12 Ağustos 2016, Cuma 13:09:47

Pegasus uçağında hırsızlık iddiası!

Pegasus Havayolları’nın İstanbul aktarmalı Tiran-Konya uçuşunda bir yolcu, valizinden 6 bin 400 liralık altınlarının çalındığını iddia etti.
  • mm
  • 1 hafta önce 6400tl si çalınmış ve hala polise gitmemiş pgs parayı ödemezse gidecekmiş bi de vidyo çekecekmiş,e ne güzel bende alam o zaman 40 liraya bileti gidiş dönüş bi konya yapam dönüşte de arıyam pgsu 10bin dolarım vardı bim poşetinde su böreğinin yanında para çalınmış börek duruyo diyem ödeniyosa madem böyle her param çalındı diyene
  • oldu iban yolla hemen ödeyelim
  • vay vay vay..Yine bulmuşlar masum kadını üzerine gelen gelene:) Demek neden PGS olunca yayınlanıyormuş :) Neden bahsedelim peki değerli PGS cular? Sizin beğendiğiniz konulardan konuşalım ,buyrun: **SKYTRAX in geçen sene listesine giren bu senede dünyanın 3.en kötü havayolu olarak taçlandırılan PGS danmı bahsedelim? **SAW ın durumunu bile bile sefer ekleyip ,personelini misafirle karşı karşıya getirmekten çekinmeyen PGS danmı konusşalım? **Seferlerinde hırsızlık iddası olduğunda misafirini yerden yere vuran PGS danmı bahsedelim?? ** 1 personeli sahte evrak işine girmiş ,3-4 yolcuyu almanyaya bile bile yollayarak kişi başına 3-4 bin dolar haksız kazanç sağlayıp,suan kadın cezaevinde olan PGS danmı bahsedelim?? ( bu taze olay 1 haftası yok ) **yada personeli misafirlerden sabah akşam küfür yiyen ve buna önlem almayan bir yönetimi olan PGS danmı bahsedelim??? buyrun siz seçin biz konuşalım sevgi yumağı PGS cular:))
  • Neden en ufak olumsuzluklar pegasusa mal edilip yayınlanır hiç anlamıyoruz.
  • YEMEZLER. İlk okuduğum anda yalan olduğunu anladım. Fotoğrafa baktım az buçuk insan sarrafları da hissetmiştir. Bu iş moda oldu havayolu yolcularında. Bi kaç kişi sigorta hak hukuk ayağına paraları cukka yapınca kokusu alınmıştır. Hemen bir çözüm getirilmeli.
  • Uçak altına verdiğin bagajın içindeki değerli eşyayı deklare etmediysen geçmiş olsun. Zaten deklare etseydin sana uçak altına verme diyeceklerdi. Hem ne malum yalan söylemediğin derler adama. Tamam mı ablacığım.
  • Havacılık sektöründe hep yaşanan sıkıntı bu neden pegasusta hırsızlık diye bir haber yayınlanıyor anlamıyorum
  • Hadi oradan.. Kabine sok onca altınını sonra çalındı.. kabin memurları nöbet mi tutucak el bagajlarının önünde? kaldı ki tüm sorumluluk bunları içeri sokmakla tamamen sende.. Bu fiyatlarla bu tarz garip insanlar uçuyor malesef pegasusta.. adam niye uçağı uzağa park ettiniz sizi şikayet edicem diyende var,böyle şark kurnazlarıda
  • Şirketin sorumluluğu belli meblağa kadardır sen koyarsan çantana olur olmaz şey ki koyduğun da şüpheli çalındı diye ağlarsın sonra böyle. Yüklemeyi yapan işçiler x ray cihazlarından geçiyor giriş çıkışta sabihada. Yersenkirschen yapmış ablamız. Sen onu Tiran gümrükte kaptırmış olmayasın ablacım?

Pegasus Havayolları’nın İstanbul aktarmalı Tiran-Konya uçuşunda bir yolcu, valizinden 6 bin 400 liralık altınlarının çalındığını iddia etti.

8 Ağustos’taki olay iddiaya göre şöyle gelişti; PC 770 sefer sayısıyla Tiran’dan Sabiha Gökçen’e gelen F.Y, daha sonra aktarma yaparak PC 4188 sefer sayısıyla Konya’ya uçtu. Konya’ya inen F.Y, uçak altına verdiği valizini alarak evinin yolunu tuttu.

Evinde valizini kontrol eden F.Y, çantasını açınca adeta şoke oldu. Bir poşete koyduğu altınlarının çalındığını ve boş poşetin valizinde bırakıldığını belirten yolcu, durumu hemen Pegasus’la paylaştı. Şirketin durumla ilgileneceğini söylemesine rağmen henüz bir geri dönüş olmadığını ifade eden yolcu F.Y, Pazartesi gününe kadar sonuç elde edememesi halinde savcılığa şikayet edeceğini açıkladı.

