24 Temmuz 2019, Çarşamba 10:15:50

Pegasus yeni şirket değerlerini belirledi

Yeni şirket değerlerini yenilikçilik, insan odaklılık, hedef odaklılık, rekabetçilik, etkin ve verimlilik olarak çalışanlarıyla birlikte belirleyen Pegasus Hava Yolları, bu değerleri çalışanlarının yer aldığı eğlenceli bir videoyla tanıttı.
  • Kar yaptılar oynuyorlar
  • çift maaş verilen bir yer olmadığından kapalılar tercih etmiyordur belki ;)))
  • Gerek klasik koşullanmada gerekse operant şartlanmada (edimsel koşullanma) davranışın tekrar etmemesine ‘sönme’ denir. Örneğin; zil sesine şartlandırılmış olan köpeğe birçok kez zil çalındığı halde yemek verilmemesi halinde köpek bir süre sonra zil sesiyle birlikte iç salgı salgılamamaya başlıyor. İşte bu olaya sönme ya da deneysel çözülme, silinme denir. Ayrıca öğrenilmiş çaresizliğe dair en çarpıcı sonuç raporu açıklaması: Ne zaman ki bir kişinin yaptığı hiç bir şeyin küçük de olsa fark yaratamayacağı kendisine ısrarla inandırılırsa, kendini çaresiz hissedecek ve koşulları belirleyenin beklentileri için hiçbir şey yapmamayı tercih edecektir. Ben ise: Herkes gibi geleceğime odaklanıp işime gücüme bakıyor, daha iyi şartlar sunan şirketlerin önüme açacağı fırsatları kolluyor ve.. Dans etmemeyi tercih ediyorum.
  • Kendileri mutlu mu bilmem ama reklam acayip komik olmuş :) Gülmekten kırıldım :))))
  • Alerjisi var evet. Siz binmeyin. Hatta kampanya yapın, herkes kendi firmasını kullansın.
  • Başın dışındakiyle içindeki aynıdır. Devlet kurumları yeterince pozitif ayrımcılık uyguluyor (gerçi o pozisyonları da torpilli olanlar kapıyor). Özel sektöre türbanlı al diye hesap soramazsınız, istediği kişiyle çalışır veya çalışmaz.
  • IRGATLIGIN YENI HALI,PEGASUS...
  • Olm adamlar duygularınızı sömürmeden kendi hallerinde şarkılı danslı reklam yapmış. Neyini beğenmediniz? İlla acı mı olsun, dram mı olsun?
  • bu reklamı çekecek arayı nerden bulmuşlar acaba :)) görende içerde herkes mutlu sanıyor, yemek bile yemeden çıktığımız günleri hatırlıyorum da çok gülünç geliyor. belki birgün bu mutluluk gerçekten çalışana da yansır :)
  • Sabiha gelin görün hepsi o kadar kaliteli giyinleri ,konusmaları bir de thy hizmet aldığı sadece torpillilerden olusan tgs grubuna tam rezalet yolcularla konusmaları olsun goruntu olsun rezalet

Yeni şirket değerlerini yenilikçilik, insan odaklılık, hedef odaklılık, rekabetçilik, etkin ve verimlilik olarak çalışanlarıyla birlikte belirleyen Pegasus Hava Yolları, bu değerleri çalışanlarının yer aldığı eğlenceli bir videoyla tanıttı. 

Türkiye’nin dijital hava yolu Pegasus, çalışanlarıyla birlikte 2018 yılında çıktığı yeni değerler yolculuğunda, Pegasus’u Pegasus yapan ve onu geleceğe taşıyacak olan değerlerini yeniden tanımladı. Pegasus çalışanlarının katkısıyla gerçekleşen 6 çalıştay sonrasında; yeni değerler yenilikçilik, insan odaklılık, hedef odaklılık, rekabetçilik, etkin ve verimlilik olarak belirlendi. Pegasus, bu değerleri çalışanlarına eğlenceli bir videoyla tanıttı. 

