26 Mayıs 2014, Pazartesi 09:48:27

PEGASUS YENİ UÇUŞ NOKTASINI AÇIKLADI

Pegasus Havayolları, yurtdışı uçuş ağına yeni bir noktayı daha ekliyor. Peki, Pegasus'un yeni rotası neresi? İşte ayrıntılar...
  • Düzenli olarak Izmir'den Budapeşte'ye gidip geliyorum. Wizz Air hat açtığından beri Istanbul'a; Izmir-Istanbul arası Pegasus, Saw-Bud arası Wizz kullanıyordum ama Pegasus'un bu hattı bağlantılı uçuş sayesinde tekrar bagaj taşımama ve bağlantılı uçuğ güvencesi sayesinde muhtemelen daha cazip olacaktır (Wizz Air Discount Club a üye olmama rağmen) benim gibi düşünenlere ve benim durumumda olan Ist dışı yaşayan yolculara.. Kendi adıma sevindim
  • Su personel kaliteni yukselt die Yen beyfendi yada hanımefendıye kendısının acaba ingiliz bir yolcu yada avrupalı bır yolcu gıbı anlayıslı oluğ olmadıgını yuz tl bılet le ucak satın alınmıyacagımı ogretmek ve sormak lazım kabın meöurlarına garson gıbı davranmayı bıraktıgın vakıt hersey yoluna gırecek
  • En yakın zamanda kişinev uçuşlarını bekliyoruz pegassustan!
  • Fiyatlar degislenlik gosterebilir ama gercek suki ortalama bilet fiyatlarina baktigimiz zaman wizz air pegasusun ortalama bir avrupa hattinin fiyatina gore yari yariya ucuz uçuyor. Ozellikle sezon disi donemlerde tek yon 9 euro ya kadar bilet mumkun. Daha 1 hafta once onuncu yil kampanyasindan 2 kisi gidis donus 40 euroya bilet aldim 2015 subat icin pegasus bu fiyatlari yurtici veremiyor
  • MAlev iflas etikten sonra Budapeşteye Türkiyeden uçuş yapan tek şirket Thy idi . Sonra Wizz air SAW BUD uçuşunu açtı yaklaşık 1sene sonra kapattı uçuşu. Wizzair uçuşu Tekrar açtı ve uçuşlarına devam etmekte .Şimdi Wizz air ı havacılık sektöründe olmayanlara sorun kaçı "saw dan bud a" uçutuğunu bilir? Ayrıca Online chek-in(havalimanında 10 euro) bagaj parası(20kg 30 euro) low cost un dibindeler bizim millet böyle şeylerle uğraşmayı sevmez. Reklamlardada çıkmıyorlar . Pgs en büyük avantajı transfer bagaj ve reklam . Tekrar wizz yolcu kaybederse şaşırmayın. wizz daha önceden IEV AYT (gidiş dönüş almak zorunlu) uçmuştu ama 3-4 sene dayanabildi uçuşu kapattılar.
  • Wizzair a 3 dakika önce baktim, yakin tarihli cift yon 160 eur yaklasik 500tl.. 100 tl ye 100 eur a alanlar iskembeden mi salliyolar?
  • pegasus ayağına sıkmış burda.batum gibi patlar bu hat.wizz air çok başarılı bu hatta.parası olan da thy ile gidiyor zaten.iş olsun diye hat mı açılır ya.wizz air ile rekabet mi yapılır her dakka discount.koca bagajıda alıyorum uçağın içine.mis gibi.
  • Pegasus ne musaadesi almis acaba ???? KAP'a bunu da aciklasaydi ya ?? Charter musaadesi mi ? Tarifeli sefer musaadesi mi ? Ama nilet satmaya basladigina gore Tarifeli ucus musaadesi almis olmali. Yoksa ilegal bir is yapacak degiller ya. Sonra hem Turkiye hemde Macar makamlari buna goz yumacak degil :) Kesin Tarifeli ucus musaaedsidir. Charter degildir. Gerci Editor bunu yorumu yayinlamaz ama. yine de yazayim dedim.
  • Personel kaliteni yukselt once, daha sonra yeni seferler acarsin... Personellerin cok kalitesiz ve suratsiz pegasus.
  • hat açmak güzel tabi ama bu hatta işi zor..

