06 Şubat 2015, Cuma 08:40:38

PEGASUS YOLCUSU; 'ÇOK KORKTUM'

İsrailli iş adamı Ben Gal (57), Pegasus Hava Yolları uçuş görevlisinin 'yemek çaldı' suçlamasıyla karşı karşıya kaldı, 3 gün hapishanede yattı
  • Dhl güzel yorum yapmış. Bu Pegasus kadar kötü bir havayolu görmedim. Türk Hava Yolları'ndan erken bilet alındığı zaman fiyat açısından pek te pahalı olmadığı görülecektir. Özellikle Pegasus ile yurtdışı uçuşlarında valiziniz gelmediği zaman muhatap bulamıyorsunuz. Ancak geri dönüşte- o da bulabilirseniz - havalanından valizinizi geri alıyorsunuz. Normalde valiziniz gelmediği zaman havayolunun hatasıdır ve geldiğinde otelinize yollanması gerekir.
  • İseailliler çok çalar.yıllar önce el al ile tel avive giderken bir yahudi yemek tabağını alıp çantasına koydu, görevliye söylemiştim.görevli malesef bir çok yahudi yolcu bunu yapıyor ses çıkarmıyoruz demişti.
  • Birde. Olayi hatirltayim herkese. Kore savasinda. Turkler amerikan askerlerini koca bir alayi cinliler tarafindan. Etrafini sarmislar amerikalilar caresiz kalmis o anda turk birligi. Bu olayi gormus. General celal dora. Birlige. Sungu tak emri vermis ve cinlilere. Hucuma baslamislar. Cinlileri darma dagin etmmisler ve. Amerikan birligini buyuk telikeden. Kutarmislar Ve israilde. Gazeteciler. Soyle. Yazmis. Turk askeri Kunuri daglarinda. Simseklergibi. Cakti. Diye. Yazmis. O tarihte benim. Babamda orda askerdi. Bu olayi cok iyi biliyorum.
  • Yorumcu tek tarafli konusma. Yekkililer bilmiyormu. Araplar filistinliler. Israil dusmanidir. Eger fevkalede bir olay olsaydi. Hucreye gotureni tutuklanirdi. Bilmeden konusma.
  • Bence sirket cok ayip yapmis. Ne olur misafir perverlik gostermesi lazim. Devamli israile. Ucuyorsun bundan sonra ne yuzle televive ucarsin.dunya hep para kazanmak degil. Bir ebedi dunyayi dusunun. Paranin ne oldugu. Orada herkes anlar. Ne ise israilliye gecmis olsun yalis anlamasin turkiye budegil. Turkiyenin kiymetini israilliler cok. Bilirlercunku turkiyeyi iknci vatani biliyorlar. Osmalilar zamanindan beri onlara yapilan iyilikleri. Unutmiyor. Lar
  • Hırgız hırgız
  • Kendilerini bukadar üstün ırk görneleri ve bi okadarda korkak olmaları cok komik. Allah insanları sizin şerrinizden korusun....
  • Nedense sadece oda tv
  • Musevilik demiyorum bakın,Yahudilik inancına göre Yahudi olmayanların canları, malları,eşleri hatta ülkeleri Yahudilerindir ve zaten onlar onlara ait olanları almaktadırlar.
  • Bizi de eğitimdeyken uyarmışlardı özellikle telaviv uçuşlarında dikkat edin troleyinize diye böyle durumlar yaşanıyormuş!

İsrailli iş adamı Ben Gal (57), Pegasus Hava Yolları uçuş görevlisinin "yemek çaldı" suçlamasıyla karşı karşıya kaldı, 3 gün hapishanede yattı

Ben Gal, Pegasus Hava Yolları uçuş görevlisi tarafından "hazır çorba çaldı" iddiasıyla suçlandı ve 3 gününü hapishanede geçirdi.

"HAPİSTE KORKTUĞUM KADAR HİÇ KORKMAMIŞTIM"

Gal, Pegasus Hava Yolları kabin memurunun, kendisinin İstanbul seferinde uçaktan bir torba hazır çorba çaldığına ilişkin şikayeti üzerine 3 gün hapishanede kalmasını ''Hapiste korktuğum kadar korkmamıştım hiç'' sözleriyle özetledi.

İsrail'deki bir kozmetik şirketi satış temsilcisi ve ortağı olan Ben Gal (57) Ynet'e verdiği beyanatta geçen Cuma günü İsrail-Türkiye arası gerçekleşen uçuşta iki uçuş görevlisinin kendisine yaklaşarak ceplerini boşaltmasını istediğini, kendisinin ise yemek esnasında rahatsız edilmek istemediğini söyledi. Oda tv'de yer alan habere göre; Kendi ifadesine göre uçak Türkiye’ye vardıktan sonra havaalanında 3 polis onu karşıladı. Sorgulanmak üzere havaalanındaki bir odaya alındı ve saatler sonra başka bir sorgulama için Polis karakoluna götürüldü.

