29 Kasım 2014, Cumartesi 14:40:51

PEGASUS UÇAĞINDA KRİZ

Pegasus Havayolları'nın Şanlıurfa-İstanbul Sabiha Gökçen seferini yapacak uçağında namaz kılmak isteyen yolcularla kabin ekibi arasında tartışma yaşandı, iddiaya göre tartışma nedeniyle uçak 1 saat rötar yaptı.
  • urfa arap kültüründen 1 türlü kurtulamadı. urfadaki havalimanı türkiyenın en uzun havalimanı olmuş neye yarar.
  • Bunların uçak neyine?? Otobüsle gitsinler
  • Hostes güzel cvp vermiş seferi isen oturarakta veya kaza olarakta kılabilirsin helal be hostese
  • Resmen şov yapmak bu. Araplar bile bu kadar değil. Ayıptır ya.
  • Peki yolcuların akibeti ne olmuş? Uçak o kadar rötar yaptı, gecikme, bir dünya masraf, sorumlusu kim? O arıza çıkaran arkadaşları ben birde ABD veya Avrupa şirketlerinin uçuşlarında yapmalarını rica ediyorum, bakalım bir daha hayatları boyunca uçabiliyorlar mı?
  • Bir iki saatlik ucusta havada namaz kilma istegi bana sovmenligi anlatiyor. .inince kil kazasini filan.. sefer halinde hersey heran mumkun olmuyor..bunu bilip kabin memuru arkadaslarida sikintiya dusurmemek gerek diye dusunuyorun.
  • simdi ucuslara flying cook yerine, flying imam istiyoruz.. reis kacak sarayin hangi odasindasin,duy sesimizi ..
  • Provakasyon devam ediyor. Madem seferisin bu ne namaz ısrarı. Samimi müslüman bunu bilir. Bunların kim olduğu araştırılmalı tuzak var
  • İşte budur. Ateşle oynarsan yangın çıkması kolaydır. Hele ki o ateşi zır cahillerin elinde oyuncak edersen vay vay vay, şenliğe gel şenliğe. Hadi bakalım, kurnazlar cebiniz doldu yeterince, sıkıntı çıkınca herşeyi sıfırlarsınız ve topuklarsınız kolaycana artık, Bunlara bu güvenceyi verenler ne düşünüyor acaba?
  • Amerika kesfine alaycı yaklaşanlar bilmelisinizki ciddi sayıda müslüman bilim adamı kitanin müslümanlarca bulunduğunu fakat yeni bir kita olduğunun farkına varmadiklarini bilirler. C.başkani keşfettiler demiyor. Ulaştılar diyor. Colombs un istanbulda aylarca kütüphane arastirmasi yapıp 2 beyazid dan finans ve gemiler verirseniz size yeni kitalar vaad ederim dediği vakidir. Piri resis haritalari ile Endülüs haritalari bunu ispatlar. Ama konu americano vespuci denen yahudi olunca tabiki algı Müslümanlarin değil batının kesfidir.

Pegasus Havayolları'nın Şanlıurfa-İstanbul Sabiha Gökçen seferini yapacak uçağında namaz kılmak isteyen yolcularla kabin ekibi arasında tartışma yaşandı, iddiaya göre tartışma nedeniyle uçak 1 saat rötar yaptı.

Edinilen bilgiye göre olay sabah 07.20 sıralarında Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda meydana geldi. iddiaya göre; Şanlıurfa-İstanbul seferini yapan uçakta yolcu alımının tamamlanmasından sonra 15 kişilik bir grup uçağın koridorunda namaz kılmak istedi. Kabin ekipleri ise yolcu sayımı yapılacağını ve ayrıca kalkışta ayakta durulamayacağını söyledi.  Bunun üzerine yolcular ile görevliler arasında tartışma çıktı.

sanliurfa.com'da yer alan habere göre; hosteslerden biri "Yıllardır görev yapıyorum, namaz kılmak isteyen oturduğu yerde de kılabiliyor, ayrıca bu saatte ne namazı, güneş doğdu, kuşluk namazını inince de kılabilirsiniz" dedi. Hostesin tepki göstermesi üzerine tartışma çıktı ve tartışma sırasında hosteslere hakaret edildiği ileri sürüldü. Yaşanan tartışma nedeniyle 07.25’de kalkması gereken uçak 1 saat rötarla saat 08.30’da kalktı. 

