20 Eylül 2014, Cumartesi 17:30:20

PEGASUS UÇAĞINA BOMBA İHBARI

Pegasus Havayolları'nın dün akşam İzmir-Ercan seferini yapacak uçağına bomba ihbarı yapıldı.
  • ben o akşam uçakdaydım. hiç bir panik yaşanmadı.bomba ihparına inanmadık.sade bir az heyecanlandık.beklemekten çok sıkıldık ve yorulduk.yirmi yede eylül de dönüşte uçağımız yine rötar yaptıbu defa ercandarezil olduk ve pegasustan kim se memnun değildi bizde dahil
  • Izmir - Ercan 3 saat surmez
  • O yolcu umarım bir 5 sene hapis yatar. Şayet uçuşa kabul edilmediği için "bavulumda bomba var" demesi olsada olmasada eş değer bir durum bence.
  • arkadaşlar haberde eksik bilgi var uçağın geç gelişi de vardı o yüzden geçikme o kadar uzun!
  • Galiba Ercanin haritada ki yeri degismis haberimiz yok ,3 saat 15 dakikada iskandinavyaya uculuyor
  • ucaga yetisemeyen bir yolcunun bagaj ayrimi yapilirken ucusa kabul edilmedigi icin "bagajimda bomba var" diye ortaligi velveleye verdigini de belirtmek lazim tabi,ucagin pist basina cekilip saatlerce bagajlarin tek tek arandigini da hesaba katarsak 1.5saatlik gecikme fazla optimistik sanki?
  • 1.30 saat gecikmeye ugruyor ki bu durumda kalkis saati hesaba gore 23.20 olur, 02.36da ercan'a iniyor yani 3 saatte...yazarken birde okusaniz haberi mantık hatası varmı diye
  • 21:50'da kalkması gereken uçak 1.5 saat rötarla kalmıyor ve Lefkoşa'ya 02:36'da iniyor. Vayyy bee ne pilotmuş anlaşılan tüm Türkiye ve Kıbrıs'ı dolanıp öyle indi Lefkoşa'ya. Yoksa bu rotayı nasıl yaklaşık 3 saat 15 dakikada uçacak.

Pegasus Havayolları'nın dün akşam İzmir-Ercan seferini yapacak uçağına bomba ihbarı yapıldı.

Adnan Menderes Havalimanı'ndan dün akşam PC 2140 sefer sayısıyla saat 21:50'de Ercan'a gitmek üzere kalkışa hazırlanan uçağa bomba ihbarı yapıldı. Bunun üzerine kalkıştan vazgeçen uçak yolcularını tahliye ederek güvenli bir alana çekildi.

Burada emniyet güçleri ve uzmanlar tarafından detaylı olarak araması yapılan uçakta bomba ve tehlikeye neden olabilecek herhangi bir unsura rastlanmadı. 

Yaklaşık 1.5 saatlik bir gecikmenin ardından kalkış yapan Pegasus uçağı 02:36'da Ercan meydanına sorunsuz bir iniş gerçekleştirdi.

PEGASUS UÇAĞINA BOMBA İHBARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

mehmet uçar ~ 10 yıl önce
ben o akşam uçakdaydım. hiç bir panik yaşanmadı.bomba ihparına inanmadık.sade bir az heyecanlandık.beklemekten çok sıkıldık ve yorulduk.yirmi yede eylül de dönüşte uçağımız yine rötar yaptıbu defa ercandarezil olduk ve pegasustan kim se memnun değildi bizde dahil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Izmir - Ercan 3 saat surmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
O yolcu umarım bir 5 sene hapis yatar. Şayet uçuşa kabul edilmediği için "bavulumda bomba var" demesi olsada olmasada eş değer bir durum bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dl93 ~ 10 yıl önce
arkadaşlar haberde eksik bilgi var uçağın geç gelişi de vardı o yüzden geçikme o kadar uzun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan nerede? ~ 10 yıl önce
Galiba Ercanin haritada ki yeri degismis haberimiz yok ,3 saat 15 dakikada iskandinavyaya uculuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bi daha oku istersen ~ 10 yıl önce
ARKADAŞIM ya haberi okumadın yada anlamada sorun yaşadın!
Traffic ~ 10 yıl önce
ucaga yetisemeyen bir yolcunun bagaj ayrimi yapilirken ucusa kabul edilmedigi icin "bagajimda bomba var" diye ortaligi velveleye verdigini de belirtmek lazim tabi,ucagin pist basina cekilip saatlerce bagajlarin tek tek arandigini da hesaba katarsak 1.5saatlik gecikme fazla optimistik sanki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasil yani ~ 10 yıl önce
1.30 saat gecikmeye ugruyor ki bu durumda kalkis saati hesaba gore 23.20 olur, 02.36da ercan'a iniyor yani 3 saatte...yazarken birde okusaniz haberi mantık hatası varmı diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sağlam uçmuş ~ 10 yıl önce
21:50'da kalkması gereken uçak 1.5 saat rötarla kalmıyor ve Lefkoşa'ya 02:36'da iniyor. Vayyy bee ne pilotmuş anlaşılan tüm Türkiye ve Kıbrıs'ı dolanıp öyle indi Lefkoşa'ya. Yoksa bu rotayı nasıl yaklaşık 3 saat 15 dakikada uçacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000