Cumartesi günü ise tutukluların konulduğu bir hapishaneye götürüldü ve 25 Arap asıllı tutuklu ile birlikte aynı hücreye kondu.

"BU DURUM AŞAĞILAYICI, ONUR KIRICI VE ÜRKÜTÜCÜYDÜ"

Yaşadıklarını "Bu durum aşağılayıcı, onur kırıcı ve ürkütücüydü" diye açıklayan Gal, konduğu hücredeki diğer tutukluların birçoğunun Müslüman olduğunu, bir tanesinin de IŞİD ile ilgisi nedeniyle ABD’de sınır dışı edildiğini ifade etti. "Aslında o hücrede İranlı ve Iraklılar ile bir aradaydım. Gal, ''Hücredeki Filistinliler ise en korkunçlarıydı ve İsrail, Yahudi sözcükleri adeta havada uçuşuyordu" diyerek hücrede yaşadıklarını anlattı.

Gal yaşadığı zorlukların yanı sıra, hücrede kendisini korumuş ve yardımcı olmuş bazı Türkmen tutuklularında olduğunu belirtti. ''Geceleri ağlamak istiyordum ve bu denli alçaltılmamıştım hiç" sözleriyle hapishanede yaşadığı 3 zorlu günü özetledi.

Gal ancak Pazartesi günü İsrail'e sınır dışı edildi.

UÇUŞ KURALLARINI BOZUYORDU

İsrail'deki Pegasus Hava Yolları temsilcisinin ifadesine göre hazır çorba torbası yolcunun oturduğu koltuğun altında bulundu. Ancak tutuklama yolcunun davranış biçimi nedeni ile gerçekleşti. Yolcunun, sefer esnasında uçuş kurallarını bozar nitelikteki davranışı nedeni ile tutuklandığı ve uçuş görevlilerinin bunu yetkililere rapor etmekle görevli olduklarını belirtti. (Oda tv)

PEGASUS YOLCUSU; 'ÇOK KORKTUM'

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dhl güzel yorum yapmış. Bu Pegasus kadar kötü bir havayolu görmedim. Türk Hava Yolları'ndan erken bilet alındığı zaman fiyat açısından pek te pahalı olmadığı görülecektir. Özellikle Pegasus ile yurtdışı uçuşlarında valiziniz gelmediği zaman muhatap bulamıyorsunuz. Ancak geri dönüşte- o da bulabilirseniz - havalanından valizinizi geri alıyorsunuz. Normalde valiziniz gelmediği zaman havayolunun hatasıdır ve geldiğinde otelinize yollanması gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İseailliler çok çalar.yıllar önce el al ile tel avive giderken bir yahudi yemek tabağını alıp çantasına koydu, görevliye söylemiştim.görevli malesef bir çok yahudi yolcu bunu yapıyor ses çıkarmıyoruz demişti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Birde. Olayi hatirltayim herkese. Kore savasinda. Turkler amerikan askerlerini koca bir alayi cinliler tarafindan. Etrafini sarmislar amerikalilar caresiz kalmis o anda turk birligi. Bu olayi gormus. General celal dora. Birlige. Sungu tak emri vermis ve cinlilere. Hucuma baslamislar. Cinlileri darma dagin etmmisler ve. Amerikan birligini buyuk telikeden. Kutarmislar Ve israilde. Gazeteciler. Soyle. Yazmis. Turk askeri Kunuri daglarinda. Simseklergibi. Cakti. Diye. Yazmis. O tarihte benim. Babamda orda askerdi. Bu olayi cok iyi biliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yorumcu tek tarafli konusma. Yekkililer bilmiyormu. Araplar filistinliler. Israil dusmanidir. Eger fevkalede bir olay olsaydi. Hucreye gotureni tutuklanirdi. Bilmeden konusma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bence sirket cok ayip yapmis. Ne olur misafir perverlik gostermesi lazim. Devamli israile. Ucuyorsun bundan sonra ne yuzle televive ucarsin.dunya hep para kazanmak degil. Bir ebedi dunyayi dusunun. Paranin ne oldugu. Orada herkes anlar. Ne ise israilliye gecmis olsun yalis anlamasin turkiye budegil. Turkiyenin kiymetini israilliler cok. Bilirlercunku turkiyeyi iknci vatani biliyorlar. Osmalilar zamanindan beri onlara yapilan iyilikleri. Unutmiyor. Lar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hırgız hırgız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korkak ~ 9 yıl önce
Kendilerini bukadar üstün ırk görneleri ve bi okadarda korkak olmaları cok komik. Allah insanları sizin şerrinizden korusun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Nedense sadece oda tv

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
Musevilik demiyorum bakın,Yahudilik inancına göre Yahudi olmayanların canları, malları,eşleri hatta ülkeleri Yahudilerindir ve zaten onlar onlara ait olanları almaktadırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cabin crew ~ 9 yıl önce
Bizi de eğitimdeyken uyarmışlardı özellikle telaviv uçuşlarında dikkat edin troleyinize diye böyle durumlar yaşanıyormuş!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000