Pegasus Havayolları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada uçuş ağına bir noktayı daha ekleyeceğini belirtti.

Pegasus, KAP'a gönderdiği açıklamada Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye sefer düzenleyeceğini duyurdu. Açıklamada, "Şirketimiz, almış olduğu sivil havacılık izinleri çerçevesinde 16.07.2014 tarihinden itibaren İstanbul (Sabiha Gökçen)- Budapeşte (Macaristan) tarifeli seferlerine başlayacaktır" denildi.

PEGASUS YENİ UÇUŞ NOKTASINI AÇIKLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

TuncIzmir ~ 10 yıl önce
Düzenli olarak Izmir'den Budapeşte'ye gidip geliyorum. Wizz Air hat açtığından beri Istanbul'a; Izmir-Istanbul arası Pegasus, Saw-Bud arası Wizz kullanıyordum ama Pegasus'un bu hattı bağlantılı uçuş sayesinde tekrar bagaj taşımama ve bağlantılı uçuğ güvencesi sayesinde muhtemelen daha cazip olacaktır (Wizz Air Discount Club a üye olmama rağmen) benim gibi düşünenlere ve benim durumumda olan Ist dışı yaşayan yolculara.. Kendi adıma sevindim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erkan afyon ~ 10 yıl önce
Temmuz ayında ailemle beraber Budapeşteye gideceğiz.Wizz air ile ilgili bilgi verebilir misin? 1. 3 boy olan valizlerin en küçüğüne ücret ödeniyor mu? 2. Online check in yapılabiliyor mu?Online check in için ücret ödeniyor mu? 3. pegasusa göre daha mı ucuz olur? 4. Havaalanından şehre nasıl gidebiliriz? 5.Tlf. numaramı verirsem arayabilr misiniz?Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
erkan afyon ~ 10 yıl önce
Wizz Air Discount Club a nasıl üye olabilirim
TuncIzmir ~ 10 yıl önce
Çok geç cevap verdim, kusura bakmayın. En küçük valize ücret ödenmiyor, online check-in ücretsiz (havalimanındaki ücretli), shuttle servisler (5 € wizzair özel shuttle da mevcut) veya toplu ulasım aracları otobüs+metro olarak, arardım ancak muhtemelen işlerinizi hallettiniz, üyeliği bileti satın alırken teklif edecek o zaman satın alıp 1 sene boyunca indirimli uçuşlar gerçekleştirebilirsiniz.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Su personel kaliteni yukselt die Yen beyfendi yada hanımefendıye kendısının acaba ingiliz bir yolcu yada avrupalı bır yolcu gıbı anlayıslı oluğ olmadıgını yuz tl bılet le ucak satın alınmıyacagımı ogretmek ve sormak lazım kabın meöurlarına garson gıbı davranmayı bıraktıgın vakıt hersey yoluna gırecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
En yakın zamanda kişinev uçuşlarını bekliyoruz pegassustan!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Fiyatlar degislenlik gosterebilir ama gercek suki ortalama bilet fiyatlarina baktigimiz zaman wizz air pegasusun ortalama bir avrupa hattinin fiyatina gore yari yariya ucuz uçuyor. Ozellikle sezon disi donemlerde tek yon 9 euro ya kadar bilet mumkun. Daha 1 hafta once onuncu yil kampanyasindan 2 kisi gidis donus 40 euroya bilet aldim 2015 subat icin pegasus bu fiyatlari yurtici veremiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
02.2015 ~ 10 yıl önce
için pegasusdan da şimdi den alırsan bulman mümkündür bence
merak ettim ~ 10 yıl önce
şimdi girdim baktım pegasusun sayfasına tek kişi 16.10.2014 35€, senin biletten pahalı haklısın ama bagaj hakkım, ücretsiz online check-in bu fiyatın için de ama. . .
tgyuksel ~ 10 yıl önce
