25 Ekim 2019, Cuma 13:24:19

Pegasus kabin memuru alacak

Pegasus Havayolları tecrübeli kabin memuru alımı yapacağını duyurdu.
  • Tk dan bol bol alabilirsiniz keske sirketler arasi anlasma olsa
  • 3000 mi?5000den aşağı anca sen yaparsın bu işi not:pegasus km
  • Alim ilani Turk kizlarinin koca adayi aramasina benzemis: ilber ortayli bilgisinde, ali agaoglu zenginliginde, kivanc tatlitug yakisikliliginda olsun, gibi... Peki sende ne var? He Pegasus?
  • Adamlar cok mantikli bir sey yapiyor yetistirilmesi cok rahat ve nitelik gerektirmeyen bir meslek dalinda 3000 tl maas veriyor isteyen istifa eder isteyen etmez isine gelirse. Nasil olsa yerine koymasi cok kolay pilot mu bu...
  • Gel görki avrupada Uçuş Ekibi alımlarında yaş sınırlanması yok ve lise mezunu veya üniversite mezunu ayrımcılığı yok. Lütfen kaldırın bu yaş sınırlanmasını her üniversite mezunu olan mükemmel mi? Lufthansadaki Uçuş Ekiblerin bir coğu üniversite mezunu değildir coğu lise mezunudur ve yıllardır bu görevi yapmaktadırlar. 34 yaşında bir kadın Uçuş Ekibi olarak başladı göreve bunu ben gördüm. Türkiyemizde kalksın bu yaş sınırlanması, lütfen.
  • Yorumuma 35 dislike atanlar sizi almayacağım. Olm gelmeyin lan açız aç 15 kuruşluk çalış 3 kuruş verelim mantığı var sorsan lowcost senden istenen Tk ayarı yolcu memnuniyeti. Lowcost bilet satar memnuniyet vaadi olmaz amcaoğlu.
  • Tekrar işten çikarmayacaginin garantisi varmi? Tecrubeli alimi açip herkesi 3 ay sonra geri cikarmislardi insanlar mevcut islerindende olmustu
  • Maaş ne kadar?
  • Lise mezunlarina muhtac olun insallah ulan cay kahve dagitmak icin ne zaman universite zorunlu oldu
  • 20 yaşında askere gidiyorsun. 30 yaş sınırı arıyor. Askerliğini yapmış istiyor. 10 sene maximum çalıştırcak o zaman. Gencecik İnsanları geleceklerinden etmeyin. Gir kpss ye memur ol daha iyi...

Pegasus Havayolları tecrübeli kabin memuru alımı yapacağını duyurdu.

Kariyer sitesi üzerinden ilanı yayınlayan şirkette yaş sınırı 30 olarak belirlenirken iyi derecede İngilizce kriterini de buradan duyurdu.

Pegasus ilanı:

Türkiye’de havacılık sektörünü değiştiren Pegasus Hava Yolları, 5 bin kişilik deneyimli kadrosu, üstün emniyetli ve kalite anlayışıyla sunduğu uygun fiyatlı hizmetleriyle Türkiye’nin lider düşük maliyetli hava yoludur.

Hava yolu ile yolculuğun herkesin hakkı olduğuna inanan Pegasus, uyguladığı “Düşük Maliyetli Hava Yolu” modeli ile misafirlerine uygun fiyatlı, zamanında kalkan ve genç uçaklarla seyahat etme imkânı sağlamaktadır. Pegasus Hava Yolları, misafirlerini 36’si yurt içinde, 72’si yurt dışında olmak üzere toplam 42 ülkede 112 noktaya ulaştırmaktadır. 5,80’lik yaş ortalamasıyla Türkiye’nin en genç filosuna sahip olan Pegasus, zamanında kalkış oranını 2017 yılının ilk 9 ayı sonunda %84,15’e yükseltmiştir. Pegasus Hava Yolları, dünyanın devlet destekli markalaşma programı Turquality’ye kabul edilen ilk hava yolu şirketidir.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

