02 Temmuz 2016, Cumartesi 14:35:16

Pegasus uçağında büyük isyan

Pegasus Havayolları'nın bu sabah PC194 sefer sayısıyla Sabiha Gökçen'den Elazığ'a gidecek uçağı uzun süre rötar yapınca uçaktaki yolcular adeta isyan etti.
  • aç gözlülüğün sonu bu. sabiha gökçen kapasite olarak doldu. zorlama yapmayın. artık izmitteki cengiz toele sefer kaydırma zamanı geldi geçiyor.
  • Gerçekten bu ülkede herkese oy kullanma hakkı verilmemeli. Bu hırsız diye bağıranlarla birlikte oy kullanıyorsak bize haksızlık yapılıyor. Herkesin zeka ve kültür testinden geçmesi lazım. O bağıranların uçak bileti almayı bile bildiklerini zannetmiyorum.
  • Bu cahillere uçakta neden bekletilmiş olduklarını anlatmıcam. Çünkü cahil kalmaya devam etsinler.
  • Cahillik fena birşey. Uçak orada beklerken bile yakıt harcıyor, para harcıyor. Bir avuç cahilde hırsız diye bağırıyor. Yıllarca otabüste bir topkek e tav olmuş bu cahil sürüsü ucuz biletle uçma şansı bulmuş, uçağa bindim diye kendilerini iş adamı zannedip açık büfe yemekle şampanya yiyeceklerini zannetmiş. Zaten kimin hırsız olduğunu bilselerdi kimler alaşağı olurdu bu ülkede. Yazık uçağın orada uçuş ekibinin keyfiyle yada uçak şirketinin direktifiyle bekletildiğini zanneden dolmuş kültürü olan sonradan görme cahil sürüsü. Ne diyebilirim. Pegasus Havayolları sen bu ülkeye çok fazlasın. THY gibi biletleri pahalı yap ki bu beleş topkek i büyük kar zanneden bu insan müsvettesi sürüsü havaalanlarını sadece televizyondan seyretmeye devam etsin.
  • Ucak orada hazır yolcusuda tamam peki neden gitmiyor elazığa para icin desek yok degil cocuk bile bilir ki bir havayolu firmasınin tek isi uçmaktır yolcuya zararı 60 tl ise kendisine belkide 100 katıdır garezi var desek ne alaka hergun sirkilasyon oluyor buda olamaz reklam desen degil hakikatten adamın aklına bisi gelmiyor belkide tek pist olması ucakların sıraya sokulması kalkislarına izin verilmemisidir.yoksa niye goz gore gecikme alsınki? Kac yildır burdayım hep sikayetci insanlar ama nedende hep full gidip geliyor ucaklar bizim Insanlarimiz boyle aldınmi 5 saat gecikmeyi karar al kendine durust ol ucma ama ben hep goruyorum patates cuvallı nineyi naylon torbaları cakma marka valizi olan ergenleri lord edasiyla gelen ablaları ve hakiki kaliteli insanlarıda goruyorum elbet tek bir mantigı var bu isin kavga slogon ayilmalar bayılmalar degil tek cozumu şu begenmiyorsan ucma baska firmadan al yap yolculugunu.
  • hırsız dediğiniz adamlar sizi otobüs fiyatına uçuruyor.istanbuldan elazıya yürüyerek gidin sizin hakkınız o.
  • Millet olarak cahiliz! Otelleri yıldızına göre, arabayı menşeine göre, havayolu şirketini ikramına göre değerlendiriyoruz. Şirketler kurulurken kar amacı güdüldüğü için kuruluyor ben çalışalım da kaybedelim mantığıyla kurulan şirket bilmiyorum ve Pegasus'da düşük fiyat politikasıyla kurulmuş bir şirket. Altı üstü 1-2 hadi olsun 3 saatlik yolculukta havyar yesen ne kruvasan yesen ne olcak sanki? 60-70 liraya 700-800 km yolu 2 saatte gidip bir de sosyal medyada kankalarınla business'da biftek fotoğrafına goy goy yapmak için çemkiriyosan avucunu yalarsın hemşerim. Hırsızmış... Ne diye hırsız? Suyu 3 liraya sattığı içinmi? Serbest piyasa değilmi? 