26 Mayıs 2022, Perşembe 17:15:07

Pegasus pilot alımı yapacak

Pegasus Havayolları, Airbus ve Boeing filosunda pilot alımı için ilan açtı.
  • THY'de FO'yuz aynı olay bize de oldu, zorla imzalattılar. Maaş keserken, bize %50 kesildi, ancak diğer gruplara %30 ve 35. Konu iadeye gelince herkese EŞİT verildi. Hak hukuk yok. Adalet yok. Yakında herkes gibi biz de ayrılacağız. O zaman uçurur kendileri EŞİT şekilde.
  • Coşar sigarayı bıraktı mı, ona gör gelcem
  • Kulakları çınlıyordur şimdi, adama ihtiyacımız yok fazla pilot var derken, gidenler gitsin kapı açık diyenlere, bugünleri öngöremeyen insanlar. Şu an bu alıma sevinen tek sınıf öğretmen tayfası, gene uçarlar yok sim yok lifus alırlar paralarını. Hatta uçan C3’lerinde pervane arkalarında dönmeye devam eder. Tecrübeli herkesi kaçırdınız, çok az kaldı yeni bir kaza haberi almaya Demedi demeyin
  • Alı bey Pegasus pilotları neden kaçıyor 1. Ücretsiz izinler ve maaş kesintileri şirkete güven kalmadı. THY alım yapmasa piyasada hareket olmasa kaptanından kabinine yer ekibine herkesin maaşına hukuksuz kesintiler yapar pegasus. 2. SİMÜLATÖRLERDEKİ BASKI Haksız yere pilotların simülatörlerde FAIL Edilmesi sanırım hiç bir şirkette yılda 6 defa simülatöre girilmiyordur. Öğretmenler para kazansın diye kurulmuş bir düzen…. 3. Yöneticilerin çirkin tavırları……bir hava yolu yöneticisine yakışmayan tavırları KİBİRLERİ insanlar o koltuğa oturunca geldikleri yeri ne çabuk unutuyorlar. Sanki ölene kadar orada kalacaklar. 4. Şirketin sürekli küçük hesaplar peşinde olması (anlayan anladı )
  • PGS den ayrilmis bir Alman pilot arkadas var,bas pilot oyle bir kufur etmiski yanindaki arkadasi tercume etmeye utanmis.
  • Bazen durup durup coğrafya kaderdir diyorum.Bu kadar düzensiz hesapsız başka ülke varmıdır.Her alanda her bölüm ve mesleğin suyunu çıkarttılar. 4 yıldır işsiz ne yapacağımı şaşırdım madem bize ihtiyacınız yok neden uçuş okulları hala mezun vermekte? Shgm denen merdiven altı kurum ne iş yaparsınız? Herşey paramı sizin için paramı yoksa bu ülkenin evlatlarını çıkmaza sürüklemekmi? Cumhurbaşkanı yabancı pilotlar gidecek demesinin üstünden herhlde 3 yıl geçti Nerde söz? Düşmansınız düşman
  • En son mobbingle herkesi part-time sözleşmeye zorluyorduk (hani tamamen gönüllülük esasında), noldu iptal mi oldu o iş?
  • hadi bakalım thy pegasus’tan pilot alsın pegasus thy’den pilot alsın.çekirdeklerimizi hazırlayıp izleyelim.
  • Doğru duydunuz dini günlerde masaya dansöz ve rakı içecek adam lazım diyor
  • Pegasus milletin maaşına göz dikmiyor muydu daha bir kaç ay önce?

Pegasus Havayolları, Airbus ve Boeing filosunda pilot alımı için ilan açtı.

Resmi sitesinden Airbus A320 kaptan ve ikinci pilot, Boeing 737 filosunda ise ikinci pilot alacağını duyuran Pegasus detaylara da burada yer verdi.

Sadece online başvuru alınacağı bildirilen Pegasus'un ilanı için TIKLAYINIZ...

