13 Temmuz 2014, Pazar 13:20:22

PEGASUS UÇAĞINDA KUŞ PANİĞİ!

Trabzon’dan kalkan Pegasus'a ait bir yolcu uçağına martı çarptı. Ön camı kırılan uçak piste kalkış yaptığı meydana geri döndü.
  • uçağa kuş çarpması işin fıtratında var...
  • On cam falan degil arkadaslar
  • geçmiş olsun tüm dünyada olabilecek bir durum daha fazla hasar olmamış motorlara girebilirdi veya çok fazla kuş sürüsüne çarpılabilirdi..kuzey amerikada bile kuşların uçaklara zarar vermesi engellenemiyor maalesef..6-7 yıl önce newyork dan kalkan Airbus 320 uçağın her iki motoruna 6-10 ar kiloluk uçan ördekler girdi kalkıştan sonra uçak geri dönemedi nhire inmek zorunda kaldı aksi halde yere çakılacaktı. o kadar zarar verdi ve kuşlar ve ördekler..
  • Bazılarınız şirketlerinizin esiri olmuş ' geçmiş olsun' demeyi bile akıllarınıza getiremeyecek konuma gelmişsiniz. Hırsınız ve öfkeniz ekmek yediğiniz sektöre zarar verecek artık bunu unutmayın. O kuş sadece 1 uçağa değil tüm sektöre çarpıyor.. "Doğal bir şey" olacaktır her zaman bunlar büyük zarara yol açmadan atlatılabilecek şeyler yazacağınıza, keşke uçak düşseydi de sizde keyfinizimi çatsaysaydınız.. yada çalıştığınız kurumun daha çok yolcu mu çekeceğini düşünüyorsunuz. hep böyle haberlerde birbirinizle dalga geçerek.. İnsanların canını düşünmekten çok sizler saçmalamayı daha çok erdem edinmişsiniz. Beyler biraz kendinize gelsenizde insan olmayı deneseniz ve Gçemiş olsun tüm sektöre yazabilseniz Ne dersiniz.. Bir Havayolu yolcusu
  • Yuh bu kadar da yalan haber olurmu ya.. haberi yapıyorsunuz bari azıcık bir araştırın. Bi defa uçak inişe geçtiği sırada kuş çarptı ve ön camına degil, sağ kanatla gövde arasındaki ışığa çarptı.
  • Yolcular yandi
  • TC-JJR , TC-JJS , TC-JJT Boeing 777_300ER 3 adet şuan boeing in fabrikasında galiba.ne zaman teslim edilecekler bilen varmı? test uçuşu aşamasında 1 veya 2si sanırım.
  • Desene Sabanci iflaz etti vah gariibim vah,bu masraf hemen ucak bilet fiyatlarina yansir.Ve ya hemen linetraining icin birini cagirirlar.
  • Tamirci degil pis garson UCAK TEKNISYENI diyeceksin !
  • Tamirciler is basina!...

Trabzon Havalimanı'ndan kalkan Pegasus'a ait yolcu uçağına martı çarptı. Ön camı hasar gören yolcu uçağı, tekrar Trabzon Havalimanı'na zorunlu iniş yaptı.

Bugün saat 10.20'de İstanbul'a gitmek üzere 140 yolcusuyla kalkan uçak, yükseliş sırasında ön camına martı çarptı. Düz uçuşa geçerek durumu kontrol eden pilotlar, geri dönme kararı aldı. Saat 11.40'da havalimanına inen uçak, Pegasus teknik ekibi tarafından incelemeye alındı.

Uçak bakıma alınırken, yolcular başka bir uçakla İstanbul’a gönderilecek. 

PEGASUS UÇAĞINDA KUŞ PANİĞİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

fıtrat ~ 10 yıl önce
uçağa kuş çarpması işin fıtratında var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
On cam falan degil arkadaslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
geçmiş olsun tüm dünyada olabilecek bir durum daha fazla hasar olmamış motorlara girebilirdi veya çok fazla kuş sürüsüne çarpılabilirdi..kuzey amerikada bile kuşların uçaklara zarar vermesi engellenemiyor maalesef..6-7 yıl önce newyork dan kalkan Airbus 320 uçağın her iki motoruna 6-10 ar kiloluk uçan ördekler girdi kalkıştan sonra uçak geri dönemedi nhire inmek zorunda kaldı aksi halde yere çakılacaktı. o kadar zarar verdi ve kuşlar ve ördekler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazıklar olsun ~ 10 yıl önce
Bazılarınız şirketlerinizin esiri olmuş ' geçmiş olsun' demeyi bile akıllarınıza getiremeyecek konuma gelmişsiniz. Hırsınız ve öfkeniz ekmek yediğiniz sektöre zarar verecek artık bunu unutmayın. O kuş sadece 1 uçağa değil tüm sektöre çarpıyor.. "Doğal bir şey" olacaktır her zaman bunlar büyük zarara yol açmadan atlatılabilecek şeyler yazacağınıza, keşke uçak düşseydi de sizde keyfinizimi çatsaysaydınız.. yada çalıştığınız kurumun daha çok yolcu mu çekeceğini düşünüyorsunuz. hep böyle haberlerde birbirinizle dalga geçerek.. İnsanların canını düşünmekten çok sizler saçmalamayı daha çok erdem edinmişsiniz. Beyler biraz kendinize gelsenizde insan olmayı deneseniz ve Gçemiş olsun tüm sektöre yazabilseniz Ne dersiniz.. Bir Havayolu yolcusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yuh bu kadar da yalan haber olurmu ya.. haberi yapıyorsunuz bari azıcık bir araştırın. Bi defa uçak inişe geçtiği sırada kuş çarptı ve ön camına degil, sağ kanatla gövde arasındaki ışığa çarptı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yedek ucak var mi ~ 10 yıl önce
Yolcular yandi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 10 yıl önce
TC-JJR , TC-JJS , TC-JJT Boeing 777_300ER 3 adet şuan boeing in fabrikasında galiba.ne zaman teslim edilecekler bilen varmı? test uçuşu aşamasında 1 veya 2si sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
...... ~ 10 yıl önce
Desene Sabanci iflaz etti vah gariibim vah,bu masraf hemen ucak bilet fiyatlarina yansir.Ve ya hemen linetraining icin birini cagirirlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
z ~ 10 yıl önce
Yorum yapacağına git imla kurallarını öğren cahil.
z iyi dinle ~ 10 yıl önce
Turkiedeki bildigin tek kural TC vatandaslari kendi ulkelerinde yabancilarin kolesi oldugu.cahilim amma senin gibi kolede degilim
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tamirci degil pis garson UCAK TEKNISYENI diyeceksin !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ubm ~ 10 yıl önce
uçak bakım mühendisi diyelim...
Is cikti ~ 10 yıl önce
Tamirciler is basina!...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000