18 Mart 2010, Perşembe 17:57:40

PEGASUS YENİ UÇAĞINA KAVUŞUYOR

Pegasus Havayolları, fabrika çıkışlı 7’inci Boeing 737-800 uçağına yarın kavuşuyor.
  • "Amaç para kazamnaksa satalım memleketi gidelim" demişsiniz. Siz yoksa şu anda başka birşey mi yapılıyor sanmıştınız? Günaydın bayım, kahvaltıda çay alır mıydınız?
  • bir yorumcuda yabancı pilotları savunmuş...bir yabancı bundan daha iyi yorum yapamazdı...emirates de uçan türk pilotlar var.. ama orada her isteyen uçamıyor.. batılı ülkelerde çalışan türklerin durumuna bakmak lazım... kaçıncı sınıf insan muamelesi gördüklerini irdelemek gerekir... gurur var gurursuzluk var.. teslimiyetcilik var..bir türk de avrupa ülkelerinde rahatlıkla iş bulabiliyorsa..yabancılarda burada baş tacı olsun ama öyle değil ki..eğer amaç para kazanmaksa satalım memleketi gidelim ... para eder her halde .. bu mudur yani???
  • tescil numaraları pegasusta AA'dan sonra alfabetik sırayla gider son gelen uçak TC-AAR şimdiki uçakta TC-AAS kuyruk tesciline girecek.
  • kaç sefer olur bilemem ama yeni açılacak hatlardan 2'si HTY-SAW ve HTY-ADB.. demedi demeyin :):)
  • Kayınpeder sağolsun
  • Pegasus'a yeni ucagi hayirli olsun, insallah kazasiz belasiz ucuslar diliyorum. Yabanci pilot konusunda ne kadar hassasmis yorumcular. Yabanci pilotlar insan degil mi? Olmeye yada oldurmeye mi programlanmislar? Dunya kucucuk bir koy, globallesmek lazim. Hicbir seyin garantisi yok. Bizim de yurtdisinda calisan Turk pilotlarimiza boyle denilse, onlara da boyle bakilsa memnun mu olurdunuz? Havayollari ticari sirket sonucta, kim daha az maliyetliyse ona yonelir. Budget airline Tiger Airways te tabiyetine bakilmaksizin ya artik emekliligi gelmis ya da yeni mezun pilotlar ucuyor. Ben hic kaza haber okumadim (Allah korusun).
  • TC Turkiye Cumhuriyeti onu anladim ama kuyruk tescil numarasindaki AAS ne manaya geliyor.Bilen arkadaslar bunu benimle paylasirlarsa sevinirim.
  • yeni dis hatlar roma, billung, linz graz ve manchester olacak ...
  • Pegasus turkiyenin en buyuk 2.sirketi olacak super ticari zeka ve isletmecilik ornegiyle universitelerde isletme dersi olarak okutulmali.
  • 3. üncü dünya ülkesini geçtim.. 5.inci dünya ülkesi gibi olduk...eskiden iş bulamayan pilotlar afrikaya giderdi..şimdi türkiye ye geliyor...YAZIK..

Pegasus Havayolları, 24 uçaklık Boeing 737-800 siparişini 40 uçağa çıkardı. Uçakların 6’sı sipariş tarihinden itibaren birer birer filoya dahil edildi. Pegasus Havayolları’nın 40 uçaklık siparişinin 7’ncisi de filoya katılıyor.

Amerika’nın Seattle kentinden İstanbul’a gelecek olan uçak yarın Sabiha Gökçen Havalimanı’na teker koyacak.

TC-AAS kuyruk tescilini alan Boeing 737-800 tipi uçakla birlikte Pegasus Havayolları’nın filosundaki uçak sayısı 20’ye ulaşacak.

©AirportHaber.com ÖZEL

PEGASUS YENİ UÇAĞINA KAVUŞUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

Misafir ~ 14 yıl önce
"Amaç para kazamnaksa satalım memleketi gidelim" demişsiniz. Siz yoksa şu anda başka birşey mi yapılıyor sanmıştınız? Günaydın bayım, kahvaltıda çay alır mıydınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir yorumcuda yabancı pilotları savunmuş...bir yabancı bundan daha iyi yorum yapamazdı...emirates de uçan türk pilotlar var.. ama orada her isteyen uçamıyor.. batılı ülkelerde çalışan türklerin durumuna bakmak lazım... kaçıncı sınıf insan muamelesi gördüklerini irdelemek gerekir... gurur var gurursuzluk var.. teslimiyetcilik var..bir türk de avrupa ülkelerinde rahatlıkla iş bulabiliyorsa..yabancılarda burada baş tacı olsun ama öyle değil ki..eğer amaç para kazanmaksa satalım memleketi gidelim ... para eder her halde .. bu mudur yani???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tescil numaraları pegasusta AA'dan sonra alfabetik sırayla gider son gelen uçak TC-AAR şimdiki uçakta TC-AAS kuyruk tesciline girecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kaç sefer olur bilemem ama yeni açılacak hatlardan 2'si HTY-SAW ve HTY-ADB.. demedi demeyin :):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kayınpeder sağolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasus'a yeni ucagi hayirli olsun, insallah kazasiz belasiz ucuslar diliyorum. Yabanci pilot konusunda ne kadar hassasmis yorumcular. Yabanci pilotlar insan degil mi? Olmeye yada oldurmeye mi programlanmislar? Dunya kucucuk bir koy, globallesmek lazim. Hicbir seyin garantisi yok. Bizim de yurtdisinda calisan Turk pilotlarimiza boyle denilse, onlara da boyle bakilsa memnun mu olurdunuz? Havayollari ticari sirket sonucta, kim daha az maliyetliyse ona yonelir. Budget airline Tiger Airways te tabiyetine bakilmaksizin ya artik emekliligi gelmis ya da yeni mezun pilotlar ucuyor. Ben hic kaza haber okumadim (Allah korusun).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TC Turkiye Cumhuriyeti onu anladim ama kuyruk tescil numarasindaki AAS ne manaya geliyor.Bilen arkadaslar bunu benimle paylasirlarsa sevinirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yeni dis hatlar roma, billung, linz graz ve manchester olacak ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasus turkiyenin en buyuk 2.sirketi olacak super ticari zeka ve isletmecilik ornegiyle universitelerde isletme dersi olarak okutulmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
3. üncü dünya ülkesini geçtim.. 5.inci dünya ülkesi gibi olduk...eskiden iş bulamayan pilotlar afrikaya giderdi..şimdi türkiye ye geliyor...YAZIK..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000