T.C. Vatandaşı
En az, üniversitelerin ön lisans bölümlerinden mezun (Lise mezunu adaylarımızın başvuruları dikkate alınmayacaktır.)
Havayolu Şirketlerinde Kabin Memurluğu tecrübesi olan ya da Kabin Memuru yetkili temel kuruluşlarından geçerli eğitimi bulunan ( Maltepe,Kapadokya,Fatih Sultan Mehmet ve Türk Hava Kurumu Üniversiteleri )
İyi derecede İngilizce bilgisine sahip (İkinci dil tercih sebebidir.)
Bayan adaylarda 1,60-1,75; Erkek adaylarda 1,70- 1,85 boy aralığına sahip
30 yaşını aşmamış
Yurt içi ve yurt dışı uzun süreli konaklamalı görevlerde engeli bulunmayan
Üniformadan görünecek şekilde dövmesi bulunmayan
Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya en az iki yıl tecilli
İstanbul Anadolu Yakası'nda ikamet eden veya edebilecek durumda olan adaylar aranmaktadır.
Pegasus, ilanlarda belirtilen başvuru şartları dışında bilgi ve belge talep etme hakkına sahiptir.
Pegasus tarafından yapılacak değerlendirmelerin sonucuna istinaden nihai işe alım kararı verilmektedir.
Avrupa yakasında ya da şehir dışında yaşayan adaylarımızın işe alımından sonra en geç eğitim süresinin 2.haftası olması koşuluyla Pegasus'un belirlediği servis güzergahına taşınması gerekmektedir.
Tüm başvurular aday havuzumuzda toplanmaktadır. İşe Alım Danışmanlarımız, Pegasus Kabin Memuru ihtiyaçları doğrultusunda bu havuzda yer alan uygun adaylar ile iletişime geçecektir.

Pegasus kabin memuru alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Tk dan ~ 3 yıl önce
Tk dan bol bol alabilirsiniz keske sirketler arasi anlasma olsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km3 ~ 4 yıl önce
3000 mi?5000den aşağı anca sen yaparsın bu işi not:pegasus km

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kusbeyin ~ 4 yıl önce
Alim ilani Turk kizlarinin koca adayi aramasina benzemis: ilber ortayli bilgisinde, ali agaoglu zenginliginde, kivanc tatlitug yakisikliliginda olsun, gibi... Peki sende ne var? He Pegasus?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yonetici Adayi ~ 4 yıl önce
Adamlar cok mantikli bir sey yapiyor yetistirilmesi cok rahat ve nitelik gerektirmeyen bir meslek dalinda 3000 tl maas veriyor isteyen istifa eder isteyen etmez isine gelirse. Nasil olsa yerine koymasi cok kolay pilot mu bu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doktor ~ 4 yıl önce
Pilot 1 senede yetişir doktor mu bu? Lise mezunu sertifikalı insanlara 100bin maaş nedir?
aday ~ 4 yıl önce
gerçekten 3000 tl maaş mı veriliyor?
Uçuş Ekibi ~ 4 yıl önce
Gel görki avrupada Uçuş Ekibi alımlarında yaş sınırlanması yok ve lise mezunu veya üniversite mezunu ayrımcılığı yok. Lütfen kaldırın bu yaş sınırlanmasını her üniversite mezunu olan mükemmel mi? Lufthansadaki Uçuş Ekiblerin bir coğu üniversite mezunu değildir coğu lise mezunudur ve yıllardır bu görevi yapmaktadırlar. 34 yaşında bir kadın Uçuş Ekibi olarak başladı göreve bunu ben gördüm. Türkiyemizde kalksın bu yaş sınırlanması, lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
99 ~ 4 yıl önce
Üstünde 99 doğumlu olacak.
Pgs K/A ~ 4 yıl önce
Yorumuma 35 dislike atanlar sizi almayacağım. Olm gelmeyin lan açız aç 15 kuruşluk çalış 3 kuruş verelim mantığı var sorsan lowcost senden istenen Tk ayarı yolcu memnuniyeti. Lowcost bilet satar memnuniyet vaadi olmaz amcaoğlu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dejavu ~ 4 yıl önce
Tekrar işten çikarmayacaginin garantisi varmi? Tecrubeli alimi açip herkesi 3 ay sonra geri cikarmislardi insanlar mevcut islerindende olmustu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaş ~ 4 yıl önce
Maaş ne kadar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaş mı ~ 4 yıl önce
Kuş kadar. Aileyiz sonuçta
Lise ~ 4 yıl önce
Lise mezunlarina muhtac olun insallah ulan cay kahve dagitmak icin ne zaman universite zorunlu oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KM ~ 4 yıl önce
Seni belli ki işe almamışlar :))) yazık yaaa..
88li ~ 4 yıl önce
Bu mesleği sadece çay ve kahve dağıtmaktan ibaret sanabileceği için olabilir.
Yaş sınırı ~ 4 yıl önce
20 yaşında askere gidiyorsun. 30 yaş sınırı arıyor. Askerliğini yapmış istiyor. 10 sene maximum çalıştırcak o zaman. Gencecik İnsanları geleceklerinden etmeyin. Gir kpss ye memur ol daha iyi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000