13 Haziran 2011, Pazartesi 08:53:20

PEGASUS UÇAĞI NEDEN PİST BAŞINDAN DÖNDÜ?

Pegasus Havayolları'nın PC-2810 sefer sayılı B737-800 tipi İzmir - İstanbul uçağı pist başından döndü.
  • SÜPER CEVAP,ARKADAŞLARIN İŞİ SADECE PEGASUS U TAKİP ETMEK.NE KUYRUK ACILARI VARSA.MERAK ETTİM DOĞRUSU...GÖREVİNİZ DEVAMLI ÇAMUR ATMAK MI YOKSA BUNU KENDİNİZE İŞ Mİ EDİNDİNİZ?KISACASI HAYRET BİRŞEYSİNİZ?
  • ilk ve son kez pegasusula uçuyorsun, yani bir kere ama uçakların arıza yapmadığı bir gün yok diyorsun!! sen pegasusun uçakları takip etmek için kamp mı kurdun sabiha gökçene ya da krasnodara???? bence başka bir kuyruk acın var !!!
  • BURAYA YAZANLAR,PİLOT MU TEKNİSYEN Mİ?MERAK ETTİM DE.SİZİNDE ARABANIZ ARIZA YAPSA TAMİRHANEYE GÖTÜRDÜĞÜNÜZDE TAMİRCİ HEMEN TAMİR EDİP ARABAYI VERSE YOK OLMAAAAZ ÇOK ÇABUK OLDU.MU DİYORSUNUZ.HAYRET BİRŞEYSİNİZ YAA.ÇAMUR ATMAK İÇİN YAZMAYIN.BİRŞEY BİLİYORSANIZ YAZIN.OTURDUĞUNUZ YERDEN KAHİN GİBİ ARIZANIN NE OLDUĞUNU BİLİR GİBİ YORUM YAPMIŞSINIZ.
  • pegasus tan bu meydana 400 hiç gitmedi.baştan sona palavra yazmışsın.bir kere gecikmişsin,sanki hergün uçuyormuşsun ve hergün aynı problemi yaşıyorsun.sanırım problem sende..
  • ne demek daha sonra arızaya rastlanmadı? zaten durup dururken motor ikaz lambası yanıyor bu zaten arıza demek, teknisiyenler arıza bulamadı diye bu demek değil ki arıza yok, üstelik arızanın bir kanıtı ortada, Peki ya başka zaman o lamba yansa ha denir o zaten arada bir yanar ama arıza değil uçarlar bir gün gerçek yanar o lamba o zaman herkes arıza olur tam air crash investigation uçak kaza raporu belgesel öncesi, ne diyelim devam edin sonra kim belgesel çekecek malzeme vermezseniz, Amsterdam kazası da böyle bağıra bağıra gelmişti , arıza defterinde radyo altimetre daha önce 16 kez arıza göstermişti, çıkar başka altimetre ile değiştir devam gerçek çözüm yok... tebrikler... devam... kepçe ali senden iyi işletmeci yok ha bire işletiyorsun..
  • izairin 737 lerinden biri airberlinde kaza yapıp pişs dışına çıkmıştı bu uçak o mu?
  • Krasnodara ilk ve son kez Pegasus ile 3 ay once ucan birisi olaraktan bu sirketin skandallari,rotarlari bitmek bilmiyor. Istanbul-Krasnodar seferleri ya A319 (Izair)'in ucaklari ile yapiliyor ya da eski Boeing 737-400 tipi ile. Her ucusta skandallar bitmek bilmiyor.Ozellikle A319'a binecekler dikkat.Bu IZAIR logolu ucak acayip sorunlu bir ucak. Ariza yapmadigi gun neredeyse yok..
  • o uçak izair kontrolünde hiç şaşmadım
İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan bu sabah yapılması planlanan Pegasus Havayolları'na ait PC-2810 sefer sayılı İzmir - İstanbul uçuşu rötara uğradı.

