12 Nisan 2010, Pazartesi 14:28:57

Pegasus ve Vodafone'dan uçuran işbirliği

Vodafone Türkiye ve Pegasus Havayolları’nın yaptığı işbirliği çerçevesinde oluşturulan “Cep Fly” tarifesini seçen Vodafone aboneleri, yurt içinden yaptıkları sesli arama ve kısa mesaj gönderimlerinin yüzde 5’i kadar TL değerinde uçuş puanı kazanacak.
  • arkadaşlar haberiniz olsun özellikle birisi karalama planları çerçevesinde sürekli otopark (ekopark) dolu diye yorum yapıyor lütfen kulak asmayın. ekoparkın dolduğunu görmedim ve dolsada yönetmelik açık . bu durumda isg otoparkı pegasus misafirine 7 gün ücretsiz (iç hatlarda 3 gün ücretsiz)
  • DOSTUM SIKMAYA BAŞLADIN ARTIK..TAMAM ANLADIK ACENTESİN ...HER UÇUŞ SANA PARA DEMEK AMA BU KADARDA SIKMA ...MİLLET TAŞI ALMIŞ ELİNE ..HABERİN OLSUN DADAŞIM ...:)
  • Tarife dün itibari ile duyuruldu ve 13 nisandan itibaren aktif olacağı söylendi fakat Vodafone'un hiç bir kanalında, ne müşteri hizmetleri ne de my vodafone adlı internet sitesinde böyle bir tarife geçişi için tarifeler içinde Cep Fly yer almıyor. Galiba Cep Fly gerçekten adı gibi uçtu gitti....
  • Milano, Roma, Beyrut, Marsilya, Lyon, Stokholm... Ve; Hatay, Şanlıurfa, Sivas... Ayrıca, Kopenhag-Konya...
  • Fenalık geldı artık ya her pegasus haberıın altında erzurum yorumu.Sacmalamayın artık yeter!!
  • tahminlerim : batida... nurmberg, hanofer,hamburg,lyon,roma,viyana ........doguda : tel-aviv.............iç hat :sivas ve belki mardin ve şanlıurfa.... erzurum kolay kolay acılmaz artik :)
  • her haberin altında yorumun eksik olursa şaşarım,inadına uçmayacğız erzuruma..sende yazmaya devam et ...azmin sonu selamettir
  • inanmam asla,otopark bedava dendi gidin bakin yer yok diyip kapidan yolluyorlar pegasus bitmistir benim icin
  • Onlarla ugraşacagına önce kırılan kalpleri düzeltsin ERZURUM seferlerini başlatsın o kadar insanı magdur etti.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, işbirliğini duyurmak amacıyla düzenlenen basın toplantısında, müşterilerin faydasını faaliyetlerinin odağına aldıklarını, hızlı iletişim ile hızlı ulaşımı bir araya getirerek, uzun dönemli ve stratejik işbirliğini başlattıklarını söyledi.
        
Timuray, soruları yanıtlarken, GSM sektöründe TL’ye geçişin yerinde olduğunu ve abonelerin önümüzdeki dönemde bunun faydasını fark edeceğini söyledi.
        
Nisan başından itibaren kontörden TL’ye geçişin yanı sıra sistemde başka değişilikler olduğuna da değinen Timuray, bu nedenle şirketlerin tarife yapılarını ele almak durumunda kaldığını belirtti.
        
Timuray, yasadışı dinleme konusunda çalışanlara yönelik güvenlik yapısına ilişkin soru üzerine, şu anda kendilerine ulaşan bir konu bulunmadığının ancak, her şekilde uluslararası güvenlik sistemleri bulunduğunun altını çizdi.

HAZİRAN ORTASINDA İLK ORTA DOĞU DESTİNASYONU

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, şu anda günde ortalama 20 bin kişi taşırken, 2010 ortasında bunun 22 bine çıkacağını bildirerek, geldikleri noktada “Pegasus dünyası” yarattıklarını, çeşitli sektörden kuruluşlarla işbirliğine gittiklerini hatırlattı.
        
Sabancı, Vodafone ile Pegasus birlikteliğinin bir kampanya değil, orta ve uzun vadeli işbirliği olduğuna işaret ederek, işbirliğinin şimdiye kadar yapılanlar arasında ilk sıraya yerleşeceği tahmininde bulundu.
        
