11 Kasım 2019, Pazartesi 22:17:36

Pegasus rakamları açıkladı: dudak uçuklatan kar

Pegasus Havayolları 9 aylık finansal verileri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıkama ile duyurdu.
  • Madem bu rakamlarda kar elde edildi mart ayının sonunda verilecek primi de artırın personelinde yüzü gülsün bakalım yapabilecek misiniz eğer primler iptal yada az olursa personeli tutamazsın çoğu uçak ground olur yada teknik arıza cıkar...! önce personel mutlu olucak ki senide mutlu etsin...!
  • herşeye para alıyor evet ama otobüs bileti fiyatına uçuruyor ve kar ediyorsa bu bir başarıdır
  • Valla isteyen istediğini söyleyebilir ama mecbur kalmadıkça Pegasus dışında bir firmadan bilet satın almıyorum. Ne zaman zor durumda kalsam yardımcı oldular. En fazla 4 saat sürecek bir yolculuk için niye yüzlerce, binlerce tl vereyim ki.
  • PGS gerek personelini gerekse yolcularını kandıran, kar elde etmek için her yalan dolana başvuran bir kurumdur. İş vaadiyle insanları tuzağa düşüren, emek ve hak düşmanı bir kurumdur. Yöneticileri çok vicdansızdır. Masum yolcuları ve uçuş ekipleri için emniyetli uçuşlar dilerim. Kötü yöneticilerine hak hukuk anlayışı ve vicdan diliyorum.
  • O ZAMAN MİSAFİRİMİZ DEMEYECEKSİN "müşterimiz" DİYECEKSİN....Maliyeti 25 krş. olan suyu 40 misli fiyata 10 tl. satmak hangi misafirlere layık iştir?
  • Bu pegasusun değil sabiha gökçen kulenin başarısıdır. Gerçekten sihirbaz gibiler.
  • Kedi Ulasamadigi Cigere mindar dermis sozu size gelsin. Siz zaten Thy ile ucacak klasta degilsiniz.Gidin halkotobusunde seyahat edin.Paraniz cebinizde kalsin
  • Tamamen rakip firmanın politikaları yüzünden(taşınma, maxlerin yerde kalması) karlılık arttırmış bir şirket. Yani yönetim başarısı falan değil. Pegasus durdu durdu yükselmek için bu yılı bulmadı, denk geldi.
  • Alistilar toz yutturmaya, helal olsun,bizim THY'da sasali vip uygulamalarina dunyalari harcamaya devam...
  • Pegasusu tebrik ediyoruz. Bu ülkenin daha çok bu tür kurumlara ihtiyacı var.

Pegasus Havayolları 9 aylık finansal verileri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıkama ile duyurdu.

Pegasus'tan KAP'a yapılan duyuruda net kar 1.3 milyar TL olarak açıklandı. FAVÖK marjında ve yolcu başı yan gelirlerde rekor kıran Pegasus, THY'nin 1.1 milyar TL zarar açıkladığı ikinci çeyrek sonunda 324 milyon TL kar açıklamıştı. 

Pegasus Havayolları geçen yılın aynı döneminde de 643 milyon TL kar elde etmişti. 

Pegasus rakamları açıkladı: dudak uçuklatan kar

Yorumlar Tüm Yorumlar (78)

PGS TEKNİK ~ 4 yıl önce
Madem bu rakamlarda kar elde edildi mart ayının sonunda verilecek primi de artırın personelinde yüzü gülsün bakalım yapabilecek misiniz eğer primler iptal yada az olursa personeli tutamazsın çoğu uçak ground olur yada teknik arıza cıkar...! önce personel mutlu olucak ki senide mutlu etsin...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Few ~ 4 yıl önce
Geleceğin THY si olacak yürü Mehmet nane adımlarınla devleseceksin THY deki gibi kartal İmam hatiplerden bin kat daha iyisin
ayıldız ~ 4 yıl önce
herşeye para alıyor evet ama otobüs bileti fiyatına uçuruyor ve kar ediyorsa bu bir başarıdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ümit ~ 4 yıl önce
Valla isteyen istediğini söyleyebilir ama mecbur kalmadıkça Pegasus dışında bir firmadan bilet satın almıyorum. Ne zaman zor durumda kalsam yardımcı oldular. En fazla 4 saat sürecek bir yolculuk için niye yüzlerce, binlerce tl vereyim ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PGS hak yiyor ~ 4 yıl önce
PGS gerek personelini gerekse yolcularını kandıran, kar elde etmek için her yalan dolana başvuran bir kurumdur. İş vaadiyle insanları tuzağa düşüren, emek ve hak düşmanı bir kurumdur. Yöneticileri çok vicdansızdır. Masum yolcuları ve uçuş ekipleri için emniyetli uçuşlar dilerim. Kötü yöneticilerine hak hukuk anlayışı ve vicdan diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ustan ~ 4 yıl önce
O ZAMAN MİSAFİRİMİZ DEMEYECEKSİN "müşterimiz" DİYECEKSİN....Maliyeti 25 krş. olan suyu 40 misli fiyata 10 tl. satmak hangi misafirlere layık iştir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 4 yıl önce
Bu pegasusun değil sabiha gökçen kulenin başarısıdır. Gerçekten sihirbaz gibiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs yi öven tipler ~ 4 yıl önce
Kedi Ulasamadigi Cigere mindar dermis sozu size gelsin. Siz zaten Thy ile ucacak klasta degilsiniz.Gidin halkotobusunde seyahat edin.Paraniz cebinizde kalsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emte ~ 4 yıl önce
Hele sen hangı glass tasın yaw
Arap ~ 4 yıl önce
İmamlarla uçmaktansa halk otobüsü tercih sebebi olabilir
Proje Müdürü ~ 4 yıl önce
Tamamen rakip firmanın politikaları yüzünden(taşınma, maxlerin yerde kalması) karlılık arttırmış bir şirket. Yani yönetim başarısı falan değil. Pegasus durdu durdu yükselmek için bu yılı bulmadı, denk geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cengo ~ 4 yıl önce
Alistilar toz yutturmaya, helal olsun,bizim THY'da sasali vip uygulamalarina dunyalari harcamaya devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk Pilotu ~ 4 yıl önce
Pegasusu tebrik ediyoruz. Bu ülkenin daha çok bu tür kurumlara ihtiyacı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000