16 Nisan 2008, Çarşamba 09:00:37

Pegasus ve İzAir’de değişim rüzgârı

Pegasus Havayolları ve İzAir Haziran 2008’den itibaren yepyeni bir vizyonla yolcuların karşısına çıkacak. İki kardeş şirket kabin personelinin kıyafetlerini değiştiriyor.
  • belkide öyle yap diyorlardır arkadaşım nerden biliyosun türkiyede iş bulmak kolay mı.bu yine iyi ne şirketler var türkiyede..
  • kabin ekibi arkadaşlar daha önce hiç erkek görmemiş olmalı diye düşünüyorum.seyahatim sırasında gördüğüm tablo vahimdi diyebilirim.pek tavsiye etmem açıkcası.
  • İzairmi allah korusun bidaha uçmam^.tavsiyede etmem kabin ekibi hiç erkek görmemiş olmalı daha önceden.kız olsam onların yarattığı bu tabloyla kızlığımdan utanırdım=/

Pegasus Havayolları ile İzAir kabin personelinin kıyafetlerini baştan sona değiştiriyor. Yaz sezonunun başlangıcı ile yeni elbiseler Pegasus Havayolları ile İzAir hosteslerinin üzerinde ışıldayacak. Her iki şirketin kıyafetleri artık aynı olacak.

Kıyafetlerin aynı olmasının iki şirketin ortak uçuşlar yapmasından kaynaklandığı ifade edilirken, İzAir ve Pegasus personelini birbirinden ayrılacak tek değişiklik ise fularda yapıldı. İki şirketin kabin personeli tanımak için fularlarına bakmak yeterli olacak.

IZair’e yüzde yirmi ortak olan Pegasus Havayolları şirketin yönetimini elinde bulunduruyor.

Pegasus ve İzAir’de değişim rüzgârı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
belkide öyle yap diyorlardır arkadaşım nerden biliyosun türkiyede iş bulmak kolay mı.bu yine iyi ne şirketler var türkiyede..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
frt ~ 15 yıl önce
kabin ekibi arkadaşlar daha önce hiç erkek görmemiş olmalı diye düşünüyorum.seyahatim sırasında gördüğüm tablo vahimdi diyebilirim.pek tavsiye etmem açıkcası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gkhn13 ~ 15 yıl önce
İzairmi allah korusun bidaha uçmam^.tavsiyede etmem kabin ekibi hiç erkek görmemiş olmalı daha önceden.kız olsam onların yarattığı bu tabloyla kızlığımdan utanırdım=/

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000