Soruları da yanıtlayan Sabancı, kabinde internet bağlantısı konusunda bir çalışma bulunmadığını kaydederek, yüzde 100’ü internet üzerinden yapılan bilet satışlarının yarısını acentelerin gerçekleştirdiğini, internet üzerinden perakende satış oranının yüzde 40 düzeyinde bulunduğunu anlattı.
        
Sabancı, 3 yıldır Orta Doğu’ya yönelik ilgileri olduğunu ancak uçuşların, Türkiye ve söz konusu ülkeler arasındaki ikili anlaşmalara göre düzenlendiğini kaydederek, şu bilgileri verdi:
        
“Haziran ortasında ilk Orta Doğu destinasyonumuz var. Networkümüzü genişletirken, 2010’un yazından itibaren 6 değişik dış hat destinasyonu olacak.  Bunların 5 tanesi Türkiye’nin batısında, 1 tanesi Orta Doğu’da...”

CEP FLY TARİFESİ
        
Cep Fly tarifesini seçen Vodafone aboneleri “uçuş puan” kampanyasına, Vodafone tarafından kısa mesajla gönderilen kampanyaya katılım davetine “evet” yazarak 7307’ye kısa mesaj atarak veya Vodafone Çağrı Merkezi’ni arayarak katılabiliyor.
        
Tarifeyi seçen ve kampanyaya katılan aboneler, yurtiçinden yaptıkları ses aramalarının ve kısa mesaj gönderimlerinin yüzde 5’i kadar TL değerinde uçuş puanı kazanıyor. Cep Fly abonesi olan ve uçuş puan kampanyasına katılan herkese 10 lira değerinde uçuş puanı hediye ediliyor.
        
Aboneler, uçuş puanı kullanarak indirimli olarak uçak bileti satın alabiliyor veya puanlarını biriktirerek bedavaya uçabiliyor. Cep Fly aboneleri ayrıca, Pegasus Havayolları ile gerçekleştirdikleri uçuşlarda bilet tutarının yüzde 1,5’i kadar ek uçuş puan kazanıyor.

(Milliyet)

Pegasus ve Vodafone'dan uçuran işbirliği

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar haberiniz olsun özellikle birisi karalama planları çerçevesinde sürekli otopark (ekopark) dolu diye yorum yapıyor lütfen kulak asmayın. ekoparkın dolduğunu görmedim ve dolsada yönetmelik açık . bu durumda isg otoparkı pegasus misafirine 7 gün ücretsiz (iç hatlarda 3 gün ücretsiz)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DOSTUM SIKMAYA BAŞLADIN ARTIK..TAMAM ANLADIK ACENTESİN ...HER UÇUŞ SANA PARA DEMEK AMA BU KADARDA SIKMA ...MİLLET TAŞI ALMIŞ ELİNE ..HABERİN OLSUN DADAŞIM ...:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tarife dün itibari ile duyuruldu ve 13 nisandan itibaren aktif olacağı söylendi fakat Vodafone'un hiç bir kanalında, ne müşteri hizmetleri ne de my vodafone adlı internet sitesinde böyle bir tarife geçişi için tarifeler içinde Cep Fly yer almıyor. Galiba Cep Fly gerçekten adı gibi uçtu gitti....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Milano, Roma, Beyrut, Marsilya, Lyon, Stokholm... Ve; Hatay, Şanlıurfa, Sivas... Ayrıca, Kopenhag-Konya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Fenalık geldı artık ya her pegasus haberıın altında erzurum yorumu.Sacmalamayın artık yeter!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tahminlerim : batida... nurmberg, hanofer,hamburg,lyon,roma,viyana ........doguda : tel-aviv.............iç hat :sivas ve belki mardin ve şanlıurfa.... erzurum kolay kolay acılmaz artik :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
her haberin altında yorumun eksik olursa şaşarım,inadına uçmayacğız erzuruma..sende yazmaya devam et ...azmin sonu selamettir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
inanmam asla,otopark bedava dendi gidin bakin yer yok diyip kapidan yolluyorlar pegasus bitmistir benim icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Onlarla ugraşacagına önce kırılan kalpleri düzeltsin ERZURUM seferlerini başlatsın o kadar insanı magdur etti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000