25 Ağustos 2013, Pazar 18:18:03

PEGASUS YOLCULARI KAZA GEÇİRDİ

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yolcu taşıyan bir havayolu şirketine ait servis otobüsü devrildi. Kazada 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.
  • Ölen kardeşimize allahtan rahmet sevdiklerine baş sağlığı diliyoruZ öncelikle.iphone uygulaması birincisi bu araçlar izmitten Sabihaya 5 senedir hizmet veriyor 5 senedir araçlarda muavin yok sen hangi muavinden bahsediyorsun. ayrıca yahya kaptandan kalktıktan sonra toplamda 6 durak var 7 inci bir durağı yok ayrıca bu araç 2.5 saat geç kalmasına imkan yok tüm araç yolcuları uçağını kaçırır çünkü uçak saatinden 1 saat öncesine rezerve alınıyor bi otobüs dolusu yolcu hiç bir şekilde uçağını kaçırmadı böyle bir olay olmadı ayrıca burda bir kardeşimiz ölüyor bunları yazıyorsun burda ayıp değilmi yalan söylüyorsun. Seni zorlayan yok binme arkadaş servise beğenmiyorsan buu şekil yalan söyleyerek ne pegasus firmasını nede Akmis firmasını karalayamazsın.
  • Yukarıdaki bazı yorumları okudum.Ben Vefat eden Ömer DEMİREL in Babasıyım,Şöför bu aracın şöförü değil ve hızı dosyalarda kayıtlı HIZLI GİDİYORMUŞ Gerçek bu 28 metre tek tekerlek fren hızı nasıl olduğunu kayıtlarda yazılı.Bilip bilmeden yorum yapanlar Elinizi vicdanınıza koyup konuşun....
  • Arkadasım ömer demirelin mekanı cennet olsun.Geride kalanlara Allah sabır versin:(
  • ilkokul arkdaşım ömer demirelin ailesine tüm yakınlarına baş sağlığı diliyorum
  • yobazlar doluşmuş yine. editor de destek çıkmış pegasus un yolcusu thy olsaydı kaza olmazdı demeye getirmiş. doğru thy otobüsü kaza yapmadı şimdiye kadar onlar komple uçağı düşürüyorlar. utanmasalar suyu bedava vermedi ondan oldu diycekler. binme kardeşim binme bu kadar basit 5 katını ver git topçu hava y.na bin.
  • Ölen yolcunun ailesine başsağlığı diliyorum. İşimden sebeb devamlı havayollarını kullanmaktayım. Bu servislerle , devamlı Sakarya ya gidip gelmekteyim. Hiç bir zaman hız sınırını geçtiklerini görmedim. Hatta birçok kez şoförlere takıştım, uçak kaçmasın diye. Haşim adında bir yaralı komşum, aracın içindeymiş, önüne gri bir araç kırmış, şoförün suçu yok diyor. Ne olursa olsun vefat eden genç bir arkadaşımız var
  • Arkadaşlar bu bir kaza Allah geride kalanlara sabırlar versin şimdi önüne gelen saçma sapan yorumlar yapacak. Bu tahlihsiz bir kazadır her ne olursa olsun bir ölüm vardır telafisi yoktur. Malesef karayollarında bu tür kazalar olmaktadır. Herkesin başına gelebilecek bir durum olduğundan karalamak için yorum yazmak yada bilinçsizce yazmak gereksiz diye düşünüyorum. Benim bildiğim shuttle ile firma aynı değil bende bu servisleri kullanıyorum ve at gözlüğüyle bakmadığım zaman gayet iyi buluyorum. Allah geride kalanlara sabır hastalara acil şifalar versin.
  • sevgili no name seninde benimde anneninde herkesin sonu kara topraktir, rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin, fikrinne ise zikrinde o olur. Olen aci ceken insanlar var, benimle dalga gecebilirsin ama once bu insanlara saygili ol, tekrar ediyorum hayatimiz pamuk ipliklerine bagli, ne kadar dikkat edersek edelim, bir baskasinin dikkatsizligi bize zarar verebiliyor, kader deyip gecilecek bir olay da degil bu, yetkili etkili kim varsa akmis sirketini ir denetlesin.
  • gecen hafta cuma gunu bu servisi kullandim, tem de bu buyuklukte bir araca gore deli gibi gidiyorduk, dun de sabiha gokcene kiraladigim arabayi teslim etmeye gittim, bu aracin soforunu gorunce aracin kacta kalkacagini sordum, o da 2 dedi, kardesim avrupa tarafindan bana gelecegi icin ona sabihaya ugramasini beni almasini soyledim, hayatin nasil pamuk ipligine bagli oldugunu goruyoruz, olene Allahtan rahmet, yaralilara da acil sifalar diliyorum.
  • Çok üzücü, sevenlerinin başı sağolsun. Bu vesileyle genelde gördüğüm bir yanlışı hatırlatmak istiyorum. Hem arabalarda arkaya oturanlar hem de minibüs-otobüs gibi araçlara binenler nedense emniyet kemeri kullanmıyorlar. Emniyet kemeri araç kazalarında ölüm oranını %75'den fazla engelliyor. Lütfen bu konuya dikkat edelim.

