20 Ağustos 2015, Perşembe 10:55:07

Pegasus SHGM'den ruhsatı aldı

Pegasus Havayolları, yer hizmetleri kuruluşu için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden ruhsat alındığını açıkladı.
  • BİR FİRMANIN KENDİ İŞİNİ KENDİ YAPMASINDAN GÜZEL VE DOĞAL BİRŞEY YOKTUR.TAŞERON HEP SIKINTIDIR ÇALIŞANLAR İÇİN . ANCAK ÇALIŞANLARINADA BU HAKLARI FAZLASIİLE VERMESİ GEREKİR. PEGASUS AİLESİNE HAYIRLI UĞURLU OLSUN KAZASIZ BELASIZ OPERASYONLAR....
  • "Yolcu" öyle bir savunuyor ki bu fasist firmayı, banka soysa şirket gene arkasında. "Yanlışa" yanlış demediğimiz sürece sizin gibileri daha çok görürüz ama suyunuz kaynadı..
  • Burda herkes atı tutuyo ama pegasus olmasa otobüse binerdiniz. Okumadan bilmişlik bu oturduğunuz yerden atın. Adamlar milyonları uçuruyo sayı her gün artıyo kimse memnun seğilse sayı nasıl artıyo söyliyim. Burda yazanların hepsi hala pegasusla uçuyo bilmiş cahiller sizi.
  • Bi şirket kendisini nasıl bu kadsr bitirebilir? Şirketini insan hiç mi sevmezde batırmaya çalışır? Hangi işin düzgünde bataklıga dogru yürüyosun sürekli??
  • TGS'ye verilmeliydi.. Pegasus zaten elinde olan işleri adam akıllı yapamıyordu birde kendi ramp hizmeti ile mi uğraşacak şimdi :)
  • Siz zannediyorsunuz ki pegasus basaracak gecikmeler birbirini kovalayacak ve bunun hesabı onlara değil sizlere kesilecek zaten low cost uygulaması yürüten bir havayolu şirketi hersey için kisiyor kasimdan sonra pegasus by by. ..
  • Sen önce uçuş ekiplerine bi iyileştirme yap çalışma şartlarını düzenle. Neymiş yer hizmetlerini ele almış. Şimdide onlarımı sömüreceksin??
  • Helal olsun ardaaaaaa
  • Hayırlı olsun...yolun açık olsun çelebi....
  • Yapacagi Isleri eline yuzune bulastiran pega aygiri yapamayacagi isin ruhsatini almis . Galiba sirketi birine dehliyecekler....

Pegasus Havayolları, yer hizmetleri kuruluşu için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden ruhsat alındığını açıkladı.B Grubu Dış Hat Çalışma Ruhsatı'nın 18 Ağustos tarihi itibariyle alındığını duyuran Pegasus'un yer hizmetleri için çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Pegasus'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

30 Mart 2015 tarihli özel durum açıklamamız ile duyurulan ön izin çerçevesinde, Şirketimizce İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda kendi faaliyetleri için apron (ramp) yer hizmetleri verilmesine yönelik "B grubu Dış Hat Çalışma Ruhsatı" 18.08.2015 tarihi itibariyle Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden alınmıştır. 

Pegasus SHGM'den ruhsatı aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

BİR BİLEN ~ 9 yıl önce
BİR FİRMANIN KENDİ İŞİNİ KENDİ YAPMASINDAN GÜZEL VE DOĞAL BİRŞEY YOKTUR.TAŞERON HEP SIKINTIDIR ÇALIŞANLAR İÇİN . ANCAK ÇALIŞANLARINADA BU HAKLARI FAZLASIİLE VERMESİ GEREKİR. PEGASUS AİLESİNE HAYIRLI UĞURLU OLSUN KAZASIZ BELASIZ OPERASYONLAR....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
"Yolcu" öyle bir savunuyor ki bu fasist firmayı, banka soysa şirket gene arkasında. "Yanlışa" yanlış demediğimiz sürece sizin gibileri daha çok görürüz ama suyunuz kaynadı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 9 yıl önce
Burda herkes atı tutuyo ama pegasus olmasa otobüse binerdiniz. Okumadan bilmişlik bu oturduğunuz yerden atın. Adamlar milyonları uçuruyo sayı her gün artıyo kimse memnun seğilse sayı nasıl artıyo söyliyim. Burda yazanların hepsi hala pegasusla uçuyo bilmiş cahiller sizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bi şirket kendisini nasıl bu kadsr bitirebilir? Şirketini insan hiç mi sevmezde batırmaya çalışır? Hangi işin düzgünde bataklıga dogru yürüyosun sürekli??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre ~ 9 yıl önce
TGS'ye verilmeliydi.. Pegasus zaten elinde olan işleri adam akıllı yapamıyordu birde kendi ramp hizmeti ile mi uğraşacak şimdi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helluri ~ 9 yıl önce
tgs ;nin hali ortada..çelebi desen skandal...sende bilip bilmeden konuşma oturdugun yerden..
Sawgroundhandling ~ 9 yıl önce
Siz zannediyorsunuz ki pegasus basaracak gecikmeler birbirini kovalayacak ve bunun hesabı onlara değil sizlere kesilecek zaten low cost uygulaması yürüten bir havayolu şirketi hersey için kisiyor kasimdan sonra pegasus by by. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sen önce uçuş ekiplerine bi iyileştirme yap çalışma şartlarını düzenle. Neymiş yer hizmetlerini ele almış. Şimdide onlarımı sömüreceksin??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arda farkı ~ 9 yıl önce
Helal olsun ardaaaaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun...yolun açık olsun çelebi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Faso fiso ~ 9 yıl önce
Yapacagi Isleri eline yuzune bulastiran pega aygiri yapamayacagi isin ruhsatini almis . Galiba sirketi birine dehliyecekler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000