B737-800 tipi yolcu uçağının kalkış öncesi pist başında motor ikaz lambasının yanması nedeniyle sefer 1.30 saat gecikmeli olarak yapıldı.

Yaşanan olayın ardından park alanına geri dönen uçakta yapılan kontrollerin ardından herhangi bir arızaya rastlanmazken, seferin aynı uçakla gerçekleştirildiği ifade edildi.

©AirportHaber.com
PEGASUS UÇAĞI NEDEN PİST BAŞINDAN DÖNDÜ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
SÜPER CEVAP,ARKADAŞLARIN İŞİ SADECE PEGASUS U TAKİP ETMEK.NE KUYRUK ACILARI VARSA.MERAK ETTİM DOĞRUSU...GÖREVİNİZ DEVAMLI ÇAMUR ATMAK MI YOKSA BUNU KENDİNİZE İŞ Mİ EDİNDİNİZ?KISACASI HAYRET BİRŞEYSİNİZ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ilk ve son kez pegasusula uçuyorsun, yani bir kere ama uçakların arıza yapmadığı bir gün yok diyorsun!! sen pegasusun uçakları takip etmek için kamp mı kurdun sabiha gökçene ya da krasnodara???? bence başka bir kuyruk acın var !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BURAYA YAZANLAR,PİLOT MU TEKNİSYEN Mİ?MERAK ETTİM DE.SİZİNDE ARABANIZ ARIZA YAPSA TAMİRHANEYE GÖTÜRDÜĞÜNÜZDE TAMİRCİ HEMEN TAMİR EDİP ARABAYI VERSE YOK OLMAAAAZ ÇOK ÇABUK OLDU.MU DİYORSUNUZ.HAYRET BİRŞEYSİNİZ YAA.ÇAMUR ATMAK İÇİN YAZMAYIN.BİRŞEY BİLİYORSANIZ YAZIN.OTURDUĞUNUZ YERDEN KAHİN GİBİ ARIZANIN NE OLDUĞUNU BİLİR GİBİ YORUM YAPMIŞSINIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pegasus tan bu meydana 400 hiç gitmedi.baştan sona palavra yazmışsın.bir kere gecikmişsin,sanki hergün uçuyormuşsun ve hergün aynı problemi yaşıyorsun.sanırım problem sende..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne demek daha sonra arızaya rastlanmadı? zaten durup dururken motor ikaz lambası yanıyor bu zaten arıza demek, teknisiyenler arıza bulamadı diye bu demek değil ki arıza yok, üstelik arızanın bir kanıtı ortada, Peki ya başka zaman o lamba yansa ha denir o zaten arada bir yanar ama arıza değil uçarlar bir gün gerçek yanar o lamba o zaman herkes arıza olur tam air crash investigation uçak kaza raporu belgesel öncesi, ne diyelim devam edin sonra kim belgesel çekecek malzeme vermezseniz, Amsterdam kazası da böyle bağıra bağıra gelmişti , arıza defterinde radyo altimetre daha önce 16 kez arıza göstermişti, çıkar başka altimetre ile değiştir devam gerçek çözüm yok... tebrikler... devam... kepçe ali senden iyi işletmeci yok ha bire işletiyorsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
izairin 737 lerinden biri airberlinde kaza yapıp pişs dışına çıkmıştı bu uçak o mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Krasnodara ilk ve son kez Pegasus ile 3 ay once ucan birisi olaraktan bu sirketin skandallari,rotarlari bitmek bilmiyor. Istanbul-Krasnodar seferleri ya A319 (Izair)'in ucaklari ile yapiliyor ya da eski Boeing 737-400 tipi ile. Her ucusta skandallar bitmek bilmiyor.Ozellikle A319'a binecekler dikkat.Bu IZAIR logolu ucak acayip sorunlu bir ucak. Ariza yapmadigi gun neredeyse yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o uçak izair kontrolünde hiç şaşmadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000