Pegasus pilot alımı yapacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (94)

TK FO ~ 2 yıl önce
THY'de FO'yuz aynı olay bize de oldu, zorla imzalattılar. Maaş keserken, bize %50 kesildi, ancak diğer gruplara %30 ve 35. Konu iadeye gelince herkese EŞİT verildi. Hak hukuk yok. Adalet yok. Yakında herkes gibi biz de ayrılacağız. O zaman uçurur kendileri EŞİT şekilde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Btw ~ 2 yıl önce
Coşar sigarayı bıraktı mı, ona gör gelcem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasuh efendi’nin ~ 2 yıl önce
Kulakları çınlıyordur şimdi, adama ihtiyacımız yok fazla pilot var derken, gidenler gitsin kapı açık diyenlere, bugünleri öngöremeyen insanlar. Şu an bu alıma sevinen tek sınıf öğretmen tayfası, gene uçarlar yok sim yok lifus alırlar paralarını. Hatta uçan C3’lerinde pervane arkalarında dönmeye devam eder. Tecrübeli herkesi kaçırdınız, çok az kaldı yeni bir kaza haberi almaya Demedi demeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 2 yıl önce
Alı bey Pegasus pilotları neden kaçıyor 1. Ücretsiz izinler ve maaş kesintileri şirkete güven kalmadı. THY alım yapmasa piyasada hareket olmasa kaptanından kabinine yer ekibine herkesin maaşına hukuksuz kesintiler yapar pegasus. 2. SİMÜLATÖRLERDEKİ BASKI Haksız yere pilotların simülatörlerde FAIL Edilmesi sanırım hiç bir şirkette yılda 6 defa simülatöre girilmiyordur. Öğretmenler para kazansın diye kurulmuş bir düzen…. 3. Yöneticilerin çirkin tavırları……bir hava yolu yöneticisine yakışmayan tavırları KİBİRLERİ insanlar o koltuğa oturunca geldikleri yeri ne çabuk unutuyorlar. Sanki ölene kadar orada kalacaklar. 4. Şirketin sürekli küçük hesaplar peşinde olması (anlayan anladı )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne Yazık ki ~ 2 yıl önce
Emekli olan arkasında bıraktıklarını düşünmeyen kaptanların dalga geçer gibi, genç arkadaşlarım küçük hesaplar peşinde koşmayın diye insanların akılları ile dalga geçmesi ve yöneticilerin utanmadan bunu herkesle mail ile paylaşması.. Arkadaş senin 40 tane evin bankada 7 sülalen için paran var. Biz daha 1 tane işe gidip gelmelik araba alamıyoruz, banka ücretsiz izinlerimiz yüzünden kredi bile vermiyor. Kaç kişi evini arabasını sattı borçlarını ödemek için BİLMİYOR Kİ! insanlar kendileri gibi sadece alaçatıya tatile gitmek için maaşa ihtiyacı var zannediyorlar, ailesine, annesine babasına maaşının yarısını gönderen kaç tane genç FO Cpt var bir bilseler. Neymiş? Küçük hesaplar peşinde koşuyormuşuz. Yazıklar olsun.
2.sinif vatandas ~ 2 yıl önce
PGS den ayrilmis bir Alman pilot arkadas var,bas pilot oyle bir kufur etmiski yanindaki arkadasi tercume etmeye utanmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 2 yıl önce
Recurrent larda pilotlara ağıza alınmayacak küfürler eden biri bu şahıs sadece Almanın yanında kufur etmemiş. Haketmeyen insanları haketmedikleri pozisyonlara getirince böyle oluyor iste….. Ona buna saldırarak kufur ederek cozum aramaya çalışıyor. Çünkü sorunları çözebilecek kapasite yok kendisinde
İşsiz ~ 2 yıl önce
Bazen durup durup coğrafya kaderdir diyorum.Bu kadar düzensiz hesapsız başka ülke varmıdır.Her alanda her bölüm ve mesleğin suyunu çıkarttılar. 4 yıldır işsiz ne yapacağımı şaşırdım madem bize ihtiyacınız yok neden uçuş okulları hala mezun vermekte? Shgm denen merdiven altı kurum ne iş yaparsınız? Herşey paramı sizin için paramı yoksa bu ülkenin evlatlarını çıkmaza sürüklemekmi? Cumhurbaşkanı yabancı pilotlar gidecek demesinin üstünden herhlde 3 yıl geçti Nerde söz? Düşmansınız düşman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Younger Blackhill ~ 2 yıl önce
En son mobbingle herkesi part-time sözleşmeye zorluyorduk (hani tamamen gönüllülük esasında), noldu iptal mi oldu o iş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi bakalım ~ 2 yıl önce
hadi bakalım thy pegasus’tan pilot alsın pegasus thy’den pilot alsın.çekirdeklerimizi hazırlayıp izleyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haramzadeler ~ 2 yıl önce
Doğru duydunuz dini günlerde masaya dansöz ve rakı içecek adam lazım diyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaş veriyorlar mı ~ 2 yıl önce
Pegasus milletin maaşına göz dikmiyor muydu daha bir kaç ay önce?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000