22 Ocak 2015, Perşembe 12:26:39

PEGASUS YENİ UÇAĞINI FİLOYA DAHİL ETTİ

Pegasus Hava Yolları’nın ‘Dünyanın En Güzel Hediyesi’ kampanyası kapsamında gerçekleştirilen ‘Uçağa İsim Ver’ çekilişi ile ismi belirlenen yeni nesil Boeing 737-800 uçağı Jasmin Y., filoya katıldı.
  • Türkçemize , sıkı sıkı sarılalım...Bırakın Arapçayı, Ingilizceyi ...Çocuklarımıza Türkçe isimler koyalım....Türkçe yaklaşık 300 milyon insanın konuştuğu, Ural altay dil grubunun ana unsurudur...Gurur duymalıyız.! Türkler ne zaman Araplarla tanıştılar, işte ozaman Dillerinide, Kültürlerinide yitirmeye başladılar...Şimdide İngilizce ile Yok oluyoruz...Yazıktır...Binlerce yıllık geçmişi olan bir ulus, Arapların, İngilizlerin peşinde tarihten siliniyor....Gelecek nesillere küçük şeyler, kazanımlar uğruna kazık atıyoruz...Hiç değilse Avustralya lı yerli Aborjinler kadar milli olalım, Afrikalı Pigmeler kadar kültürümüze sahip çıkalım....Türk olmaktan utanmayalım....
  • pegasus önce gitsin mesai saatlerinden haber versin sonra filoyu genişletsin.İnsanların anaları ağlıyor yazık yazık yazık.. Ali sabancı hesap verecek çalışanlarına
  • Jasmin Y. diye alay edecek kızın arkadaşları.
  • Ben oğlanın ismine Göktürk koydum, Haydi bastırın da bnm oglanin ismini verelim =D =P
  • Aileye bir sözüm yok kızlarına istediği ismi vermekte ozgurler ancak türk tescilli bir uçağa jasmin adını vermek ne oluyor anlamadım. Türkçemize böylemi sahip çıkıyoruz.
  • Hayırlı olsun Pegasus'a takılmayın isimlere arkadaş!!!Başarılı şirket kıskanmayın artık isteyen biner istemeyen de binmez!Bu kadar net!!!
  • Uçuracak pilot kaldı mı, gerçi giden gitsin kalan sağlar bizimdir prensibiyle bu dümen döner, iki çift laf da kalanlara "eşek olursan semer vuran çok olur", pilotluk yerine dolmuş şoförlüğü yaptırılmana ses çıkarmazsan ilerde anca dolmuş şoförü kadar itibarın ve hakkın olur...
  • Yeni uçağımız misafirlerimize hayırlı olsun. Yolculuk yapma fırsatı olacak olan misafirlerimiz aynı sıfır arabada olduğu gibi sıfır uçak kokusuna bayılacaklardır... Herkese emniyetli uçuşlar ..
  • Aramızda kaç kişinin ismi TÜRKÇE ...! Acaba ? Ahmet ler, Mehmet ler, Hüseyin'ler ...v.b. Türkçe mi oluyor ? Tarih gün gelecek yazacak, TÜRKLER ; Önce Isimlerini kaybettiler, sonra Dillerini kaybettiler, sonrada Topraklarını....Ordan oraya sürülüyoruz, hala ulus olamadık...Asya'dan Anadolu'ya ...Başkada gidecek yer kalmadı...Birbirimizi yemeye devam...!
  • Yasemin in köküne kıran girmiş.

Pegasus Hava Yolları’nın ‘Dünyanın En Güzel Hediyesi’ kampanyası kapsamında gerçekleştirilen ‘Uçağa İsim Ver’ çekilişi ile ismi belirlenen yeni nesil Boeing 737-800 uçağı Jasmin Y., filoya katıldı.

Pegasus Hava Yolları, misafirlerini genç uçaklarla uçurmak hedefinden hareketle 3.2 milyar USD’lik 40 adet yeni nesil Boeing 737-800 yatırımının 39. uçağı olan “Jasmin Y.”yi teslim aldı. Adını, “Dünyanın En Güzel Hediyesi” kampanyası kapsamında gerçekleştirilen ve yaklaşık 18.000 başvurunun yapıldığı  ‘Uçağa İsim Ver’ çekilişi sonucunda alan Jasmin Y.’nin katılımı ile Pegasus’un yaş ortalaması 4.94 olan 56 uçaklık filosu, her geçen gün genişlemeye devam ediyor.

