31 Temmuz 2015, Cuma 12:48:47

Pegasus tarihinde bir ilk!

2015 yılının ilk 6 ay trafik verilerini açıklayan Pegasus, iç hatlarda 6.33 milyon, dış hatlarda da 3.84 milyon olmak üzere, tarihinde ilk kez 6 ayda 10 milyondan fazla misafir taşıdı.
  • 23 TEMMUZ SABAHI SAW DA YAŞANAN PEGASUS REZALETİNİ YAZIN.SİSTEMİN MANUEL ÇALIŞMASINDAN DOLAYI UÇUŞLAR MİN. 1 SAAT GECİKMELİ YAPILDI. İŞİN İLGİNÇ YANI KONTUAR GÖREVLİLERİ ( TGS ÇALIŞANLARI ) KONU İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME YAPMADILAR.
  • Havaalani ayni, personel ayni ama yolcu sayıları arttikca artiyor.. bu işin bir mantığı olmalı. Çalışanları düşünen yok. Yazık. Verdiğimiz emeğe yazık!
  • Uçamayan uçaklar haberine usta yöneticiler atak yapmış.güneş balçıkla sıvanmaz o yolcuları getirip sana para kazandıran ekip yoruldu yıldı uyan artık istersen.
  • Adamlar üç beş tane çalışanının tazminatının prşine düşmüş böyle ahlaksız bi firma olabilir mi? 100uçak daha al pegasus aman yerinde durama. Birgün sende yok olacaksın
  • Yöneticiler rakamlarla oynamaya devam etsinler "" BİZ PEGASUSUZ " diye şirket duvarlarına yazılar yazsınlar , ancak gerçekler rakamlarla olmuyor . Şu anda bu şirket çalışanlarını sömürüyor . Kokpit , Teknik ve kabin ekipleri bitmiş durumda , yakında uçaklarını uçuramayacak duruma gelecek , o zaman görürüz bunları ...:)
  • Iyi ucuslar pegasus ailesi
  • son 4 uçuşumda ortalama 3 saat geçikme var dün gece saw da oturacak yer yoktu neredeyse başarı bunun neresinde bence siteniz bu haberi sadece yolcu sayısı ile değil zamanında kalkış ile de karşılaştırmalı lakin 3 saat geçiken bir uçak gitmesi gerekenden bir fazla bacak yapıyor demektir
  • Milatdan once 279 yilinda bir savasda Yunan Krali Pyrrhus Romalilari yendigi zaman sunu demisti: "Bu sekilde bir zafer daha kazanirsak yok oluruz".
  • kars'a da sefer konulmasını istiyoruz. anadolu jet günde 2 sefer full uçuyor kars'a fiyatlar oldukça yüksek.
  • helal olsun remsen saw da thy,sunexp ve anodulujeti azip geciyor!!! helal oslun

Pegasus Hava Yolları, 2015 yılı ilk 6 ayına ait trafik verilerini açıkladı. 2015’in ilk yarısında taşıdığı misafir sayısını, geçen yılın aynı dönemine oranla %10 artırarak 10.17 milyona yükselten Pegasus, arz ettiği koltuk sayısını da %12 artışla 13.04 milyona çıkardı. Haziran itibarıyla 64 uçaklık filosuyla yılın ilk 6 ayında toplam 125.156 blok saat uçuş gerçekleştiren Pegasus, %78’lik doluluk oranı elde etti.

Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Sertaç Haybat; “2014’ün tamamında elde ettiğimiz çift haneli büyüme trendini, havacılık sektörü için nispeten yavaş geçen 2015’in ilk 6 ayında yakalayabildiğimiz için mutluyuz. Bu yılın ilk yarısında bizim için önemli olan bir kilometre taşını daha geride bıraktık ve tarihimizde ilk defa yılın ilk 6 ayında 10 milyondan fazla misafirimize hizmet sunduk. Yılın 2. yarısında büyüme trendimizi devam ettirip daha çok misafirimizi uygun fiyatlarla gidecekleri yere ulaştırmayı hedefliyoruz.” dedi.