Kaza, Sabiha Gökçen Havalimanı yolunda meydana geldi. Havalimanından aldığı yolcuları Gebze'ye götüren özel havayolu şirketine ait yolcu servisi, önünde seyreden aracın ani manevrasından kurtulmak için manevra yaptığı sırada devrildi. 

Virajı alamayarak kontrolden çıkan minibüs, ağaçlara ve direğe çarptıktan sonra yan yatarak durabildi.

Devrilen araçta bulunan 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

PEGASUS YOLCULARI KAZA GEÇİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

h.â.c.a ~ 9 yıl önce
Ölen kardeşimize allahtan rahmet sevdiklerine baş sağlığı diliyoruZ öncelikle.iphone uygulaması birincisi bu araçlar izmitten Sabihaya 5 senedir hizmet veriyor 5 senedir araçlarda muavin yok sen hangi muavinden bahsediyorsun. ayrıca yahya kaptandan kalktıktan sonra toplamda 6 durak var 7 inci bir durağı yok ayrıca bu araç 2.5 saat geç kalmasına imkan yok tüm araç yolcuları uçağını kaçırır çünkü uçak saatinden 1 saat öncesine rezerve alınıyor bi otobüs dolusu yolcu hiç bir şekilde uçağını kaçırmadı böyle bir olay olmadı ayrıca burda bir kardeşimiz ölüyor bunları yazıyorsun burda ayıp değilmi yalan söylüyorsun. Seni zorlayan yok binme arkadaş servise beğenmiyorsan buu şekil yalan söyleyerek ne pegasus firmasını nede Akmis firmasını karalayamazsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sedat DEMİREL ~ 10 yıl önce
Yukarıdaki bazı yorumları okudum.Ben Vefat eden Ömer DEMİREL in Babasıyım,Şöför bu aracın şöförü değil ve hızı dosyalarda kayıtlı HIZLI GİDİYORMUŞ Gerçek bu 28 metre tek tekerlek fren hızı nasıl olduğunu kayıtlarda yazılı.Bilip bilmeden yorum yapanlar Elinizi vicdanınıza koyup konuşun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selda ~ 11 yıl önce
Arkadasım ömer demirelin mekanı cennet olsun.Geride kalanlara Allah sabır versin:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinan sivrikaya ~ 11 yıl önce
ilkokul arkdaşım ömer demirelin ailesine tüm yakınlarına baş sağlığı diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok basit ~ 11 yıl önce
yobazlar doluşmuş yine. editor de destek çıkmış pegasus un yolcusu thy olsaydı kaza olmazdı demeye getirmiş. doğru thy otobüsü kaza yapmadı şimdiye kadar onlar komple uçağı düşürüyorlar. utanmasalar suyu bedava vermedi ondan oldu diycekler. binme kardeşim binme bu kadar basit 5 katını ver git topçu hava y.na bin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaza ~ 11 yıl önce
Ölen yolcunun ailesine başsağlığı diliyorum. İşimden sebeb devamlı havayollarını kullanmaktayım. Bu servislerle , devamlı Sakarya ya gidip gelmekteyim. Hiç bir zaman hız sınırını geçtiklerini görmedim. Hatta birçok kez şoförlere takıştım, uçak kaçmasın diye. Haşim adında bir yaralı komşum, aracın içindeymiş, önüne gri bir araç kırmış, şoförün suçu yok diyor. Ne olursa olsun vefat eden genç bir arkadaşımız var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hasan