PEGASUS UÇAĞINDA KRİZ

Yorumlar Tüm Yorumlar (95)

gereksiz ~ 9 yıl önce
urfa arap kültüründen 1 türlü kurtulamadı. urfadaki havalimanı türkiyenın en uzun havalimanı olmuş neye yarar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bunların uçak neyine?? Otobüsle gitsinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hostes güzel cvp vermiş seferi isen oturarakta veya kaza olarakta kılabilirsin helal be hostese

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayret ~ 9 yıl önce
Resmen şov yapmak bu. Araplar bile bu kadar değil. Ayıptır ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elpida ~ 9 yıl önce
Peki yolcuların akibeti ne olmuş? Uçak o kadar rötar yaptı, gecikme, bir dünya masraf, sorumlusu kim? O arıza çıkaran arkadaşları ben birde ABD veya Avrupa şirketlerinin uçuşlarında yapmalarını rica ediyorum, bakalım bir daha hayatları boyunca uçabiliyorlar mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahar ~ 9 yıl önce
Bir iki saatlik ucusta havada namaz kilma istegi bana sovmenligi anlatiyor. .inince kil kazasini filan.. sefer halinde hersey heran mumkun olmuyor..bunu bilip kabin memuru arkadaslarida sikintiya dusurmemek gerek diye dusunuyorun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 9 yıl önce
simdi ucuslara flying cook yerine, flying imam istiyoruz.. reis kacak sarayin hangi odasindasin,duy sesimizi ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Provakasyon devam ediyor. Madem seferisin bu ne namaz ısrarı. Samimi müslüman bunu bilir. Bunların kim olduğu araştırılmalı tuzak var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zırcahil ~ 9 yıl önce
İşte budur. Ateşle oynarsan yangın çıkması kolaydır. Hele ki o ateşi zır cahillerin elinde oyuncak edersen vay vay vay, şenliğe gel şenliğe. Hadi bakalım, kurnazlar cebiniz doldu yeterince, sıkıntı çıkınca herşeyi sıfırlarsınız ve topuklarsınız kolaycana artık, Bunlara bu güvenceyi verenler ne düşünüyor acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Amerika kesfine alaycı yaklaşanlar bilmelisinizki ciddi sayıda müslüman bilim adamı kitanin müslümanlarca bulunduğunu fakat yeni bir kita olduğunun farkına varmadiklarini bilirler. C.başkani keşfettiler demiyor. Ulaştılar diyor. Colombs un istanbulda aylarca kütüphane arastirmasi yapıp 2 beyazid dan finans ve gemiler verirseniz size yeni kitalar vaad ederim dediği vakidir. Piri resis haritalari ile Endülüs haritalari bunu ispatlar. Ama konu americano vespuci denen yahudi olunca tabiki algı Müslümanlarin değil batının kesfidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avuntu ~ 9 yıl önce
Zavallılıktan öte gitmeyen avuntu örneği göstermişsiniz. Amerikayı keşfeden Avrupalının yaşadığı kıta bu güne kadar milyonlarca teknolojik gelişmenin de beşiği olmuş durumda. Övüne övüne yere göğe sığdıramadığınız Fatih bile aslı hıristiyan olan Macar Urban ustanın döktüğü toplarla İstanbulu alabilmiş. Her şeyden önce modern toplumun gelişmesinin önündeki en büyük engel olan şeyleri yüzyıllar önce rönesans ve reform hareketini gerçekleştirerek çözmüş Avrupalının tarihini okusanda biraz feyz alsan deriz. Her şey uyduruk dincilerin beyin yıkayıcı martavallarından ibaret değil. Gerçekleri görün biraz. Yüzyıllardır bu masallarla uyutuluyor 1,5 milyar insan. Elhamdürillah biz de müslümanız, dine de hiç bir lafımız yok. Kimsenin inancını nasıl yaşadığına da karışmayız taa ki bizim yaşam biçimimize müdahale oluncaya kadar. İslam alemini geri koyanda esasında bunlardır. Tüm tepkimiz menfaatçi din bezirganlarına. Hiç birinin 200 yıl önce Avrupada yaşamış papazlardan hiç bir farkı yok
ztk ~ 9 yıl önce
bende siz ne iciyorsaniz,ondan istiyorum.. yoksa bu ulke cekilmiyor..
dayı ~ 9 yıl önce
birader orda çok şey yanlış biliyon colomb bi kere o teklifi ispanya kralına yapıyor sen tarihi nerden öğreniyon daha doğrusu kim öğretti sana yada sen ne içtin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000