24 Nisan 2011, Pazar 09:34:21

PEGASUS, MASAL'A DA KAVUŞTU

Pegasus Hava Yolları, dün teslim aldığı ve bir çalışanın yeni dünyaya gelen kızı Masal’ın adını verdiği uçakla Türkiye’nin en genç ve en modern Boeing 737/800 filosuna sahip oldu.
  • Pegasus çağrı merkezi çalışanlarının drumunu bir bilseniz! aile denen kavramı birde burda görün
  • Arkadaşıma yürekten katılıyorum. Her toplum kendi kültüründen sorumludur ve onu yaşatmak da onun iradesindedir. Siz kendi kültürünüze sahip çıkmazsanız ya başkası sahip çıkar ya da sahip çıkacağınız bir kültürünüz kalmaz.
  • PEGASUSUN YAPTIĞINI HERKES GÖRÜYOR VE TAKDİR EDİYOR.STANDART BİRKAÇ KİŞİ VAR ÇEKEMEYEN.ONLARDA ATIP TUTUYOR NEDENSE.SİTESİNE GİRDİĞİN ZAMAN BAKARSIN GECİKMESİNE.VE BUNU YAZANDA ÇOK İYİ BİLİYOR GEÇN SENELERDE SABİHA DAKİ ISG NİN REZALETİNİ.ONU BARİ PEGASUS A MAL ETMEYİN.MASAL HAYIRLI OLSUN HEM PEGASUS A HEMDE TÜRKİYE YE.
  • pegasusun zamanında kalkış performansı % 95 civarlarında olduğunu flypgs.com dan takip edebilirsiniz geçen sene kaynaklanan rötarların çoğu sabiha gökçenin eksik ve bilgisiz operasyonu yüzünden oldu bunlara rağmen pegasus şu an türkiyenin en az rötar yapan şirketidir.
  • Ali SABANCI her zaman takdir ettim.Aynı memleketten olmanın gururu ve engin tecrübeleri ile bu ülkeye bir çok kişi kazandırmış olmalarının neticeleri oldugunu düşünüyorum.SABANCI ailesine sonsuz başarı ve yükselişler diliyorum.
  • başka havayolunda çalışan bir kabin memuru olarak pegasus yöneticelrini takdir ediyorum.demekki çalışanları aile ortamı yaşıyorlar.verilen isimlerde çok güzel ve dikkat çekici kutlarım ..
  • Arkadaş sanki benim duygularıma tercüman olmuş. Hangi Arap çocuğuna Mert, Can, Gözde ismini verir. Türk olmamız Müslüman olmaya engel teşkil etmediği gibi Müslüman olmamız çocuklarımıza kendi soyumuzun ve dilimizin isimlerini vermeye engel teşkil etmez.
  • sırf müslümanız diye isimlerimizin arapça olması sadece bizim gibi dine üstünkörü inançla bağlı ve arap özentisi bir toplumda olabilir..o kadar güzel türkçe isimlerimiz var ki...sırf din yüzünden çocuklarımıza koymuyoruz..hans deyince aklımıza ne geliyor? alman değil mi? hans isimli italyan duydunuz mu hiç? duyamazsınız..oysa her ikisi de hristiyan..aynı şekilde gianluca denildiğinde anlarız ki o bir italyan..alman değil..ama hasan,hüseyin deseler o kişi arap mı,iran lı mı,türk mü ne olduğunu kestiremeyiz..bu zihniyetten bir an önce kurtulup ,özümüze dönmemiz gerekli..onu bunu takip etmek bizim gibi dünyanın en eski kültürlerinden birine sahip bir topluma yakışmıyor..
  • Tüm havayolları rötar yapar doğru. Bizde bu işin içindeyiz biliyoruz. Ama ucuz ve kalıtesız 2.sınıf fırmalar daha çok rötar yapar. Helede Pegasusun rötar şampiyonu oldugunu bilmeyen yoktur...
  • saydığın isimler arapça arkadaşım

Türkiye’nin en genç ve en modern Boeing 737-800 filosunu kurmak için 2007 yılında siparişler veren Ali Sabancı’nın sahibi olduğu Pegasus Havayolları, hedeflerine tek tek ulaşıyor. Nisan’da dört yeni uçak daha alan Pegasus’ta çalışanların yeni dünyaya gelen kız çocuklarının adlarının uçaklara verilmesi geleneği yine bozulmadı. 9 Nisan’da teslim alınan uçağa İzmir İstasyon Müdürlüğü’nden Uğur Sarı’nin kızı Mira’nın, 13 Nisan’da getirilen uçağa Bütçe ve Maliyet Kontrol Müdürlüğü’nden Nevra Yılmaz Koç’un kızı Hande’nin ve 21 Nisan’da alınan uçağa Hat Bakım Müdürlüğü’nden Orhan Ada’nın kızı Nil’in isimleri verildi. Dün teslim alınan Boeing’e de Teknik Müdürlük görevlisi Namık Tufan Yenicihan’ın yeni doğan kızı Masal’ın adı kondu. Masal ile Pegasus Havayolları, “Türkiye’nin en genç ve en modern Boeing 737-800 filosu kurma” amacını da gerçekleştirdi.