Pegasus çalışanlarının katkılarıyla çekilen ve bir rap şarkı eşliğinde dönen değerler videosunda, genel müdür ve üst yönetim dahil olmak üzere genel müdürlükten havaalanı çalışanlarına kadar her departmandan Pegasuslu şarkıyla birlikte ritim tutuyor ve dans ediyor. Video, Pegasus çalışanlarının şirketin kendisi gibi enerji, dinamik ve heyecanlı olduğunu yansıtıyor.

Pegasus Hava Yolları İnsan Kaynakları Direktörü Dilara Oğur, yenilenen şirket değerleriyle ilgili “Bizi biz yapan, geleceğe taşıyacak, birlikteliğimizi güçlendirerek ve her alanda daha başarılı kılacak ‘değerlerimizi’ çalışanlarımızla birlikte 1 yıl süren titiz bir çalışma sonucunda yeniden tanımladık. Birlikte belirlediğimiz bu değerleri, çalışanlarımıza yine kendilerinin dahil olduğu eğlenceli ve dinamik bir videoyla tanıtmak istedik. Yeni değerlerimizle çok daha güçlü bir şekilde şirketimizi geleceğe hep birlikte taşıyacağız.” dedi.

 

Pegasus yeni şirket değerlerini belirledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (74)

Mazlum ~ 5 yıl önce
Kar yaptılar oynuyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegasus ~ 5 yıl önce
çift maaş verilen bir yer olmadığından kapalılar tercih etmiyordur belki ;)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
operant şartlanma ~ 5 yıl önce
Gerek klasik koşullanmada gerekse operant şartlanmada (edimsel koşullanma) davranışın tekrar etmemesine ‘sönme’ denir. Örneğin; zil sesine şartlandırılmış olan köpeğe birçok kez zil çalındığı halde yemek verilmemesi halinde köpek bir süre sonra zil sesiyle birlikte iç salgı salgılamamaya başlıyor. İşte bu olaya sönme ya da deneysel çözülme, silinme denir. Ayrıca öğrenilmiş çaresizliğe dair en çarpıcı sonuç raporu açıklaması: Ne zaman ki bir kişinin yaptığı hiç bir şeyin küçük de olsa fark yaratamayacağı kendisine ısrarla inandırılırsa, kendini çaresiz hissedecek ve koşulları belirleyenin beklentileri için hiçbir şey yapmamayı tercih edecektir. Ben ise: Herkes gibi geleceğime odaklanıp işime gücüme bakıyor, daha iyi şartlar sunan şirketlerin önüme açacağı fırsatları kolluyor ve.. Dans etmemeyi tercih ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süper :) ~ 5 yıl önce
Kendileri mutlu mu bilmem ama reklam acayip komik olmuş :) Gülmekten kırıldım :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mağdure ~ 5 yıl önce
Alerjisi var evet. Siz binmeyin. Hatta kampanya yapın, herkes kendi firmasını kullansın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mağdurum ~ 5 yıl önce
Başın dışındakiyle içindeki aynıdır. Devlet kurumları yeterince pozitif ayrımcılık uyguluyor (gerçi o pozisyonları da torpilli olanlar kapıyor). Özel sektöre türbanlı al diye hesap soramazsınız, istediği kişiyle çalışır veya çalışmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CCM ~ 5 yıl önce
IRGATLIGIN YENI HALI,PEGASUS...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fırat ~ 5 yıl önce
Girmek için uğrasırsınız , girince beğenmezsiniz. zorla tutan yok. begenmiyen gider. yerine gelmek isteyen cok insan var .
Wannabe ~ 5 yıl önce
Olm adamlar duygularınızı sömürmeden kendi hallerinde şarkılı danslı reklam yapmış. Neyini beğenmediniz? İlla acı mı olsun, dram mı olsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski pgs ~ 5 yıl önce
bu reklamı çekecek arayı nerden bulmuşlar acaba :)) görende içerde herkes mutlu sanıyor, yemek bile yemeden çıktığımız günleri hatırlıyorum da çok gülünç geliyor. belki birgün bu mutluluk gerçekten çalışana da yansır :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 5 yıl önce
Sabiha gelin görün hepsi o kadar kaliteli giyinleri ,konusmaları bir de thy hizmet aldığı sadece torpillilerden olusan tgs grubuna tam rezalet yolcularla konusmaları olsun goruntu olsun rezalet

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000