28 Eylül 2016, Çarşamba 17:07:58

Pegasus o isimleri resmen açıkladı

Pegasus Havayolları bugün AirportHaber'in özel haber olarak duyurduğu görevden almalar sonrasında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bir açıklama yayınladı.
  • İnanc Hocam hocaların hocası.THY dahil tüm şirketlerdeki pilotlarda emeğin vardır.Pegasusun en zor döneminde gelip altı ay Pilotlar adam gördü.Ben de seni duyunca açıkçası dönmek istedim pegasusa.Seni başkanlıktan aldılar ya hayat da dönmem o şirkete...Devlet söktörü garanti der uçuşuma bakarım.
  • Daha fazlasini isteyen pgs yoneticisi varsa buradayim zorla atilan ve zorla ayrilmalriri saglanan arkadaslarimizla....
  • hep yalan hep dolan çalış çabala bi bakmıssın kapıdasın bu kadar kişinin Hakkı var Pegasus'ta bakalım Ali sabancı bu kadar insanın Hakkı'nı ahirette Nasıl ödeyecek allah gözünü doyursun milyon dolarların var ama unutmaki kara toprağa sadece kefenini götürebiliyorsun...
  • neyseki Ersel beye yalakalık işlemiyor bosuna ugrasmayın ozelliklede sayın yolalmayan yolveren neydi ismi :)
  • NURÇİN HOCAYA ETTİĞİNİZ ŞU LAFLAR TEK TEK YAPIŞSIN YAKANIZA
  • Yaa bu Ersel GEYİK kimdir?Kapasitesi nedir?Rüyasında görse kendi bile inanmazdı.Tövbe tövbe...
  • nerocular derken caffe neromu ?
  • Tk sanki ilktin.sen kimlerden ornek aldin lufthansa,airfrance ?biraz bilgin olsun hep kanaat
  • Sana gurleyen kisi yonetimden hakkini arayabilen tek kisiydi
  • Görev değişikliğiniz var;)

Pegasus Havayolları bugün AirportHaber'in özel haber olarak duyurduğu görevden almalar sonrasında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bir açıklama yayınladı.

Şirket içinde verimlilik kapsamında bazı görev değişiklikleri yapıldığını kaydeden Pegasus, görevden alınan isimlerin yanı sıra oluşturulan yeni pozisyonları da duyurdu.

Pegasus'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Şirketimiz tarafından sürdürülen operasyonel etkinlik ve verimlilik çalışmaları kapsamında Şirketimizin organizasyon yapısında çeşitli değişikliklerin gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.

Bu doğrultuda:

Genel Müdüre doğrudan raporlayan Uçuş İşletme Genel Müdür Yardımcısı, Yer İşletme Genel Müdür Yardımcısı, Teknik Genel Müdür Yardımcısı ve Güvenlik Müdürü pozisyonlarının yürüttüğü faaliyetlerin koordinasyonundan sorumlu olmak üzere Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (COO) pozisyonu oluşturulacaktır. Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (COO) Genel Müdüre doğrudan raporlayacaktır. Kabin Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı tarafından yürütülen faaliyetler ile birlikte ekip planlama ve süreç yönetimi ve standardizasyon fonksiyonları ise Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (COO) pozisyonuna bağlı olarak yeniden yapılandırılacaktır. Bu göreve Şirketimizde 2013-2014 yıllarında Yurtdışı İştiraklerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan ve hâlihazırda bağlı şirketimiz IHY İzmir Havayolları A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yapan Nasuh Nazif ÇETİN atanacaktır.

Genel Müdüre doğrudan raporlayan Uçuş Akademisi organizasyonu oluşturularak hâlihazırda Genel Müdüre doğrudan raporlayan Uçuş Okulları Projesi Genel Müdür Yardımcısı ve Ekip Eğitim Direktörü pozisyonları Uçuş Akademisi kadrosu bünyesinde yeniden yapılandırılacaktır. Bu görev hâlihazırda Şirketimiz Emniyet Yönetimi ve Kalite Direktörü olarak görev yapmakta olan Kemal Mustafa HELVACIOĞLU tarafından yürütülecektir. Kemal Mustafa HELVACIOĞLU'ndan boşalacak Emniyet Yönetimi ve Kalite Direktörü görevine hâlihazırda Emniyet ve Acil Durum Yönetimi Müdürü olarak faaliyet gösteren Murat Cem ALKAN atanacaktır.

