05 Şubat 2020, Çarşamba 19:25:05

Pegasus kazasında 39 yolcu yaralandı

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda pistten çıkan Pegasus uçağında 39 kişinin yaralandığı öğrenildi.
  • Gerek Kokpit ekibinin gerek Kule görevlilerinin eğitimleri tazelenmeli eldeki verilere göre malesef hatalılar eğer pegasus yönetimi baskı yapıyorsa pilotlarına onların sorumlulukları daha fazla ve yargılanmaları gerek yoksa bu kazaların önü alınmaz yarın 4-5 olur
  • Kule zaten İniş yönünün muhtemelen değişeceğini söylemiş. ve dinlemede kalın demiş. Neden 06 dan iniyor anlamadım
  • Tüm havacılık camiasına geçmiş olsun hepimizin başı sağolsun vefat eden 3 kişinin yakınlarına baş sağlığı ve sabır yaralılara acil şifalar dileriz.
  • Öncelikle pegasus ailesine ve tüm kabin ekibi, yolculara geçmiş olsun. Havacılıkla alakası olmayan biri olarak merak ettim. Uçakta daha pistten çıkmadan görünen alev / yangın sebebi ne olabilir? Bu işin ehli kişiler bir yorum getirebilir mi ltfn?
  • Sabah 4 havalimanı aciliyormus ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar Pegasus ve tüm havacılık ailesine geçmiş olsun
  • Bu elim kaza inanılmaz derecede üzücü fakat aralarındaki birkaç değerli şahsiyeti tenzih etmekle beraber havacılıkla pek bağı kalmamış,dışlanmış,bilgi ve tecrübeden yoksun insanların televizyon kanallarına çıkıp,ucuz ve prim amaçlı boş yorum yapmaları çok ürkütücü...Tüm havacılık camiasına geçmiş olsun.
  • Her olayda olduğu gibi yine şuursuz yorumlar yapılmış,herkes uzman havacı kesilmiş orda burada yorum yapıyor,medya olay yerinden habire yayın yapıyor ama ortak ağız" aldığımız haberlere teyit gerekli"yönünde,valilik 150 küsür yolcu hastanelere sevk edildi diyor uçakta 177 yolcu ve artı mürettebat varmış ama geri kalan yolculara ne oldu Amacım yorum yapmak değil,bilgi vermek değil,olay anından beri tüm haberleri izliyorım platformları takip ediyorum ama net olmayan bir takım bilgiler varmış gibi geliyor bana,ben de bu mesleği yapıyorum bu sektörden ekmek yiyorum sadece bilgilerin net gelmesini istiyorum.Allah acil şifalar versin tüm yaralılara,ve rahmet diliyorum vefat eden kişiye,yargı dağıtmayı bir bırakın,bırakın işin hakiki uzmanları yorum yapsın,herbokologluk iyi bişi değil..
  • olay çok açık net pilot hatası pegasus pilotlarının derhal baştan sonra eğitimleri tazelenmeli bu süre zarfında uçuşlardan men edilmeliler neyse ki yakında pilotsuz uçaklar geliyor çok şükür
  • Geçmiş olsun herkese umarım bir daha yaşanmaz
  • çok büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın allah yardımcınız olsun çok üzgünüz.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda pistten çıkan Pegasus uçağında 39 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre; PC2193 sefer sayılı TC-IZK kuyruk tescilli Boeing B737-800 tipi uçağın pistten çıkmasının ardından 39 kişinin yaralandığı bildirildi. 177 yolcunun bulunduğu uçakta tahliye çalışmalarının devam ettiği öğrenilirken, yaralıların hastaneye kaldırıldığı kaydedildi.

Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada can kaybının olmadığını, yaralılardan durumu ağır olan kimsenin bulunmadığını kaydetti.

(Güncellendi) İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada yaralanan 52 kişinin hastaneye kaldırıldığını belirtti.

Pegasus kazasında 39 yolcu yaralandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (122)

Pilotsuz uçak ~ 4 yıl önce
Gerek Kokpit ekibinin gerek Kule görevlilerinin eğitimleri tazelenmeli eldeki verilere göre malesef hatalılar eğer pegasus yönetimi baskı yapıyorsa pilotlarına onların sorumlulukları daha fazla ve yargılanmaları gerek yoksa bu kazaların önü alınmaz yarın 4-5 olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
60-240 ~ 4 yıl önce
Kule zaten İniş yönünün muhtemelen değişeceğini söylemiş. ve dinlemede kalın demiş. Neden 06 dan iniyor anlamadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AtlasGlobal pilotları ~ 4 yıl önce
Tüm havacılık camiasına geçmiş olsun hepimizin başı sağolsun vefat eden 3 kişinin yakınlarına baş sağlığı ve sabır yaralılara acil şifalar dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçmiş olsun ~ 4 yıl önce
Öncelikle pegasus ailesine ve tüm kabin ekibi, yolculara geçmiş olsun. Havacılıkla alakası olmayan biri olarak merak ettim. Uçakta daha pistten çıkmadan görünen alev / yangın sebebi ne olabilir? Bu işin ehli kişiler bir yorum getirebilir mi ltfn?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 4 yıl önce
Kayitlardan cok net gözükmese de ucagin ön inis takimi kirilmis gibi duruyor. Bundan dolayi ucak gövdesi piste yüksek hizla sürtüyor, sürtünmeden dolayi fazla isinan gövde kisa süreli de olsa alev aliyor.
~ 4 yıl önce
Sabah 4 havalimanı aciliyormus ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar Pegasus ve tüm havacılık ailesine geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320cpt ~ 4 yıl önce
Bu elim kaza inanılmaz derecede üzücü fakat aralarındaki birkaç değerli şahsiyeti tenzih etmekle beraber havacılıkla pek bağı kalmamış,dışlanmış,bilgi ve tecrübeden yoksun insanların televizyon kanallarına çıkıp,ucuz ve prim amaçlı boş yorum yapmaları çok ürkütücü...Tüm havacılık camiasına geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 4 yıl önce
Her olayda olduğu gibi yine şuursuz yorumlar yapılmış,herkes uzman havacı kesilmiş orda burada yorum yapıyor,medya olay yerinden habire yayın yapıyor ama ortak ağız" aldığımız haberlere teyit gerekli"yönünde,valilik 150 küsür yolcu hastanelere sevk edildi diyor uçakta 177 yolcu ve artı mürettebat varmış ama geri kalan yolculara ne oldu Amacım yorum yapmak değil,bilgi vermek değil,olay anından beri tüm haberleri izliyorım platformları takip ediyorum ama net olmayan bir takım bilgiler varmış gibi geliyor bana,ben de bu mesleği yapıyorum bu sektörden ekmek yiyorum sadece bilgilerin net gelmesini istiyorum.Allah acil şifalar versin tüm yaralılara,ve rahmet diliyorum vefat eden kişiye,yargı dağıtmayı bir bırakın,bırakın işin hakiki uzmanları yorum yapsın,herbokologluk iyi bişi değil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilirkişi ~ 4 yıl önce
olay çok açık net pilot hatası pegasus pilotlarının derhal baştan sonra eğitimleri tazelenmeli bu süre zarfında uçuşlardan men edilmeliler neyse ki yakında pilotsuz uçaklar geliyor çok şükür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 4 yıl önce
Geçmiş olsun herkese umarım bir daha yaşanmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam ~ 4 yıl önce
çok büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın allah yardımcınız olsun çok üzgünüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000