26 Mart 2016, Cumartesi 23:35:54

Pegasus uçağı Ankara'ya acil iniş yaptı

Pegasus Havayolları'nın Sabiha Gökçen-Sivas seferini yapan yolcu uçağı Ankara'ya acil iniş yaptı.
  • :) iyi bari önemli bişey değilmiş :)
  • müşteri menmuniyeti deyilde para odaklı bir şirketin yaptığı bir olay ben de o uçaktaydım ve bizi 2saat ankarada ucakta beklettiler bu arada millet panik halide onlar halen suyu bile3tl ye satmaya devam ettiler ordan geri sivasa inmeyi denedi inemedi kayseriye indirdi 21 de bindiğimiz ucaktan gece 2de indik bu saate kadar bizi bekletiyorsunuz bari çay su ikram edin ama halen bişeyler satma derdindeydiler
  • uçakta tüm ağırlıklar para kaybıdır çünkü onu kaldırmak için fazla yakıt harcanır. işte yakıt ta ağırlık diye kıt kanaat yakıt alıyorlar. ters rüzgarlar gibi olumsuz şartlar olunca yakıt biter ve yakıt almak için başka bir yere inersin. bunun açıklaması bu bence.
  • Depoyu fullemeden galkma bi daha bari.
  • mayday ne demek arkadaşlar yeniyim burda açıklar mısınız
  • Acil durumu neydi, neden acil indi yazdınız? Ayrıca yolcular panik yaşadı mı? Abartma huyunuzdan ne zaman vazgeçeceksiniz? Sivas'ta hava şartları iniş için uygun değilse yedek meydana gidelir ve inilir. Gayet normal bir durumdur ve acil iniş değildir.
  • Kritik bir durum. Neresi haber diyen arkadaşlar , uçak emergency iniş yaptı. Flight radarda squawk kodu 7700 idi. Eğer yakıt kritiğinden ise bu durum daha da kritik bence. Hava hadiselerini hesaba katmakta fayda var. Geçmiş olsun.
  • ucus suresi 1 saatten az,yani metar bakmamislarmi.yine iyi karar almislar yoksa diyarbakirdaki gibi allah korusun,gecmis olsun.
  • bu uçak mayday mi vermiş de acil iniş olarak adlandırılıyor? gideceği meydandaki hava koşulları inişe elverişli değilmiş ve rotasını ankaraya çevirmiş. bunun neresi acil iniş? havacılıkta buna maalesef pek türkçe karşılığını kullanmasak da "diversion" diyoruz.
  • ILS olsa inerdi

Pegasus Havayolları'nın Sabiha Gökçen-Sivas seferini yapan yolcu uçağı Ankara'ya acil iniş yaptı.

Bugün PC 4250 sefer sayısıyla Sivas'a gidecek Pegasus uçağının Sivas'taki olumsuz hava koşulları nedeniyle görüş mesafesinin düşük olduğu ve bu nedenle yakıt kritiğine girerek Ankara'ya indiği öğrenildi.

Sivas'taki havanın normale dönmesinin ardından uçağın tekrar kalkış yapması bekleniyor.

©AirportHaber

Pegasus uçağı Ankara'ya acil iniş yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

ayna ~ 8 yıl önce
:) iyi bari önemli bişey değilmiş :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turan ~ 8 yıl önce
müşteri menmuniyeti deyilde para odaklı bir şirketin yaptığı bir olay ben de o uçaktaydım ve bizi 2saat ankarada ucakta beklettiler bu arada millet panik halide onlar halen suyu bile3tl ye satmaya devam ettiler ordan geri sivasa inmeyi denedi inemedi kayseriye indirdi 21 de bindiğimiz ucaktan gece 2de indik bu saate kadar bizi bekletiyorsunuz bari çay su ikram edin ama halen bişeyler satma derdindeydiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para para ~ 8 yıl önce
uçakta tüm ağırlıklar para kaybıdır çünkü onu kaldırmak için fazla yakıt harcanır. işte yakıt ta ağırlık diye kıt kanaat yakıt alıyorlar. ters rüzgarlar gibi olumsuz şartlar olunca yakıt biter ve yakıt almak için başka bir yere inersin. bunun açıklaması bu bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gaptan ~ 8 yıl önce
Depoyu fullemeden galkma bi daha bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mayday ~ 8 yıl önce
mayday ne demek arkadaşlar yeniyim burda açıklar mısınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlami ~ 8 yıl önce
1 Mayis geliyor, tedbirli olun demek.
Acil iniş? ~ 8 yıl önce
Acil durumu neydi, neden acil indi yazdınız? Ayrıca yolcular panik yaşadı mı? Abartma huyunuzdan ne zaman vazgeçeceksiniz? Sivas'ta hava şartları iniş için uygun değilse yedek meydana gidelir ve inilir. Gayet normal bir durumdur ve acil iniş değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 8 yıl önce
Mayday çağrısı yapan bir uçak acildir !
bence haber.. ~ 8 yıl önce
Kritik bir durum. Neresi haber diyen arkadaşlar , uçak emergency iniş yaptı. Flight radarda squawk kodu 7700 idi. Eğer yakıt kritiğinden ise bu durum daha da kritik bence. Hava hadiselerini hesaba katmakta fayda var. Geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 8 yıl önce
ucus suresi 1 saatten az,yani metar bakmamislarmi.yine iyi karar almislar yoksa diyarbakirdaki gibi allah korusun,gecmis olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acil iniş!!! ~ 8 yıl önce
bu uçak mayday mi vermiş de acil iniş olarak adlandırılıyor? gideceği meydandaki hava koşulları inişe elverişli değilmiş ve rotasını ankaraya çevirmiş. bunun neresi acil iniş? havacılıkta buna maalesef pek türkçe karşılığını kullanmasak da "diversion" diyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 8 yıl önce
Sunturk 37B mayday çağrısı yapmıştır bilip bilmeden artislik yapmayın
ILS ~ 8 yıl önce
ILS olsa inerdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maahmut ~ 8 yıl önce
Var zaten

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000