30 liraya da satar... Sen gidip otelin kapısına "yaa bu otel hem gecesine 500 euro alıyo hemde odada dolaptaki suya 10 lira yazıyo" yada "burası herşey dahil otel ise ben gece kulübünde de para vermem" diyomusun? Yok anca çenesiniz hemşerim... Yıllarca THY kullandım da ne oldu? Zannediyomusunuz ki THY hiç beklemiyo... Kaç defa uçağa bindikten sonra arıza, arıza sebeli uçak değişimi, haftada 2 sefer olan bir yere gittiğimde arıza sebepli 1 gün gecikme, bayat yemek... "UÇAK" kelimesi havalı olabilir ama havada yolculuk eden toplu taşıma aracından başka bişey değil... Beğenmeyen THY business uçsunda boyunun ölçüsünü görelim... Yazılacak çok şey var da aslında neyse... :)
  • Pegasusuma hırsız diyen yolcularımız eskiden de uçaklarla yolculuk ediyorlarmıydı bilemem ama eskiden hep parası olan uçakla yolculuk yapardı şimdi ise valizlere bakıyorum hep yoğurt peynir kaysı vb şeyler oluyor bunun sebebi ise pegasusun piyasayı alt ust etmesi bilet fiyatlarını düşurmesi pegasusu sizler ve bzler için bulunmaz bi nimet
  • Tüm yorum yazan ve bu haberleri okuyan sayın arkadaşlarıma. Pegasus Havayolları baştan aşağıya çok kaliteli bir şirkettir. Örnek verelim; Ali Sabancı, patron yarısı, yönetim kurulu başkanı v.s. Asansörde karşılaştım ve ilk defa tanıştım ki yıllardır da pegasus için çalışıyordum, kendisi başladı benimle ingilizce konuşmaya K/M olduğumu anlamış beni deniyor hemde mizaha yer arıyor.. Türkçe dedim ki Ali Bey ingilizce felan tamam da, bu suyu biz pahalıya satıyoruz alanda şu kadar bizde şu kadar dedim, ertesi günün akşamı mail geldi herkese.. Nurçin Hanım, Kabin Hizmetleri ''BAŞKANI''.. bir arkadaşımız bir yolcuyla kavga etti, aradık bildirdik, çağırdı gittik hesap vermeye.. daha görür görmez kaptana sordu: polisleri tembihleseydiniz de bu çocuğa zorluk çıkarmasınlar arayı bağlasınlar, kısaca dinledi kahve ısmarladı gittik.. bunun gibi binlerce olay ve ses çıkarmazlardı.. Murat Bey, yer hizmetleri direktörü... Antalya fa birgün bekleme verdiler 2.5 saat yolcuyla beraber.. İkram şirketi kaçtı havaş kaçti kaldık biz bize.. aradim kendisini durumu izah ettim hemen bedava piknik kutuları geldi çaylar kahveler yolcuyla iç içe mutlu mutlu bekledik... Sertaç Bey, eski g.m. sevilmezdi pek ama her uçağa geldiğinde her seyahatinde güler yüzlü sohbetiyle bize motovasyon kaynağı olurdu.. Nadir Kaptan, bilen bilir.. üç beş yalan haber okuyup gaza gelmeyin.. Yazdıklarım gibi yüzlerce insan ve biz çalışanları her zaman her saat kapılarını çalıp hop birader hayırdır diybilirdik.. şimdi bu kadar zamanda alın teriyle bu şirketi bulunduğu noktaya getiren herkese teker teker teşekkür etmek lazım.. Her zaman söylerim.. THY Ali Sabancı nın olsaydi bugün 10bin değil 30bin 40bin hostes, 300 degil 1000 uçak olur ve adımız çok başka anılırdı. Eski bir çalışan olarak kimse zorla çalıştırmadı çok güzel paralar kazandım, fedakarlıklar hep karşılıklı oldu hiç bir yöneticim de beni yanliz birakmadi.. Pegasus hosteslerinin bu zor günlerinde tek temennim sabırla günlerini beklemeleri.. herşeyi düzletirler.. Sizi sevdiklerinde de değil.. Parayı çok severler.. Saygılar.
  • Bizim ülkemizde hırsızlara tepki verilirmiydi!! ilginç:)

