20 Aralık 2019, Cuma 23:25:16

Pegasus pilotundan alkış alan anons

Pegasus Havayolu şirketi, uçakta bir anons yaparak gazi Muhittin Şahin’in doğum gününü kutladı. Anonsta, “Bu vatanı müdafaa etmek için canlarını ortaya koyanlardan bir tanesi gazi Muhittin Şahin'e Türk milleti adına mutlu yıllar dileriz" ifadeleri kullanıldı.
  • PİLOTU VE KABİN EKİBİNİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM. HELAL OLSUN.
  • Genel başkanı YPG y terör örgütü olarak görmeyen, pkk nın siyasi uzantısı ile işbirliği yapan partinin milletvekili gazimize yapılan bu güzel harekete alkış tutuyor. Bu milletle dalga geçmeyin artık, yemiyoruz.
  • şovlaaaaa
  • sulu müdahale hava yolları
  • Pegasus mecbur kalmadığjm zaman binmediğim lakayit bir havayolu şirketidir , Burada havayolunu değil pilotu alkışlıyorum ve kabin ekibini
  • Caaaanım pegasus pilotları,her zaman neşeli,pozitif ve canayakın..Birde bizim apolloyu sürdüğünü zanneden flag carrier pilotlarımıza bak,hepsi ayrı hava,lüzumsuz bir ukalalık ve yüksek ego!!!!CANNNSIN PGS
  • Kasıtlı olarak Pegasus reklamı sırf Thy batsın isteyen CHP zihniyeti bayrağımızı ve şehitimi alet etmiş bence
  • Her daim tercihimdir. Ucuz biletin adresi. Thy kanımızı emiyordu, Flypgs ile sektöre denge geldi.Bu saatten sonra Thy bedava götüreceğüm desede tercihim Pegasusdur. Uçakların hepsi yep yeni pırıl pırıl otobüs parasına İzmir'e gidip geliyorum.Varsın iki çay&kek yemeyiverelim.Havanız açık olsun.
  • Yurtiçi uçağında bir bardak çay 10 lira, yurtdışı uçağında 10 euro böyle seviyorlar yolcularını
  • Evet..pegasus..her geçen gün daha da istikrarlı büyüyen havayolu..ayt den yaziyorum..pegasus ayt nin başındaki adam..ömer denen karektersizin biri..pegasusun acilen bu karektersizi görevden alıp oraya yakışan birini koymalı..

Pegasus Havayolu şirketine ait bir uçakta dikkat çeken bir anons yapıldı.

Yapılan anonsta, “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır” ifadelerinin ardından Gazi Muhittin Şahin’in de aynı uçakta olduğuna vurgu yapılarak Şahin’in bugün doğum günü olduğu ifade edildi.

Anonsun ardından Gazi Muhittin Şahin’e doğum günü pastası ikram edildi.Pegasus Havayollarının yaptığı jeste sosyal medya kullanıcılarından da destek geldi.

Eski CHP milletvekili Haluk Pekşen, uçaktaki o anları Twitter’dan paylaşarak “Bravo Pegasus Havayolları...” ifadelerini kullandı. Kaynak: Pegasus Havayolu şirketi Gazi Şahin’in doğum gününü kutladı 

Pegasus pilotundan alkış alan anons

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

ŞANLI HİLAL ~ 4 yıl önce
PİLOTU VE KABİN EKİBİNİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM. HELAL OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 4 yıl önce
Genel başkanı YPG y terör örgütü olarak görmeyen, pkk nın siyasi uzantısı ile işbirliği yapan partinin milletvekili gazimize yapılan bu güzel harekete alkış tutuyor. Bu milletle dalga geçmeyin artık, yemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gemuh79 ~ 4 yıl önce
habur şovları ve Kobani olayları da CHP tarafndan yapılmıştı değil mi ? Şu anda bile hala neden Suriye'de ve olayın neresinde olduklarının dahi farkında olmayan bu zeka seviyelerinin , nasıl olup da buralarda boy gösterdikleri , maalesef içler acısıdır
T.C. ~ 4 yıl önce
Böyle güzel bir görüntüyü bile particilikle bağdaştırdınız , Ama çay paralı dediniz , yok thy kek verio dediniz. Ülkemizde sizin gibi zeka seviyesi tavan yapmış ayrımcılar olduktan sonra bizi daha kıskanan çok olur.
olayınız şov ~ 4 yıl önce
şovlaaaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okuyucu ~ 4 yıl önce
sulu müdahale hava yolları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan ~ 4 yıl önce
Pegasus mecbur kalmadığjm zaman binmediğim lakayit bir havayolu şirketidir , Burada havayolunu değil pilotu alkışlıyorum ve kabin ekibini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt ~ 4 yıl önce
Caaaanım pegasus pilotları,her zaman neşeli,pozitif ve canayakın..Birde bizim apolloyu sürdüğünü zanneden flag carrier pilotlarımıza bak,hepsi ayrı hava,lüzumsuz bir ukalalık ve yüksek ego!!!!CANNNSIN PGS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kasıt ~ 4 yıl önce
Kasıtlı olarak Pegasus reklamı sırf Thy batsın isteyen CHP zihniyeti bayrağımızı ve şehitimi alet etmiş bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YBSG ~ 4 yıl önce
Töhöyö bötsön östöyön cöhöpö zöhnöyötö völölöbölölö
Ferhat Mansur G ~ 4 yıl önce
Her daim tercihimdir. Ucuz biletin adresi. Thy kanımızı emiyordu, Flypgs ile sektöre denge geldi.Bu saatten sonra Thy bedava götüreceğüm desede tercihim Pegasusdur. Uçakların hepsi yep yeni pırıl pırıl otobüs parasına İzmir'e gidip geliyorum.Varsın iki çay&kek yemeyiverelim.Havanız açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Recep ~ 4 yıl önce
Yurtiçi uçağında bir bardak çay 10 lira, yurtdışı uçağında 10 euro böyle seviyorlar yolcularını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 4 yıl önce
Evet..pegasus..her geçen gün daha da istikrarlı büyüyen havayolu..ayt den yaziyorum..pegasus ayt nin başındaki adam..ömer denen karektersizin biri..pegasusun acilen bu karektersizi görevden alıp oraya yakışan birini koymalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000