Pegasus, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP)  bildirdiği trafik verilerine göre 2015 yılının 1 Ocak – 30 Haziran tarihleri arasında 6.33 milyonu iç hatlarda, 3.84 milyonu da dış hatlarda olmak üzere toplam 10.17 milyon misafir taşıdı. Aynı dönemde iç hatlarda 41.534, dış hatlarda 28.877 olmak üzere toplam 70.411 uçuş gerçekleştiren Pegasus, bu alandaki performansını önceki senenin aynı dönemine oranla %12.2 artırdı.

Pegasus Hava Yolları 2015’in ilk yarısında yurtdışında Gatwick, Oslo ve Kutaisi, yurtiçinde de Kastamonu’yu uçuş ağına ekleyerek, yurt içinde 31, yurt dışında 60 olmak üzere toplamda 37 ülkede toplam 91 noktaya tarifeli seferler düzenledi.

Pegasus tarihinde bir ilk!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

REZİLLİK ~ 9 yıl önce
23 TEMMUZ SABAHI SAW DA YAŞANAN PEGASUS REZALETİNİ YAZIN.SİSTEMİN MANUEL ÇALIŞMASINDAN DOLAYI UÇUŞLAR MİN. 1 SAAT GECİKMELİ YAPILDI. İŞİN İLGİNÇ YANI KONTUAR GÖREVLİLERİ ( TGS ÇALIŞANLARI ) KONU İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME YAPMADILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ölüm ~ 9 yıl önce
Havaalani ayni, personel ayni ama yolcu sayıları arttikca artiyor.. bu işin bir mantığı olmalı. Çalışanları düşünen yok. Yazık. Verdiğimiz emeğe yazık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Algıyı değiştirmek ~ 9 yıl önce
Uçamayan uçaklar haberine usta yöneticiler atak yapmış.güneş balçıkla sıvanmaz o yolcuları getirip sana para kazandıran ekip yoruldu yıldı uyan artık istersen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şeref ~ 9 yıl önce
Adamlar üç beş tane çalışanının tazminatının prşine düşmüş böyle ahlaksız bi firma olabilir mi? 100uçak daha al pegasus aman yerinde durama. Birgün sende yok olacaksın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus ~ 9 yıl önce
Yöneticiler rakamlarla oynamaya devam etsinler "" BİZ PEGASUSUZ " diye şirket duvarlarına yazılar yazsınlar , ancak gerçekler rakamlarla olmuyor . Şu anda bu şirket çalışanlarını sömürüyor . Kokpit , Teknik ve kabin ekipleri bitmiş durumda , yakında uçaklarını uçuramayacak duruma gelecek , o zaman görürüz bunları ...:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süper ~ 9 yıl önce
Iyi ucuslar pegasus ailesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 9 yıl önce
son 4 uçuşumda ortalama 3 saat geçikme var dün gece saw da oturacak yer yoktu neredeyse başarı bunun neresinde bence siteniz bu haberi sadece yolcu sayısı ile değil zamanında kalkış ile de karşılaştırmalı lakin 3 saat geçiken bir uçak gitmesi gerekenden bir fazla bacak yapıyor demektir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçakadam ~ 9 yıl önce
Ya kardeşim sanki gecikme firma ile alakalı, anlayın şunu artık gecikmenin ana sebebi sabihanın bu trafiği kaldıramamasıdır.
.... ~ 9 yıl önce
Kabin ekibi bulamaması ve teknik arızalardan olabilir mi :)?
Daedalus ~ 9 yıl önce
Milatdan once 279 yilinda bir savasda Yunan Krali Pyrrhus Romalilari yendigi zaman sunu demisti: "Bu sekilde bir zafer daha kazanirsak yok oluruz".

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kars ~ 9 yıl önce
kars'a da sefer konulmasını istiyoruz. anadolu jet günde 2 sefer full uçuyor kars'a fiyatlar oldukça yüksek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok ~ 9 yıl önce
Gereksiz
helal ~ 9 yıl önce
helal olsun remsen saw da thy,sunexp ve anodulujeti azip geciyor!!! helal oslun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zeval ~ 9 yıl önce
pgs yetkililerinin bu siteyi takip etmesi çok hoş, hadi gidin diğer haberin yorumlarını da okuyun. kıps!
Thy ~ 9 yıl önce
Az kaldı THY geliyor

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000