01 Temmuz 2016, Cuma 01:47:08

Pegasus uçağı küçük uçakla çarpıştı

Pegasus Havayolları'nın dün akşam saat 18.15'de İstanbul'dan Bodrum'a gidecek olan uçağına kalkışa hazırlandığı sırada küçük uçak çarptı.
  • arkadaslar ben bir suru ucakla ictim yilda en az 15.kere icuyorum ama uctuklarimdan en iyisi san express yemek fln icretli ama ucusu cok rahat serin thy de iyi pegasusta ama sunexprees en iyisi
  • Ali İsmail Sabancı (baş harfleri) kesin pilot yolluymuş Ali Babaya:) gecmis olsun ama iyi ornek yani sim falan kasarlar simdi
  • Daha once bir benzeri varmi bu kazanin bir artniyetim yok. Sadece merak ettimkalkis sirasini beklerken 5.ucak (buyuk ucak)4.siradaki ucaga(kucuk ucak) arkadan vuruyor.simdi 8/8 buyuk ucak kusurlumu?cep tlf.na mi bakiyormus ne!
  • Ülkemde bir olay oluyor, ak, kara, kırmızı, mavi ne kadar trol varsa kin kusuyor, nefret söylemlerinde bulunuyor. Sanki bir olay olsunda kinimizi kusalım diye bekliyor. Yok askermiş yok sivilmiş yok yerliymiş yok yabancıymış. Pilot pilottur. Kimse anasından doğarken damgalanmadı. En ufak bir hatadan dolayı herhangi bir kurumu direkt karalayanlar, lütfen bir son verin. Karalamadan, daha önce ülkede olan olaylara, kendi yaptığınız ufak veya büyük olaylara veya ucundan sıyırdığınız durumlara bir bakın lütfen. Bu olayı yaşayan veya olaydan etkilenenlere büyük geçmiş olsun. Allah bu sektörde aynı riski taşıyan tüm şirketlere daha büyüğünü göstermesin. Karada, havada ve denizde sağlıklı, mutlu ve emniyetli seyehatler dilerim.
  • Lütfen ama lütfen bu tür olayların tam olarak ne şekilde olduğunu açık seçik yazın. Millet tam olarak anlasın.
  • Geçmiş olsun kötü olmuş.. cana gelmesinde mala gelsin :)
  • Pilot kokenlimiymis?
  • Pegasus havayollarına geçmiş olsun. BLACKHAWK PILOT
  • PGS yandaşlara haddini bildiriyor; birkaç ay önce cengiz dün ise limak:) bundan sonra hep PGS la uçacağım:))
  • Yunan (eski a7 corsair) pilotu kaptanıma geçmis olsun

Pegasus Havayolları'nın PC4876 sefer sayılı İstanbul-Bodrum seferini yapacak olan uçağı faciadan döndü.

Edinilen bilgilere göre; Pegasus Havayolları'nın Boeing B737-800 tipi yolcu uçağı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Bodrum'a gitmek üzere yolcu alımını tamamladı.

Kalkış için pist başına hareket eden Pegasus uçağı, küçük bir jetle çarpıştı. Pegasus uçağında yaralanan olmazken, küçük uçağın büyük hasar aldığı iddia edildi. Yolcular terminale alındıktan yaklaşık 3 saat sonra başka bir uçakla Bodrum'a gönderildi.

Yaşanan kaza sebebiyle Sabiha Gökçen Havalimanı'nın kısa bir süre uçuşlara kapatıldığı öğrenildi.

Öte yandan konu ile ilgili Sabiha Gökçen Havalimanı ve Pegasus yetkililerine henüz ulaşılamazken, sosyal medyada yaşanan olay sonra Pegasus'un açıklama yapmaması eleştirilerin odağı oldu.

Pegasus uçağı küçük uçakla çarpıştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (53)

Seda ~ 8 yıl önce
arkadaslar ben bir suru ucakla ictim yilda en az 15.kere icuyorum ama uctuklarimdan en iyisi san express yemek fln icretli ama ucusu cok rahat serin thy de iyi pegasusta ama sunexprees en iyisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC-AIS ~ 8 yıl önce
Ali İsmail Sabancı (baş harfleri) kesin pilot yolluymuş Ali Babaya:) gecmis olsun ama iyi ornek yani sim falan kasarlar simdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucus esnasinda cep tlf.vs.aletleri kapali konuma alalim. ~ 8 yıl önce
Daha once bir benzeri varmi bu kazanin bir artniyetim yok. Sadece merak ettimkalkis sirasini beklerken 5.ucak (buyuk ucak)4.siradaki ucaga(kucuk ucak) arkadan vuruyor.simdi 8/8 buyuk ucak kusurlumu?cep tlf.na mi bakiyormus ne!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enteresan ~ 8 yıl önce
Ülkemde bir olay oluyor, ak, kara, kırmızı, mavi ne kadar trol varsa kin kusuyor, nefret söylemlerinde bulunuyor. Sanki bir olay olsunda kinimizi kusalım diye bekliyor. Yok askermiş yok sivilmiş yok yerliymiş yok yabancıymış. Pilot pilottur. Kimse anasından doğarken damgalanmadı. En ufak bir hatadan dolayı herhangi bir kurumu direkt karalayanlar, lütfen bir son verin. Karalamadan, daha önce ülkede olan olaylara, kendi yaptığınız ufak veya büyük olaylara veya ucundan sıyırdığınız durumlara bir bakın lütfen. Bu olayı yaşayan veya olaydan etkilenenlere büyük geçmiş olsun. Allah bu sektörde aynı riski taşıyan tüm şirketlere daha büyüğünü göstermesin. Karada, havada ve denizde sağlıklı, mutlu ve emniyetli seyehatler dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçekler ~ 8 yıl önce
Lütfen ama lütfen bu tür olayların tam olarak ne şekilde olduğunu açık seçik yazın. Millet tam olarak anlasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek ~ 8 yıl önce
06 pistinden kalkmak için D taksiyolunda sırasını bekleyen Limak'ın uçağına Pegasus'un uçağı arkadan gelip çarpmıştır.olan bu şekilde olmuştur.
AyNa ~ 8 yıl önce
Geçmiş olsun kötü olmuş.. cana gelmesinde mala gelsin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mal? ~ 8 yıl önce
Mal tek başına zarar görse neyse... Başkalarıda onunla birlikte zarar görüyor ;)
Asker ~ 8 yıl önce
Pilot kokenlimiymis?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suat ~ 8 yıl önce
Pegasus havayollarına geçmiş olsun. BLACKHAWK PILOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bebeeem ~ 8 yıl önce
PGS yandaşlara haddini bildiriyor; birkaç ay önce cengiz dün ise limak:) bundan sonra hep PGS la uçacağım:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gaptann ~ 8 yıl önce
Yunan (eski a7 corsair) pilotu kaptanıma geçmis olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000