26 Şubat 2013, Salı 16:56:27

PEGASUS MERZİFON'A UÇACAK

Pegasus Havayolları ile Merzifon-İstanbul (Sabiha Gökçen Havalimanı) seferleri başlıyor.
  • Çorum halkı da kıymetini bilirse iyi olur...
  • marasli edem hakkli 1. Nisan dan itibaren Sabiha Gökcen -Kahramanmaras seferleri basliyor Pazartesi, Carsamba ve cuma günleri düzenlenecek
  • Pegasus Havayolları dahil bir çok havayolu şirketine Teşvik hatları verilmiştir. Bu kapsam dahilinde SAW-NAV, SAW-MZH, SAW-MSR, SAW-DNZ VE SAW-KCM hatları pegasusa 2 yıl SAW dan tekbaşına uçma hakkı tanınmıştır.
  • Leman sen yenisin galiba... Seferler tabi ki karşılıklı olur. Haber kaynağı Merzifon olduğu için sadece Merzifon çıkışı yazmışlar...
  • pegasusu uşak havalimanına da bekleriyoruz.
  • denizliye de geliyor
  • yanlış mı anlıyorum yoksa seferler karşılıklı değil mi?
  • merzifondan önce pegasus 1 nisan 2013 tarihi itibariyle kahramanmaraş'a ve denizli uçuşlarına başlayacak

Aniş Turizm Çorum Acenta Müdürü Halit İnaltekin konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, Pegasus Havayolları, Merzifon-Sabiha Gökçen seferlerinin haftada 3 gün olmak üzere 8 Nisan 2013'ten itibaren başlayacağını söyledi.

İnaltekin, "Özellikle Çorum halkının yoğun bir şekilde kullandığı Merzifon Havalimanı'na ikinci bir havayolu şirketi olan Pegasus Havayolları'nın Sabiha Gökçen'den uçuş yapmasını başardık'' dedi.

Merzifon uçuşlarına Atatürk Havalimanı'ından sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'nın da eklenmesiyle Çorum'a ve bölge insanımıza, sanayicimize, esnafımıza, gurbetçimize ve uçuş yapan herkese kolaylık sağlayacağı ve İstanbul uçuşlarının fiyatta rekabet olabileceğini belirtti.

Geçtiğimiz haftalarda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı sivil havacılık genel müdürlüğü tarafından uçuş gerçekleştirilmeyen hatlara sefer düzenlenmesi amacıyla teşvik uygulaması başlatılmıştı. Çorumlulardan gelen yoğun talep üzerine Pegasus havayolları, Merzifon-İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na uçuş yapılması için izin başvurusu yapmış ve başvurusu kabul edilmişti.

Pazartesi-Perşembe-Cumartesi günleri olmak üzere haftada 3 gün Merzifon Havalimanı'ndan Sabiha Gökçen havalimanı merkezli uçuş gerçekleştirilecek.

Aniş turizm acentası müdürü Halit İnaltekin, Çorum halkının yeniliklere açık olduğunu, Çorumdaki turizm potansiyelini gören Pegasus havayolları'na ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini dile getirdi.

PEGASUS MERZİFON'A UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Tebrikler... ~ 11 yıl önce
Çorum halkı da kıymetini bilirse iyi olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.marasli ~ 11 yıl önce
marasli edem hakkli 1. Nisan dan itibaren Sabiha Gökcen -Kahramanmaras seferleri basliyor Pazartesi, Carsamba ve cuma günleri düzenlenecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGM teşfik ~ 11 yıl önce
Pegasus Havayolları dahil bir çok havayolu şirketine Teşvik hatları verilmiştir. Bu kapsam dahilinde SAW-NAV, SAW-MZH, SAW-MSR, SAW-DNZ VE SAW-KCM hatları pegasusa 2 yıl SAW dan tekbaşına uçma hakkı tanınmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 11 yıl önce
Leman sen yenisin galiba... Seferler tabi ki karşılıklı olur. Haber kaynağı Merzifon olduğu için sadece Merzifon çıkışı yazmışlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airman64 ~ 11 yıl önce
pegasusu uşak havalimanına da bekleriyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayirli olsun ~ 11 yıl önce
denizliye de geliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 11 yıl önce
yanlış mı anlıyorum yoksa seferler karşılıklı değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 11 yıl önce
evet karşılıklı değil, bütün filoya sürekli istanbul-merzifon yaptırıp manyak gibi bütün filoyu merzifona konuşlandıracaklar sonra da tk'ya inecek yer kalmayacak töbe estağfurullah sırf yazmak için yazmaya devam edin, yerler altına aldınız sektörü
maraslı ~ 11 yıl önce
merzifondan önce pegasus 1 nisan 2013 tarihi itibariyle kahramanmaraş'a ve denizli uçuşlarına başlayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shyo ~ 11 yıl önce
bu uçuşlarda mı teşvik uygulaması kapsamında acaba?
pegasus ~ 11 yıl önce
nisanda muş ve nevşehirde başlıyor

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000