28 Ağustos 2018, Salı 23:31:33

Pegasus uçağında kalp krizi geçirdi

Az önce Pegasus'a ait PC2819 Trabzon(TZX)-İstanbul Sabiha Gökçen (SAW) seferini yapmakta olan TC-CPD tescilli uçak Ankara'ya(ESB) divert(yönelme) etmişti
  • Bu Pegasus kadar çakal hiçbir firma bulunmamaktadır yanımızda taşımakta olduğum duty Free yükünü el bagajına dahil edip ekstradan yük parası istemesi en büyük şerefsizlik. Yolculara soyguncu gibi davranıp el bagajlarına tecavüz etmesi şirketin nekadar pis strateji izlemekte olduğunu göstermektedir. Rezillik mi rezillik birdaha asla uçamam bu Hava yolu ile.
  • Allah rahmet eylesin, ecel nerde ne zaman gelir bilinmez...
Pegasus Havayolları'nın Trabzon-İstanbul seferini yapan uçağı rahatsızlanan bir yolcu nedeniyle Ankara'ya acil iniş yaptı.

Trabzon Havalimanı'ndan PC2819 sefer sayısı ile hareket eden TC-CPD kuyruk tescilli Boeing B737 tipi uçaktaki yaşlı bir kadın yolcunun rahatsızlandığı öğrenildi.

Havasosyalmedya'da yer alan bilgiye göre; Esenboğa Havalimanı'na acil iniş yapan Pegasus uçağında rahatsızlanan yolcunun kalp krizi geçirdiği ve yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi.
Pegasus uçağında kalp krizi geçirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

ReZillik diz boyu ~ 6 yıl önce
Bu Pegasus kadar çakal hiçbir firma bulunmamaktadır yanımızda taşımakta olduğum duty Free yükünü el bagajına dahil edip ekstradan yük parası istemesi en büyük şerefsizlik. Yolculara soyguncu gibi davranıp el bagajlarına tecavüz etmesi şirketin nekadar pis strateji izlemekte olduğunu göstermektedir. Rezillik mi rezillik birdaha asla uçamam bu Hava yolu ile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aman ~ 6 yıl önce
Ne olur Pegasus la uç.sensiz Pegasus ne yapar.
HAVACI ~ 6 yıl önce
Allah rahmet eylesin, ecel nerde ne zaman gelir bilinmez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geyık hatun kovalasın anca ~ 6 yıl önce
Ekıpler daha doktor anonsunu bıle bılmıyo tabıkı kurtarılmaz ! Duraktan insanlar toplarsa 10bın ₺ vereni 2 haftada KM yaparsa mudahalede edılmez bu tur olay karsısında hıcbır ne yapacaklarını dahı bılemezler.... Yazık Allah rahmet eylesın.
X ~ 6 yıl önce
Nasıl cahilsin nasil.. nasıl cekemiyorsun.insan emeğine saygın yok belli cebinde beş kuruş paran kalmamış elaleme sariyorsun.ezik.
Km ~ 6 yıl önce
Sen bence bu lafları kendıne soyle. Pegasusun verdiği eğitim ortada. 17 gunde kabın memuru cıkarırsan doktor anonsuda yapamaz. Şuan ekiplerin yarısına sorsan bilmiyordur doktor anonsunu. Bunun nedenıde kabin hizmetlerinin sadece satış yaptırması ve satışa odaklattırması ınsanları. Yeterki para gelsin insanlar kalp krizi gecirmiş umurlarında değil.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000