Yaklaşık 6.400 Liralık ziynet eşyasının çalındığını iddia eden Y, mağduriyetinin giderilmemesi halinde internet üzerinden de kampanya başlatacağını, ayrıca bir video ile de konuyu duyurmaya devam edeceğin ifade etti.

Konuyla ilgili AirportHaber’e konuşan F.Y, Pegasus'tan mağduriyetinin giderilmesini beklediğini aksi halde gerekli tüm girişimlere başlayacağını açıkladı.

©AirportHaber

Pegasus uçağında hırsızlık iddiası!

Yorumlar Tüm Yorumlar (64)

mm ~ 6 yıl önce
mm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
10 bin $ ~ 8 yıl önce
1 hafta önce 6400tl si çalınmış ve hala polise gitmemiş pgs parayı ödemezse gidecekmiş bi de vidyo çekecekmiş,e ne güzel bende alam o zaman 40 liraya bileti gidiş dönüş bi konya yapam dönüşte de arıyam pgsu 10bin dolarım vardı bim poşetinde su böreğinin yanında para çalınmış börek duruyo diyem ödeniyosa madem böyle her param çalındı diyene

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oldu ~ 8 yıl önce
oldu iban yolla hemen ödeyelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gizli tanık:) ~ 8 yıl önce
vay vay vay..Yine bulmuşlar masum kadını üzerine gelen gelene:) Demek neden PGS olunca yayınlanıyormuş :) Neden bahsedelim peki değerli PGS cular? Sizin beğendiğiniz konulardan konuşalım ,buyrun: **SKYTRAX in geçen sene listesine giren bu senede dünyanın 3.en kötü havayolu olarak taçlandırılan PGS danmı bahsedelim? **SAW ın durumunu bile bile sefer ekleyip ,personelini misafirle karşı karşıya getirmekten çekinmeyen PGS danmı konusşalım? **Seferlerinde hırsızlık iddası olduğunda misafirini yerden yere vuran PGS danmı bahsedelim?? ** 1 personeli sahte evrak işine girmiş ,3-4 yolcuyu almanyaya bile bile yollayarak kişi başına 3-4 bin dolar haksız kazanç sağlayıp,suan kadın cezaevinde olan PGS danmı bahsedelim?? ( bu taze olay 1 haftası yok ) **yada personeli misafirlerden sabah akşam küfür yiyen ve buna önlem almayan bir yönetimi olan PGS danmı bahsedelim??? buyrun siz seçin biz konuşalım sevgi yumağı PGS cular:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeter ~ 8 yıl önce
Sayın pgscular ne demek ya herşeyde kutuplaşmak zorundamısınız bu nasıl bir ruh halidir? Nasıl bir ülke oldu burası ya o taraf bu taraf..Bıktık artık.. Bu ülkenin şirketi değil mi bu pegasus? Ayıptır
gizli tanik ~ 8 yıl önce
Cok biliyorsan hatta dogru biliyorsan gizli tanık olmayacaksin..... Yoksa, ya şu anda pgs nin ekmeğini yiyen nankor ya pgs den atilan ya da tirmalayip tirmalayip pgs'ye giremeyen birisi durumunda kalirsin... Cik günlük gazetelerden birine konuş.... Hadi kolay gelsin....
Gizli tanık:) ~ 8 yıl önce
Laflara bak:) Arkadaşım sizin bu hassasiyetiniz neden?Neden kimsenin PGS u eleştirmesine katlanamıyosunuz?Hayırdır? Bu sitede PGS hakkında olumsuz 1 yazı çıksa yorumdamı yapamıycaz? Başka yazılara yorum yazarız avukatı çıkar,şirketin güvenlik müdürü çıkar,o çıkar bu çıkar hep 1 cevap verme yarışı..Kadın 1 iddada bulunmuş araştırılır,incelenir,doğrumu değilmi resmi kurumlar karar verir olur biter..Kadının arkasından ne hırsızı kalmış,ne sahtekarı kalmış,yazan yazana.Hoşunuza gitmeyen bsy de yazınca neden PGS olunca yazıosunuz diosunuz..Buyrun bende başka şeyler örnek verdim..Sevdiğiniz başka konu varsa ordan konuşalım dedim..Benim kalkıp orda burda bsy kovalayacak halim yok ..Sadece çıkan haberlere fikirlerim ve bildiklerim doğrultusunda yorum yapıorum...Taraf olmayı bırakıp yardımcı,çözüme yönelik ve objektif olmanız dileklerimle güzel insanlar:)
Gökyüzü ~ 8 yıl önce
Neden en ufak olumsuzluklar pegasusa mal edilip yayınlanır hiç anlamıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
50 senelik esnaf ~ 8 yıl önce
YEMEZLER. İlk okuduğum anda yalan olduğunu anladım. Fotoğrafa baktım az buçuk insan sarrafları da hissetmiştir. Bu iş moda oldu havayolu yolcularında. Bi kaç kişi sigorta hak hukuk ayağına paraları cukka yapınca kokusu alınmıştır. Hemen bir çözüm getirilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yersen ~ 8 yıl önce
