13 Kasım 2013, Çarşamba 09:31:09

PEGASUS RESMEN AÇIKLADI

Pegasus Havayolları, 75'i kesin 25'i opsiyonlu olmak üzere 100 uçaklık Airbus'larının motorları ile ilgili imzaların resmen atıldığını duyurdu.
  • New yorka goturur musun beni eger ucuzsa
  • Doğru keşke bende yunan ve Rum olsaydım, Tk ya girebilirdim
  • yanlış diyenler iae lerin cfmi gibi tırmanamadığı da biliyor mu acaba
  • Motor kararı tümü ile yanlış. Bu motorların bakım maliyetleri ve yakıt sarfiyatları IAE NEO'ya göre daha yüksek. Bence yeterince incelenmemiş. Yazık....
  • Secilen ucak dogru ama motor yanlis..IAE cok daha iyi ozellikere sahipti...
  • Tec yine avcunu yaladın
  • Pegasus neden THY gibi akademi kurmuyor,yoksa yine yabancı pilotlarla mı karşılayacak bu kadar uçağın kokpit istihdamını.Keşke Yunan veya Rum olsaydım,şimdi THY veya özel sektörde iş bulurduk pilot olarak.

Pegasus'tan KAP'a yapılan açıklamada:

5 Temmuz 2013 tarihli özel durum açıklamamız ile 75 adedi kesin, 25 adedi opsiyonlu olmak üzere toplam 100 uçağı kapsayan Airbus A320neo/A321neo siparişimiz için CFMI'nin "Leap" tipi motorların seçimi ile bunların tedariki ve bakımına ilişkin sözleşmelerin imzalanması için Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar Kamuyu Aydınlatma Platformunda duyurulmuştu.

Şirketimiz ile CFMI arasında yukarıdaki hususa ilişkin sözleşme 12 Kasım 2013 tarihinde imzalanmıştır. Sözleşmeye konu motorların teslimatı Airbus A320neo/A321neo uçak teslimatları kapsamında 2016 yılından itibaren gerçekleşecektir. CFMI ayrıca her bir motor için teslim alındığı tarihten itibaren 20 yıla kadar süreyle bakım hizmeti sağlayacak olup, şirketimizce bu süreyi kapsayan bakım hizmetleri ile ilgili olarak tüm uçaklar için 20 yıl olması durumunda CFMI'ye yapılacak ödemeler toplamının yaklaşık 4,3 milyar Amerikan Doları tutarına kadar gerçekleşmesi öngörülmektedir.

PEGASUS RESMEN AÇIKLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
New yorka goturur musun beni eger ucuzsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keşke ~ 10 yıl önce
Doğru keşke bende yunan ve Rum olsaydım, Tk ya girebilirdim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cfmı ~ 10 yıl önce
yanlış diyenler iae lerin cfmi gibi tırmanamadığı da biliyor mu acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Motor Çok Yanlış ~ 10 yıl önce
Motor kararı tümü ile yanlış. Bu motorların bakım maliyetleri ve yakıt sarfiyatları IAE NEO'ya göre daha yüksek. Bence yeterince incelenmemiş. Yazık....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 10 yıl önce
tüh bak sen
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Secilen ucak dogru ama motor yanlis..IAE cok daha iyi ozellikere sahipti...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tec yine avcunu yaladın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A320 ~ 10 yıl önce
Pegasus neden THY gibi akademi kurmuyor,yoksa yine yabancı pilotlarla mı karşılayacak bu kadar uçağın kokpit istihdamını.Keşke Yunan veya Rum olsaydım,şimdi THY veya özel sektörde iş bulurduk pilot olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öğrenci ~ 10 yıl önce
bak düşünememişler gördün mü? tek senin aklına gelmiş bu dahiyane fikir. kolaydı öyle akademi kurmak. thy kaç tane öğrenci yetiştirmiş şimdiye kadar? pegasus kendi tip eğitimini 28 günde veriyor zaten. arka planda uçmayı bekleyen atpl sahibi genç pilotlar var. uçuş okullarının kontenjanları da arttırıldı.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000