Pegasus hattı daha yeni satışa açtığı için fiyatlar en ucuz düzeyde ona rağmen gidiş geliş 250 liradan (80 euro) aşağı yok. Bu hat zaten hali hazırda olsaydı pegasusun 400-600 lira olurdu gidiş dönüş fiyatı. Ayrıca ben sahsen sırt cantamla seyehat ederim genellikle ve check ini hep online yaparım. Diğer havayolu firmaları gereksiz yere benden ekstra ücret almış oluyor. Wizz air gibi firmalarda istersen ödüyorsun. THY nin yemek ikramı gibi, zaten 2 kat para verince doğal olarak senden parayı almış oluyor önceden. Ayrıca wizz air discount club ve her ay yüzde 20 indirim v.s bir sürü kampanyası oluyor. Yaz döneminde fiyatların yüksek olmasının sebebi çok fazla rağbet görmesi.
wizair yolcu olur ~ 10 yıl önce
MAlev iflas etikten sonra Budapeşteye Türkiyeden uçuş yapan tek şirket Thy idi . Sonra Wizz air SAW BUD uçuşunu açtı yaklaşık 1sene sonra kapattı uçuşu. Wizzair uçuşu Tekrar açtı ve uçuşlarına devam etmekte .Şimdi Wizz air ı havacılık sektöründe olmayanlara sorun kaçı "saw dan bud a" uçutuğunu bilir? Ayrıca Online chek-in(havalimanında 10 euro) bagaj parası(20kg 30 euro) low cost un dibindeler bizim millet böyle şeylerle uğraşmayı sevmez. Reklamlardada çıkmıyorlar . Pgs en büyük avantajı transfer bagaj ve reklam . Tekrar wizz yolcu kaybederse şaşırmayın. wizz daha önceden IEV AYT (gidiş dönüş almak zorunlu) uçmuştu ama 3-4 sene dayanabildi uçuşu kapattılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok haklısın ~ 10 yıl önce
Türk yolcu profilinde bagaj çok önemli malum salçalar, fasulyeler, turşular vb. buradan gidecek ve bagaj önemli. Hele parça başı ücret alırsan gör sen kıyameti, 4 saat de kapanmaz o check-in :)
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Wizzair a 3 dakika önce baktim, yakin tarihli cift yon 160 eur yaklasik 500tl.. 100 tl ye 100 eur a alanlar iskembeden mi salliyolar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işkembe konuşuyor ~ 10 yıl önce
yukarı da bir arkadaş bahsetmiş :) şubat 2015 sanırım açıklama yeterli olur. . . yakın tarihli low costlarda çok nadir bulunur ucuz bilet, bir tek last minute biletlere denk gelirseniz şanslısınız
&&& ~ 10 yıl önce
pegasus ayağına sıkmış burda.batum gibi patlar bu hat.wizz air çok başarılı bu hatta.parası olan da thy ile gidiyor zaten.iş olsun diye hat mı açılır ya.wizz air ile rekabet mi yapılır her dakka discount.koca bagajıda alıyorum uçağın içine.mis gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NASIL ~ 10 yıl önce
Pegasus ne musaadesi almis acaba ???? KAP'a bunu da aciklasaydi ya ?? Charter musaadesi mi ? Tarifeli sefer musaadesi mi ? Ama nilet satmaya basladigina gore Tarifeli ucus musaadesi almis olmali. Yoksa ilegal bir is yapacak degiller ya. Sonra hem Turkiye hemde Macar makamlari buna goz yumacak degil :) Kesin Tarifeli ucus musaaedsidir. Charter degildir. Gerci Editor bunu yorumu yayinlamaz ama. yine de yazayim dedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kapak ~ 10 yıl önce
önce bir yazmayı öğrensen keşke yorum yapmadan...editörde sağlam takmış kapağı sana
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Personel kaliteni yukselt once, daha sonra yeni seferler acarsin... Personellerin cok kalitesiz ve suratsiz pegasus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 10 yıl önce
Lise mezunu çoğu IQ ları düşük!
:) ~ 10 yıl önce
hat açmak güzel tabi ama bu hatta işi zor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000