Uçak altına verdiğin bagajın içindeki değerli eşyayı deklare etmediysen geçmiş olsun. Zaten deklare etseydin sana uçak altına verme diyeceklerdi. Hem ne malum yalan söylemediğin derler adama. Tamam mı ablacığım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırdır? ~ 8 yıl önce
Havacılık sektöründe hep yaşanan sıkıntı bu neden pegasusta hırsızlık diye bir haber yayınlanıyor anlamıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok artık ~ 8 yıl önce
Hadi oradan.. Kabine sok onca altınını sonra çalındı.. kabin memurları nöbet mi tutucak el bagajlarının önünde? kaldı ki tüm sorumluluk bunları içeri sokmakla tamamen sende.. Bu fiyatlarla bu tarz garip insanlar uçuyor malesef pegasusta.. adam niye uçağı uzağa park ettiniz sizi şikayet edicem diyende var,böyle şark kurnazlarıda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 8 yıl önce
2 kere okudum Kabinde çalındığı manasını çıkaramadım :))) okurken bile önyargılısınız
Hem cahil hem neyse ~ 8 yıl önce
Şirketin sorumluluğu belli meblağa kadardır sen koyarsan çantana olur olmaz şey ki koyduğun da şüpheli çalındı diye ağlarsın sonra böyle. Yüklemeyi yapan işçiler x ray cihazlarından geçiyor giriş çıkışta sabihada. Yersenkirschen yapmış ablamız. Sen onu Tiran gümrükte kaptırmış olmayasın ablacım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 7 yıl önce
Pegasus Bagaj taşıma kuralları : Bagajın içerisinde kırılabilir ve bozulabilir maddeler, elektronik aletler, müzik aletleri, ilaçlar, değerli eşyalar (para, mücevherat, ticari ve kıymetli döküman, pasaport ve kimlik v.b.), tehlikeli maddeler (ateşli silah, mermi, kimyasal nitelikli madde v.b.) bulundurulamaz. Bu tür eşyaların kaybından ve zarar görmesinden taşıyıcı sorumlu tutulamaz.Pegasus Bagaj taşıma kuralları : Bagajın içerisinde kırılabilir ve bozulabilir maddeler, elektronik aletler, müzik aletleri, ilaçlar, değerli eşyalar (para, mücevherat, ticari ve kıymetli döküman, pasaport ve kimlik v.b.), tehlikeli maddeler (ateşli silah, mermi, kimyasal nitelikli madde v.b.) bulundurulamaz. Bu tür eşyaların kaybından ve zarar görmesinden taşıyıcı sorumlu tutulamaz.Pegasus Bagaj taşıma kuralları : Bagajın içerisinde kırılabilir ve bozulabilir maddeler, elektronik aletler, müzik aletleri, ilaçlar, değerli eşyalar (para, mücevherat, ticari ve kıymetli döküman, pasaport ve kimlik v.b.), tehlikeli maddeler (ateşli silah, mermi, kimyasal nitelikli madde v.b.) bulundurulamaz. Bu tür eşyaların kaybından ve zarar görmesinden taşıyıcı sorumlu tutulamaz.Pegasus Bagaj taşıma kuralları : Bagajın içerisinde kırılabilir ve bozulabilir maddeler, elektronik aletler, müzik aletleri, ilaçlar, değerli eşyalar (para, mücevherat, ticari ve kıymetli döküman, pasaport ve kimlik v.b.), tehlikeli maddeler (ateşli silah, mermi, kimyasal nitelikli madde v.b.) bulundurulamaz. Bu tür eşyaların kaybından ve zarar görmesinden taşıyıcı sorumlu tutulamaz.
Leyla aslan ~ 7 yıl önce
su siralar ozellikle amerika'ya olan ucuslarda sik sik karsilasilan sorun. gecen hafta benim, gecen ayda 2 arkadasimin basina gelen olay. bu kadar kisinin basina gelince insanin aklina kasit geliyo. teror olaylarinin arkasindan bu kadar kisinin bavulunun kaybolmasi/alikonulmasi, ustune de gunlerce en ufak bi bilgi verilmemesi akla alinir sey degil. kisacasi bu aralar amerika, kanadaya ucuyorsaniz cantanizi bi sure gorememeniz normal. bu sorun lufthansa ve british airways ucuslarinda gozlenmistir. madem bize boyle davraniyolar bende acisini cikarmanin yollarini aramaya basladim basarili olursam buyuk bir zevkle burdan duyurcam. Pegasus at boyle bir şey olmamıştır sanmam

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000