Pegasus Hava Yolları’nın “Dünyanın En Güzel Hediyesi” kampanyası ile ilgili konuşan Pegasus Hava Yolları Kurumsal İletişim ve Sponsor İlişkileri Pazarlama Müdürü Diğdem Cengiz Gürsel: “Pegasus olarak uçak filomuzu yeni ve genç uçaklarla büyütmeye devam ediyoruz. Yeni uçaklarımızın gelişini kutlamak amacı ile Aile Bireylerimiz arasında başlattığımız uçaklara kız çocuklarının isimlerini verme geleneğini, 2011 senesinden bu yana misafirlerimizle de paylaşmaktayız. Misafirlerimiz tarafından beğeni ile karşılanan yarışmamızın bu seneki “Uçağa İsim Ver Çekilişi”ni kazanan Jasmin Y. de aramıza katıldı.” dedi. 

Dünyanın En Güzel Hediyesi ile ilgili sürprizin bitmediğini hatırlatan Diğdem Cengiz Gürsel: “Bu sene minik misafirlerimiz için bir sürprizimiz daha bulunuyor. Minik misafirlerimizden birinin çizdiği “hayalimdeki tatil” temalı resmi, en yeni uçağımızın üzerine basarak gökyüzü ile buluşturacağız. Bu yarışmayı kazanan resmin üzerinde yer alacağı uçağımız da Mart 2015’te filomuzda yer alacak.” dedi.







 

PEGASUS YENİ UÇAĞINI FİLOYA DAHİL ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Türkçe ~ 9 yıl önce
Türkçemize , sıkı sıkı sarılalım...Bırakın Arapçayı, Ingilizceyi ...Çocuklarımıza Türkçe isimler koyalım....Türkçe yaklaşık 300 milyon insanın konuştuğu, Ural altay dil grubunun ana unsurudur...Gurur duymalıyız.! Türkler ne zaman Araplarla tanıştılar, işte ozaman Dillerinide, Kültürlerinide yitirmeye başladılar...Şimdide İngilizce ile Yok oluyoruz...Yazıktır...Binlerce yıllık geçmişi olan bir ulus, Arapların, İngilizlerin peşinde tarihten siliniyor....Gelecek nesillere küçük şeyler, kazanımlar uğruna kazık atıyoruz...Hiç değilse Avustralya lı yerli Aborjinler kadar milli olalım, Afrikalı Pigmeler kadar kültürümüze sahip çıkalım....Türk olmaktan utanmayalım....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAPTAN ~ 9 yıl önce
pegasus önce gitsin mesai saatlerinden haber versin sonra filoyu genişletsin.İnsanların anaları ağlıyor yazık yazık yazık.. Ali sabancı hesap verecek çalışanlarına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçan Eşşek ~ 9 yıl önce
Jasmin Y. diye alay edecek kızın arkadaşları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ben oğlanın ismine Göktürk koydum, Haydi bastırın da bnm oglanin ismini verelim =D =P

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Aileye bir sözüm yok kızlarına istediği ismi vermekte ozgurler ancak türk tescilli bir uçağa jasmin adını vermek ne oluyor anlamadım. Türkçemize böylemi sahip çıkıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun Pegasus'a takılmayın isimlere arkadaş!!!Başarılı şirket kıskanmayın artık isteyen biner istemeyen de binmez!Bu kadar net!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 9 yıl önce
Uçuracak pilot kaldı mı, gerçi giden gitsin kalan sağlar bizimdir prensibiyle bu dümen döner, iki çift laf da kalanlara "eşek olursan semer vuran çok olur", pilotluk yerine dolmuş şoförlüğü yaptırılmana ses çıkarmazsan ilerde anca dolmuş şoförü kadar itibarın ve hakkın olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yeni uçağımız misafirlerimize hayırlı olsun. Yolculuk yapma fırsatı olacak olan misafirlerimiz aynı sıfır arabada olduğu gibi sıfır uçak kokusuna bayılacaklardır... Herkese emniyetli uçuşlar ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isim ~ 9 yıl önce
Aramızda kaç kişinin ismi TÜRKÇE ...! Acaba ? Ahmet ler, Mehmet ler, Hüseyin'ler ...v.b. Türkçe mi oluyor ? Tarih gün gelecek yazacak, TÜRKLER ; Önce Isimlerini kaybettiler, sonra Dillerini kaybettiler, sonrada Topraklarını....Ordan oraya sürülüyoruz, hala ulus olamadık...Asya'dan Anadolu'ya ...Başkada gidecek yer kalmadı...Birbirimizi yemeye devam...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yasemin in köküne kıran girmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000