17 Eylül 2016, Cumartesi 11:29:02

Pegasus uçağında mucize doğum

Pegasus Havayolları'nın dün gece gerçekleştirdiği İstanbul-Stockholm seferinde hamile bir yolcu inişten önce doğum yaptı.
  • Bu sayin bayan bilebile ucaga binmistir cocuk yabanci bir ulkede dogsun Vatandaslik kazansin biz boyle seyleri cok gorduk, hayirli olsun,
  • Bebek cok guzel!! Annesi bebegi hemen emzirsin, altini degisin, evinde yikasin ve sicacik bataniyenin icine koysun yaninda uyusun.
  • haber fotoğrafında herkes mutlu , herkes sempatik bir tek pegasusun km si suratsız :)
  • tebrikler. bide su trolleylerin yandanda emniyet mandalini indireymisiniz iyiymis. kutluyorum yinede ekibi.
  • Kordonun kesilememesi gayet normaldir, kesilseydi kesici aleti uçağa nasıl sokuldu diye soran mutlaka biri çıkardı ..Pegasus'ta doğum yapmanın ücret tarifesi olmadığı için yetkilileri kahrolmuştur şimdi :) Her neyse Yüce Tengri uzun ömürler versin..
  • Tebrikler Pgs, anne iyi, bebek iyi daha ne olsun, dünyanın her yerinde oluyor böyle şeyler, bilip bilmeden yorum yazan gavatlar, gidin başka yerde sallayın...
  • Pegasus ikinci yolcu faturası gönderir
  • O kadar cok yorum yapilmis fakat bos bir cogu. GOM okusaydiniz bilirdiniz yolcu beyaninin esas olacagini. Keza ayni kural ccmde de mevcut. Kib by
  • Doğum yeri hava :) kütük hava ... kesin pilot olur bu güzel bebis :))
  • Patron duyunca sordumu axaba "biz simdi buna omur boyu free bilet verecekmiyiz"?

Pegasus Havayolları'nın İstanbul-Stockholm seferini gerçekleştiren uçağında hamile bir yolcu doğum yaptı.

Edinilen bilgilere göre; PC4845 sefer sayısı ile İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkış yapan Pegasus uçağı, İsveç'in başkenti Stockholm'e doğru yola çıktı.

Uçuş sırasında kadın bir yolcunun bağırmaları üzerine kabin ekibi olaya müdahale etti. Kadın yolcunun hamile olduğu anlaşılırken, ağrıların şiddetlenmesi üzerine Türk bir yolcu ile birlikte kadına müdahale edildi.

İnişten yaklaşık yarım saat önce gerçekleşen doğum, uçaktaki diğer yolcular tarafından alkışlarla kutlanırken, uçak Stockholm Havalimanı'na indikten sonra sağlık ekipleri uçağa gelerek bebeğin kordonunu kesti ve gerekli müdahaleleri yaptı.

Bebeğin ve annenin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Pegasus uçağında mucize doğum

Yorumlar Tüm Yorumlar (96)

Rio ~ 8 yıl önce
Bu sayin bayan bilebile ucaga binmistir cocuk yabanci bir ulkede dogsun Vatandaslik kazansin biz boyle seyleri cok gorduk, hayirli olsun,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ma ~ 8 yıl önce
Bebek cok guzel!! Annesi bebegi hemen emzirsin, altini degisin, evinde yikasin ve sicacik bataniyenin icine koysun yaninda uyusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs km ~ 8 yıl önce
haber fotoğrafında herkes mutlu , herkes sempatik bir tek pegasusun km si suratsız :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 8 yıl önce
tebrikler. bide su trolleylerin yandanda emniyet mandalini indireymisiniz iyiymis. kutluyorum yinede ekibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/A ~ 8 yıl önce
Bunca olay icerisinde o emniyet mandalina takildin ya helal olsun ... Sen kesin bayansin ve 30'u asmis evlenememis modellerdensin ... Ya arkadas hastamisiniz anlamiyorum ki ! Insanlar bebek dogurtmus bu hala trolleyin mandalinda ... mandal kadar basina tas dussun !
kamyoncu ~ 8 yıl önce
Kordonun kesilememesi gayet normaldir, kesilseydi kesici aleti uçağa nasıl sokuldu diye soran mutlaka biri çıkardı ..Pegasus'ta doğum yapmanın ücret tarifesi olmadığı için yetkilileri kahrolmuştur şimdi :) Her neyse Yüce Tengri uzun ömürler versin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartal ~ 8 yıl önce
Tebrikler Pgs, anne iyi, bebek iyi daha ne olsun, dünyanın her yerinde oluyor böyle şeyler, bilip bilmeden yorum yazan gavatlar, gidin başka yerde sallayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Pegasus ikinci yolcu faturası gönderir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kişi ~ 8 yıl önce
Karşısındakini kendi gibi bilirmiş.
Rüzgar ~ 8 yıl önce
Doğru söze ne denir
Beyan ~ 8 yıl önce
O kadar cok yorum yapilmis fakat bos bir cogu. GOM okusaydiniz bilirdiniz yolcu beyaninin esas olacagini. Keza ayni kural ccmde de mevcut. Kib by

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 8 yıl önce
Doğum yeri hava :) kütük hava ... kesin pilot olur bu güzel bebis :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zaman ~ 8 yıl önce
o zamana kadar pilotluk meslek olmaktan çıkacaktır. oto pilot 4 ever
Kendisi ~ 8 yıl önce
Bilgisayar pilotu olanlar pilotluğu otopilotluk zannediyor. Makina dağıttığı zaman görürsün o otopilotu.
:)) ~ 8 yıl önce
Pilotluk mesleği dünyanın sonuna kadar sürecektir. Bütün yetkiyi kontrolü tamamen Makinaya verdiginde sıçtın demektir. Pilot yoksa kontrolör de yoktur kontrolör yoksa hava trafiği yoktur hava trafiği yoksa uçak yoktur ucak yoksa bi bok yoktur :)
Gulene .. ~ 8 yıl önce
Iyi bir isletim sistemi ile pilotlara ihtiyac kalmayacak yakin zamanda ... makina hata yapmaz , insan hata yapar :) yakindir sizden kurtulmamiz ;) Egonuzla lego yaparsiniz artik evde .
gülene cevap verene ~ 8 yıl önce
Bu program geçersiz bir işlem yürüttü kapatılacak yazdığında da, sen o uçakta artık lego mu yaparsın altına mı yaparsın görürüz :))) Allah bilir sen o insansız hava araçlarının da yerden bir insan aracılığı ile uçurulduğunu bilmiyorsundur? Egosuz ......
Sirkwtin sahibi ~ 8 yıl önce
Patron duyunca sordumu axaba "biz simdi buna omur boyu free bilet verecekmiyiz"?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000