Pegasus Havayolları'nın bu sabah PC194 sefer sayısıyla Sabiha Gökçen'den Elazığ'a gidecek uçağı uzun süre rötar yapınca uçaktaki yolcular adeta isyan etti.

Uçağın içinde saatlerce bekletildiklerini iddia eden yolcular 'hırsız Pegasus' diye slogan attı. Uçak içinde bebek ve yaşlı yolcuların olduğu ve saatlerdir kalkmayan uçakta bekletildiklerini belirten yolcular, sadece su ve kruvasan ikramıyla geçiştirildiklerini iddia ettiler.

Bazı yolcular tepkileri cep telefonlarına kaydederek sosyal medyada paylaştı.

İşte o anlar:

 

Pegasus uçağında büyük isyan

Yorumlar Tüm Yorumlar (224)

operatör. ~ 8 yıl önce
aç gözlülüğün sonu bu. sabiha gökçen kapasite olarak doldu. zorlama yapmayın. artık izmitteki cengiz toele sefer kaydırma zamanı geldi geçiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemalist ~ 8 yıl önce
Gerçekten bu ülkede herkese oy kullanma hakkı verilmemeli. Bu hırsız diye bağıranlarla birlikte oy kullanıyorsak bize haksızlık yapılıyor. Herkesin zeka ve kültür testinden geçmesi lazım. O bağıranların uçak bileti almayı bile bildiklerini zannetmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atatürk'ün Askeri ~ 8 yıl önce
Bu cahillere uçakta neden bekletilmiş olduklarını anlatmıcam. Çünkü cahil kalmaya devam etsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 8 yıl önce
Cahillik fena birşey. Uçak orada beklerken bile yakıt harcıyor, para harcıyor. Bir avuç cahilde hırsız diye bağırıyor. Yıllarca otabüste bir topkek e tav olmuş bu cahil sürüsü ucuz biletle uçma şansı bulmuş, uçağa bindim diye kendilerini iş adamı zannedip açık büfe yemekle şampanya yiyeceklerini zannetmiş. Zaten kimin hırsız olduğunu bilselerdi kimler alaşağı olurdu bu ülkede. Yazık uçağın orada uçuş ekibinin keyfiyle yada uçak şirketinin direktifiyle bekletildiğini zanneden dolmuş kültürü olan sonradan görme cahil sürüsü. Ne diyebilirim. Pegasus Havayolları sen bu ülkeye çok fazlasın. THY gibi biletleri pahalı yap ki bu beleş topkek i büyük kar zanneden bu insan müsvettesi sürüsü havaalanlarını sadece televizyondan seyretmeye devam etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 8 yıl önce
Ucak orada hazır yolcusuda tamam peki neden gitmiyor elazığa para icin desek yok degil cocuk bile bilir ki bir havayolu firmasınin tek isi uçmaktır yolcuya zararı 60 tl ise kendisine belkide 100 katıdır garezi var desek ne alaka hergun sirkilasyon oluyor buda olamaz reklam desen degil hakikatten adamın aklına bisi gelmiyor belkide tek pist olması ucakların sıraya sokulması kalkislarına izin verilmemisidir.yoksa niye goz gore gecikme alsınki? Kac yildır burdayım hep sikayetci insanlar ama nedende hep full gidip geliyor ucaklar bizim Insanlarimiz boyle aldınmi 5 saat gecikmeyi karar al kendine durust ol ucma ama ben hep goruyorum patates cuvallı nineyi naylon torbaları cakma marka valizi olan ergenleri lord edasiyla gelen ablaları ve hakiki kaliteli insanlarıda goruyorum elbet tek bir mantigı var bu isin kavga slogon ayilmalar bayılmalar degil tek cozumu şu begenmiyorsan ucma baska firmadan al yap yolculugunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçma sapan ~ 8 yıl önce
hırsız dediğiniz adamlar sizi otobüs fiyatına uçuruyor.istanbuldan elazıya yürüyerek gidin sizin hakkınız o.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Berker ~ 8 yıl önce