Genel Müdüre doğrudan raporlayan Destek Hizmetleri Direktörü pozisyonu kaldırılarak Destek Hizmetleri Direktörlüğüne bağlı birimler Finans Genel Müdür Yardımcılığı olarak yeniden adlandırılan Mali İşler Genel Müdür Yardımcılığı ve İnsan Kaynakları Direktörlüğüne bağlı olarak yeniden yapılandırılacaktır.

Yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında Şirketimizde Uçuş Okulu Projesinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Nadir KABAŞ ve Ekip Eğitim Direktörü olarak görev yapmakta olan Doğan İNANÇ idari görevlerinden ayrılacaklardır. Kabin Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Nurçin ÖZSOY Şirketimizden emekliye ayrılacaktır. Teknikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Servet ULAŞAN ise bu görevinden ayrılacak olup Şirketimize danışman olarak destek vermeye devam edecektir.

Kabin Hizmetleri fonksiyonu yönetici pozisyonuna hâlihazırda Destek Hizmetleri Direktörü olarak görev yapmakta olan Ersel GEYİK'in, Teknik fonksiyonu yönetici pozisyonuna hâlihazırda AMO Direktörü – Part 145 olarak görev yapmakta olan Ergün DEMİRCİ'nin atanmasına karar verilmiştir.

Kemal Mustafa HELVACIOĞLU, Murat Cem ALKAN, Ersel GEYİK ve Ergün DEMİRCİ'nin atamaları Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü onayına tabidir.

Yukarıdaki değişikliklerin 14 Ekim 2016 tarihi itibarıyla yürürlüğe girmesi öngörülmektedir. Görevden ayrılan yöneticilerimize Şirketimize katkılarından dolayı Pegasus Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Pegasus o isimleri resmen açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (76)

LEVENT ~ 7 yıl önce
İnanc Hocam hocaların hocası.THY dahil tüm şirketlerdeki pilotlarda emeğin vardır.Pegasusun en zor döneminde gelip altı ay Pilotlar adam gördü.Ben de seni duyunca açıkçası dönmek istedim pegasusa.Seni başkanlıktan aldılar ya hayat da dönmem o şirkete...Devlet söktörü garanti der uçuşuma bakarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ersel Geyik beni hatirlayacaktir ~ 7 yıl önce
Daha fazlasini isteyen pgs yoneticisi varsa buradayim zorla atilan ve zorla ayrilmalriri saglanan arkadaslarimizla....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgss foss ~ 7 yıl önce
hep yalan hep dolan çalış çabala bi bakmıssın kapıdasın bu kadar kişinin Hakkı var Pegasus'ta bakalım Ali sabancı bu kadar insanın Hakkı'nı ahirette Nasıl ödeyecek allah gözünü doyursun milyon dolarların var ama unutmaki kara toprağa sadece kefenini götürebiliyorsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 7 yıl önce
neyseki Ersel beye yalakalık işlemiyor bosuna ugrasmayın ozelliklede sayın yolalmayan yolveren neydi ismi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimseyi bilmem ~ 8 yıl önce
NURÇİN HOCAYA ETTİĞİNİZ ŞU LAFLAR TEK TEK YAPIŞSIN YAKANIZA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oktay ~ 7 yıl önce
NurCİN tayfasındansın çıkan cümleler...
KEYİK ~ 8 yıl önce
Yaa bu Ersel GEYİK kimdir?Kapasitesi nedir?Rüyasında görse kendi bile inanmazdı.Tövbe tövbe...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İST ~ 8 yıl önce
nerocular derken caffe neromu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman ~ 7 yıl önce
İş yapmaktan daha çok kahve içerek lak lak yapanların buluşma noktası..
Pgs crew ~ 8 yıl önce
Tk sanki ilktin.sen kimlerden ornek aldin lufthansa,airfrance ?biraz bilgin olsun hep kanaat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs crew ~ 8 yıl önce
Sana gurleyen kisi yonetimden hakkini arayabilen tek kisiydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duty change ~ 8 yıl önce
Görev değişikliğiniz var;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000