İsimler 21 uçağa verildi

Pegasus, bugüne kadar Kasım 2007’de Hayırlı’yı, Ocak 2008’de Hanım’ı, Ağustos 2008’de Gülce’yi, Şubat 2009’da Ece’yi, Haziran 2009’da Selin’i, Ağustos 2009’da Merve’yi, 20 Mart 2010’da Dilara’yı, 2 Nisan 2010’da Işık’ı, 14 Nisan 2010’da Duru’yu, 8 Haziran 2010’da Sude Naz’ı, 26 Haziran’da Damla’yı, 30 Haziran’da Mina ve Nisa’yı, 31 Temmuz’da Derin’i, 26 Ocak 2011’de Nisa Nur’u, 11 Mart 2011’de İrem Naz’ı ve 25 Mart 2011’de Şebnem’i teslim aldı.
 

PEGASUS, MASAL'A DA KAVUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
Pegasus çağrı merkezi çalışanlarının drumunu bir bilseniz! aile denen kavramı birde burda görün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşıma yürekten katılıyorum. Her toplum kendi kültüründen sorumludur ve onu yaşatmak da onun iradesindedir. Siz kendi kültürünüze sahip çıkmazsanız ya başkası sahip çıkar ya da sahip çıkacağınız bir kültürünüz kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
PEGASUSUN YAPTIĞINI HERKES GÖRÜYOR VE TAKDİR EDİYOR.STANDART BİRKAÇ KİŞİ VAR ÇEKEMEYEN.ONLARDA ATIP TUTUYOR NEDENSE.SİTESİNE GİRDİĞİN ZAMAN BAKARSIN GECİKMESİNE.VE BUNU YAZANDA ÇOK İYİ BİLİYOR GEÇN SENELERDE SABİHA DAKİ ISG NİN REZALETİNİ.ONU BARİ PEGASUS A MAL ETMEYİN.MASAL HAYIRLI OLSUN HEM PEGASUS A HEMDE TÜRKİYE YE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pegasusun zamanında kalkış performansı % 95 civarlarında olduğunu flypgs.com dan takip edebilirsiniz geçen sene kaynaklanan rötarların çoğu sabiha gökçenin eksik ve bilgisiz operasyonu yüzünden oldu bunlara rağmen pegasus şu an türkiyenin en az rötar yapan şirketidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ali SABANCI her zaman takdir ettim.Aynı memleketten olmanın gururu ve engin tecrübeleri ile bu ülkeye bir çok kişi kazandırmış olmalarının neticeleri oldugunu düşünüyorum.SABANCI ailesine sonsuz başarı ve yükselişler diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
başka havayolunda çalışan bir kabin memuru olarak pegasus yöneticelrini takdir ediyorum.demekki çalışanları aile ortamı yaşıyorlar.verilen isimlerde çok güzel ve dikkat çekici kutlarım ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaş sanki benim duygularıma tercüman olmuş. Hangi Arap çocuğuna Mert, Can, Gözde ismini verir. Türk olmamız Müslüman olmaya engel teşkil etmediği gibi Müslüman olmamız çocuklarımıza kendi soyumuzun ve dilimizin isimlerini vermeye engel teşkil etmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sırf müslümanız diye isimlerimizin arapça olması sadece bizim gibi dine üstünkörü inançla bağlı ve arap özentisi bir toplumda olabilir..o kadar güzel türkçe isimlerimiz var ki...sırf din yüzünden çocuklarımıza koymuyoruz..hans deyince aklımıza ne geliyor? alman değil mi? hans isimli italyan duydunuz mu hiç? duyamazsınız..oysa her ikisi de hristiyan..aynı şekilde gianluca denildiğinde anlarız ki o bir italyan..alman değil..ama hasan,hüseyin deseler o kişi arap mı,iran lı mı,türk mü ne olduğunu kestiremeyiz..bu zihniyetten bir an önce kurtulup ,özümüze dönmemiz gerekli..onu bunu takip etmek bizim gibi dünyanın en eski kültürlerinden birine sahip bir topluma yakışmıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tüm havayolları rötar yapar doğru. Bizde bu işin içindeyiz biliyoruz. Ama ucuz ve kalıtesız 2.sınıf fırmalar daha çok rötar yapar. Helede Pegasusun rötar şampiyonu oldugunu bilmeyen yoktur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
saydığın isimler arapça arkadaşım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000