geldı kac yolcu ıle gıtttı. keşke o konuda bılgı verılseydı. ıyı dıleklerle bu ışler olmuyor cunku.. pegasus un zafer hv alanına haftada 4 sefer yapması başlangıc olarak ıyı sayılır ama ucakların doluluk oranı nasıl acaba. dılegımız zafer hv alanının tez zamanda yolcu sayısı vede ucak trafıgı acısından hareketlenmesı. ayrıca yabancı hv yollarının da buraya sefer duzenlıyebılmelerı ıcın yaz sezonundan once gereklı tanıtımların yapılması soz konusu hv alanının tanıtımı acısından onem arzetmektedır...

Uçuş ağını geliştirmeye hız kesmeden devam eden Pegasus Hava Yolları’nın açılışı 25 Kasım 2012’de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan, Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak illerine hizmet veren Türkiye'nin ilk bölgesel havaalanı niteliğindeki Zafer Uluslararası Havalimanı’na, ilk seferi 16 Ocak Çarşamba günü saat 20.20’de gerçekleştirdi. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan saat 20.20’de kalkış yapan PC 258 sefer sayılı Pegasus Hava Yolları’na ait uçak saat 21.15’te Zafer Havalimanı’na iniş yaptı.

Gerçekleşen seferin ardından Zafer Havalimanı’nda bir tören gerçekleştirildi. Törene Havalimanı Mülki İdare Amiri Bilal Ölmez, Zafer Havalimanı’nın işletmecisi olan IC İçtaş Zafer Bölgesel Havaalanı Yatırım İşletme A.Ş. adına Zafer Havalimanı İşletme Koordinatörü Nedim Uzunkaya ile PegasusHavayolları’nı temsilen Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nadir Kabaş ve Kurumsal İletişim ve Sponsorluklar Pazarlama Müdürü Diğdem Cengiz Gürsel katıldı.

Zafer Havalimanı İşletme Koordinatörü Nedim Uzunkaya törende yaptığı konuşmada Türk Hava Yolları’ndan sonra Pegasus’un da sefere başlamasının mutluluk verici olduğunu ifade ederek “Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak illerine hizmet veren Zafer Havalimanı’nın, bölgenin turizmi başta olmak üzere ekonomik gelişiminde önemli bir rol oynayacağına inanıyoruz. Özellikle termal kaynak yönünden Avrupa’nın ikinci ve dünyanın da yedinci önemli merkezi olan bölgenin büyük bir potansiyeli var ve uçuş başlatan her havayolu şirketi bu potansiyelin daha iyi değerlendirilmesine katkı sağlıyor ve sağlamaya devam edecek. Zafer Uluslararası Havalimanı olarak tüm havayolu şirketlerini Zafer Havalimanı’na uçmaya davet ediyoruz.” dedi.

Konu ile ilgili olarak, Pegasus Hava Yolları Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nadir Kabaş, “Pegasus Hava Yolları olarak, Türkiye’nin ilk bölgesel havalimanı olan Zafer Havalimanı’na uçmaya başlamaktan çok mutluyuz. Afyonkarahisar, Uşak ve Kütahya’ya aynı uzaklıkta olan bu havalimanı sayesinde bütün bölgeye hizmet vermeyi hedefliyoruz. Zafer Havalimanı’na haftada 4 kez gerçekleştireceğimiz seferlerle bölgeyi yurt içinde 10 yurt dışında 24 noktaya uçuracağız” dedi.

Pegasus Hava Yolları, Zafer Havalimanı’nı 16 ülkeye, toplam 34 noktaya bağlıyor

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan haftanın dört günü, Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri 20:20’de; Zafer Havalimanı’ndan Pazartesi, Salı, Perşembe, Cumartesi günleri saat 08:00’de gerçekleştirilecek seferler sayesinde Pegasus misafirleri Zafer Havalimanı’ndan İstanbul aktarmalı olarak yurt içinde 10; yurt dışında 24 noktaya uçuruyor.

PEGASUS ZAFER'E DE BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

dersaadet ~ 11 yıl önce
Yorumcu arkadaşa katılıyorum internet sitesi tam amatör işi.Havaalının işleten IC Holding devlet garantisini yeterli görüyor herhalde .Aktif bir tanıtıma gitmedi .Kısa süreli gidip gelen- ler için kendi arabısını koyacak güvenlikli bir otopark oluşturulmalı.Saat 08 de İstanbul'a kalkacak Pegasus uçağı içic Afyon'dan servis 5.30 da kalkıyor.İkili fiat uygulamasını da anlayamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
internet sitesi ~ 11 yıl önce
once bir kac yuz dolar harcayip dogru durust bir internet sitesi yaptirsinlar hocam. milyonlarca lirayi insaata harcayarak havaalani yapiyorsun. ama internet sitesi tamamen amator isi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öğrenci ~ 11 yıl önce
afyon-kütahya otobüs ile 12 lira, afyon-zafer pegasus uçuşu zamanı 15 lira, thy uçuşu için 10 lira. kütahya-zafer 15 lira. bu servis fiyatlarıyla seferlerin doluluk oranı nasıl olur bilemiyorum. Sanayi odalarının, belediyelerin uçuşların devamlılığı için destek olması gerektiğini düşünüyorum. Havaalanı açılmadan önce belediyeler ilk sene için ücretsiz servis sözü vermişlerdi. O dedikleri sözler nerede????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıllı Saatler ~ 11 yıl önce
Bu kalkış iniş saatleri ile güzel yolcu bulacağına eminim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
afyonlu ~ 11 yıl önce
89 yolcu ile zafere gelmiş, ertesi sabah 110 yolcu ile istanbula gitmiş. başlangıç için iyi çünkü servis konusunda halka tanıtım yapılmıyor bu yüzden havaalanına ulaşım açısından çekinceler var. zafer havaalanı sitesinde bu konuda hiç bilgi yok. yetkililerin tanıtıma daha çok önem vermesi gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdınc durmazer ~ 11 yıl önce
merak ettım kac yolcu ıle geldı kac yolcu ıle gıtttı. keşke o konuda bılgı verılseydı. ıyı dıleklerle bu ışler olmuyor cunku.. pegasus un zafer hv alanına haftada 4 sefer yapması başlangıc olarak ıyı sayılır ama ucakların doluluk oranı nasıl acaba. dılegımız zafer hv alanının tez zamanda yolcu sayısı vede ucak trafıgı acısından hareketlenmesı. ayrıca yabancı hv yollarının da buraya sefer duzenlıyebılmelerı ıcın yaz sezonundan once gereklı tanıtımların yapılması soz konusu hv alanının tanıtımı acısından onem arzetmektedır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.., ~ 11 yıl önce
Pegasus 1 sene uçar Zafer'e. Bu süre sonunda eğer istediği doluluğu yakalayamazsa ve kar edemezse seferleri keser. Daha önce Erzurum ve Sofya hatları için de aynı durum olmuştu.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000