Millet olarak cahiliz! Otelleri yıldızına göre, arabayı menşeine göre, havayolu şirketini ikramına göre değerlendiriyoruz. Şirketler kurulurken kar amacı güdüldüğü için kuruluyor ben çalışalım da kaybedelim mantığıyla kurulan şirket bilmiyorum ve Pegasus'da düşük fiyat politikasıyla kurulmuş bir şirket. Altı üstü 1-2 hadi olsun 3 saatlik yolculukta havyar yesen ne kruvasan yesen ne olcak sanki? 60-70 liraya 700-800 km yolu 2 saatte gidip bir de sosyal medyada kankalarınla business'da biftek fotoğrafına goy goy yapmak için çemkiriyosan avucunu yalarsın hemşerim. Hırsızmış... Ne diye hırsız? Suyu 3 liraya sattığı içinmi? Serbest piyasa değilmi? 30 liraya da satar... Sen gidip otelin kapısına "yaa bu otel hem gecesine 500 euro alıyo hemde odada dolaptaki suya 10 lira yazıyo" yada "burası herşey dahil otel ise ben gece kulübünde de para vermem" diyomusun? Yok anca çenesiniz hemşerim... Yıllarca THY kullandım da ne oldu? Zannediyomusunuz ki THY hiç beklemiyo... Kaç defa uçağa bindikten sonra arıza, arıza sebeli uçak değişimi, haftada 2 sefer olan bir yere gittiğimde arıza sebepli 1 gün gecikme, bayat yemek... "UÇAK" kelimesi havalı olabilir ama havada yolculuk eden toplu taşıma aracından başka bişey değil... Beğenmeyen THY business uçsunda boyunun ölçüsünü görelim... Yazılacak çok şey var da aslında neyse... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus çalışanı ~ 8 yıl önce
Pegasusuma hırsız diyen yolcularımız eskiden de uçaklarla yolculuk ediyorlarmıydı bilemem ama eskiden hep parası olan uçakla yolculuk yapardı şimdi ise valizlere bakıyorum hep yoğurt peynir kaysı vb şeyler oluyor bunun sebebi ise pegasusun piyasayı alt ust etmesi bilet fiyatlarını düşurmesi pegasusu sizler ve bzler için bulunmaz bi nimet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski pegasus çalışanı ~ 8 yıl önce
Tüm yorum yazan ve bu haberleri okuyan sayın arkadaşlarıma. Pegasus Havayolları baştan aşağıya çok kaliteli bir şirkettir. Örnek verelim; Ali Sabancı, patron yarısı, yönetim kurulu başkanı v.s. Asansörde karşılaştım ve ilk defa tanıştım ki yıllardır da pegasus için çalışıyordum, kendisi başladı benimle ingilizce konuşmaya K/M olduğumu anlamış beni deniyor hemde mizaha yer arıyor.. Türkçe dedim ki Ali Bey ingilizce felan tamam da, bu suyu biz pahalıya satıyoruz alanda şu kadar bizde şu kadar dedim, ertesi günün akşamı mail geldi herkese.. Nurçin Hanım, Kabin Hizmetleri ''BAŞKANI''.. bir arkadaşımız bir yolcuyla kavga etti, aradık bildirdik, çağırdı gittik hesap vermeye.. daha görür görmez kaptana sordu: polisleri tembihleseydiniz de bu çocuğa zorluk çıkarmasınlar arayı bağlasınlar, kısaca dinledi kahve ısmarladı gittik.. bunun gibi binlerce olay ve ses çıkarmazlardı.. Murat Bey, yer hizmetleri direktörü... Antalya fa birgün bekleme verdiler 2.5 saat yolcuyla beraber.. İkram şirketi kaçtı havaş kaçti kaldık biz bize.. aradim kendisini durumu izah ettim hemen bedava piknik kutuları geldi çaylar kahveler yolcuyla iç içe mutlu mutlu bekledik... Sertaç Bey, eski g.m. sevilmezdi pek ama her uçağa geldiğinde her seyahatinde güler yüzlü sohbetiyle bize motovasyon kaynağı olurdu.. Nadir Kaptan, bilen bilir.. üç beş yalan haber okuyup gaza gelmeyin.. Yazdıklarım gibi yüzlerce insan ve biz çalışanları her zaman her saat kapılarını çalıp hop birader hayırdır diybilirdik.. şimdi bu kadar zamanda alın teriyle bu şirketi bulunduğu noktaya getiren herkese teker teker teşekkür etmek lazım.. Her zaman söylerim.. THY Ali Sabancı nın olsaydi bugün 10bin değil 30bin 40bin hostes, 300 degil 1000 uçak olur ve adımız çok başka anılırdı. Eski bir çalışan olarak kimse zorla çalıştırmadı çok güzel paralar kazandım, fedakarlıklar hep karşılıklı oldu hiç bir yöneticim de beni yanliz birakmadi.. Pegasus hosteslerinin bu zor günlerinde tek temennim sabırla günlerini beklemeleri.. herşeyi düzletirler.. Sizi sevdiklerinde de değil.. Parayı çok severler.. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginç ~ 8 yıl önce
Bizim ülkemizde hırsızlara tepki verilirmiydi!! ilginç:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000