29 Kasım 2013, Cuma 09:19:36

PEGASUS SEFER SAYISINI ARTIRIYOR

Pegasus, Aralık ayindan itibaren Almatı'ya haftanın 3 günü uçuşlara başlıyor.
  • Sayin admin yapilan sacma yorumlara insanlar arasindaki kargasayi kabul etmene sasiriyorum. Git gide sitenin kalitesini dusuruyorsunuz. Yorumlara bilgi icerikli olan seylerin paylasilmasini kabul ederseniz memnun oluruz. Pegasusda hayirli olsun.
  • Neoldum deme ne olucam de bence sevgili ıphone uygulaması 13:22 ziraa ben de düne kadar thy için çalışıyordum ama valla noliyiii bro ne iş bile dedirtmeden çötönk diye 1saat içinde koydu kapının önüne :) bigün başına gelirse,bizler gibi ezik durumuna düşersin mazallah,ağır gelir sonra ettiğin bu laflar.yani diyorum ki bigün yediğin hurmalar
  • Haklisin senin gibi kalifiye degilim olsam SENİN GİBİ 3KURUSA CİN ALİ İCİN CALİSİRDİM.ama thy icin calisiyorum :))) EZİK
  • Breh breh,cin alinin sirketcigi haftanin 3gunu almati'ya ucacakmis way bee,yok bole bi hizmet,beyler haber yaparken yazdiklarinizi once bi okuyun sonra haber yapin THY son 10 yildir 365. Gun sefer yapiyo turki cumhuriyetlerine.aferin aliyosunuz galiba cin aliden bu komik yazilardan dolayi:))))

Pegasus, Aralik ayindan itibaren Almati’ye haftanın 3 günü uçuşlara başlıyor. 

2012 yılından bu yana Kazakistan’ın en büyük şehri Almati’ye seferler düzenleyen Pegasus Hava Yolları, 21 Aralık’tan itibaren Almati – İstanbul karşılıklı seferlerinin sayısını arttırarak haftanın üç günü uçmaya başlıyor.

Pegasus yolcuları, 137,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Almati’ye Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 19.35’te; Almati’den İstanbul Sabiha Gökçen’e ise Salı, Cuma ve Pazar günleri saat 05.50’de kalkacak seferlerle uçabilecek.

SABİHA GÖKÇEN’E YENİ KONUK

Bu arada Sabiha Gökçen Havalimanı’na bir havayolu şirketi daha yeni hat açıyor. Rusline havayolu şirketi, 30 Ocak’tan itibaren haftanın iki günü CRJ200 tipi uçaklarla Voronezh-İstanbul seferlerine başlayacak. 

PEGASUS SEFER SAYISINI ARTIRIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sayin admin yapilan sacma yorumlara insanlar arasindaki kargasayi kabul etmene sasiriyorum. Git gide sitenin kalitesini dusuruyorsunuz. Yorumlara bilgi icerikli olan seylerin paylasilmasini kabul ederseniz memnun oluruz. Pegasusda hayirli olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben ezikim la la la ~ 10 yıl önce
Neoldum deme ne olucam de bence sevgili ıphone uygulaması 13:22 ziraa ben de düne kadar thy için çalışıyordum ama valla noliyiii bro ne iş bile dedirtmeden çötönk diye 1saat içinde koydu kapının önüne :) bigün başına gelirse,bizler gibi ezik durumuna düşersin mazallah,ağır gelir sonra ettiğin bu laflar.yani diyorum ki bigün yediğin hurmalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Haklisin senin gibi kalifiye degilim olsam SENİN GİBİ 3KURUSA CİN ALİ İCİN CALİSİRDİM.ama thy icin calisiyorum :))) EZİK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no ramiz ~ 10 yıl önce
ne oldum dememeli ne olacağım demeli.yarın üç kuruşa muhtaç kalırsan görürsün. Thy dediğin ne? THY sufatına bile bakmaz.Önce adam olmak erdemdir değil mi uşağım.
cuper ~ 10 yıl önce
Biz kimlerin o bahsettiğin yere nasıl girip nasıl çalıştıklarını iyi biliriz.Sen edebinle çalışmana devam et.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Breh breh,cin alinin sirketcigi haftanin 3gunu almati'ya ucacakmis way bee,yok bole bi hizmet,beyler haber yaparken yazdiklarinizi once bi okuyun sonra haber yapin THY son 10 yildir 365. Gun sefer yapiyo turki cumhuriyetlerine.aferin aliyosunuz galiba cin aliden bu komik yazilardan dolayi:))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 10 yıl önce
slot tekelciliğini bil sonra yorum yaz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000