Tepe ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar bu bir kaza Allah geride kalanlara sabırlar versin şimdi önüne gelen saçma sapan yorumlar yapacak. Bu tahlihsiz bir kazadır her ne olursa olsun bir ölüm vardır telafisi yoktur. Malesef karayollarında bu tür kazalar olmaktadır. Herkesin başına gelebilecek bir durum olduğundan karalamak için yorum yazmak yada bilinçsizce yazmak gereksiz diye düşünüyorum. Benim bildiğim shuttle ile firma aynı değil bende bu servisleri kullanıyorum ve at gözlüğüyle bakmadığım zaman gayet iyi buluyorum. Allah geride kalanlara sabır hastalara acil şifalar versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
sevgili no name seninde benimde anneninde herkesin sonu kara topraktir, rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin, fikrinne ise zikrinde o olur. Olen aci ceken insanlar var, benimle dalga gecebilirsin ama once bu insanlara saygili ol, tekrar ediyorum hayatimiz pamuk ipliklerine bagli, ne kadar dikkat edersek edelim, bir baskasinin dikkatsizligi bize zarar verebiliyor, kader deyip gecilecek bir olay da degil bu, yetkili etkili kim varsa akmis sirketini ir denetlesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazar kız ~ 11 yıl önce
Bakıyorum herkes hakim, savcı, avukat olmuş, her kafadan bir ses. Olayı yaşadınız mı, gördünüz mü, her gün yollarda binlerce kaza oluyor, ölüm oluyor , yaralanma oluyor. Adı üstünde kaza, O şoför de o kazayı isteyerek yapmadı herhalde. Kim birinin ölümüne sebebiyet vermek ister. İnsaf , hadi bunda firma denetlensin diyen arkadaş, karayollarında ki diğer trafik canavarlarını , alkollü sürücüleri kim denetleyecek. Her şeyde olduğu gibi , trafikte de kurallara uyar , diğerlerinin haklarına saygı gösterirsek ne bizim ne de başkasının canı yanar. Araba kullanırken cep telefonu kullanan, bir ayağını camdan sarkıtan insanlar gördüm ben , siz ne diyorsunuz?
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
gecen hafta cuma gunu bu servisi kullandim, tem de bu buyuklukte bir araca gore deli gibi gidiyorduk, dun de sabiha gokcene kiraladigim arabayi teslim etmeye gittim, bu aracin soforunu gorunce aracin kacta kalkacagini sordum, o da 2 dedi, kardesim avrupa tarafindan bana gelecegi icin ona sabihaya ugramasini beni almasini soyledim, hayatin nasil pamuk ipligine bagli oldugunu goruyoruz, olene Allahtan rahmet, yaralilara da acil sifalar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no name ~ 11 yıl önce
son durak filmi gibi olmasın dikkat et.
ugur ~ 11 yıl önce
Çok üzücü, sevenlerinin başı sağolsun. Bu vesileyle genelde gördüğüm bir yanlışı hatırlatmak istiyorum. Hem arabalarda arkaya oturanlar hem de minibüs-otobüs gibi araçlara binenler nedense emniyet kemeri kullanmıyorlar. Emniyet kemeri araç kazalarında ölüm oranını %75'den fazla engelliyor. Lütfen bu konuya dikkat edelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000