08 Haziran 2010, Salı 16:19:36

PEGASUS, İTALYA'YA UÇUYOR

Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen’den karşılıklı Milano ve Roma uçuşları 30 Temmuz tarihinden itibaren başlıyor...
  • onemli bi nokta pegasus Orio Al Serio (BGY) Bergamo'ya ucuyor.Orio yaklasik 1 saat uzaklikta milano'ya.Blue Express MXP Malpensa ucuyor.
  • hem sude naz`ımız, hem de yeni destinasyonlarımız hayırlı olsun. şunu belirtmek isterimki Türkiye`de en az rötar yapan şirketlerden biri Pegasus`tur. inanmıyorsanız flypgs.com`a tıklayıp bakabilirsiniz. Sabiha Gökçen`de ki yeni terminal`de hizmetler modern ve standartların üstünde sürdürülmektedir. bunun yanı sıra saw koduna sahip olan bu meydan yeni bir meydandır ve yer hizmetleri henüz ne yazık ki daha oturmadı. ancak taktir edersiniz ki bu herşeyde geçerlidir ve zamanla düzelecektir. birde unutmayın ki Pegasus, blue express`le rekabet etmek zorunda kalmayacak. blue express, Pegasus ile rekabet etmek zorunda kalacak. Erzurum seferleride hala ufukta görünmüyor haberiniz olsun. DEVİR LOW COST DEVRİ, DEVİR PEGASUS DEVRİ. Türkiye için Pegasus
  • Aması şu sen yurt içinde her yeri fet ettin kaldı italya . önce ERZURUM uçuşlarını başlatta sonra italyaya uç. o kadar DADAŞları magdur ettin.
  • yaklaşik 10 dakika kadar once BFI den kalkış yapti. yarin aksama dogru istanbula iner muhtemelen.. 5 saat goose bay surse.. 0rada 2 saat dursa. 8 saatte oradan buraya.. ogleden sonra aksama dogru Turkiyede olur.. rota BFI-YYR-SAW
  • Pegasusu tebrik ederim. Bir de şu SAW daki hizmetlerini düzeltse harika olacak. Seyahat ettiğim her yerde hizmetler harika sadece SAW da problem yaşıyorum.
  • Ryan Air'in yaptığı gibi Bergamo'ya uçmak mantıklı, aynı şekilde Frankfurt içinde sadece Hahn'a uçularak maliyetler biraz daha azaltılabilir. Schiphol yerine Rotterdam'da bir seçenek bence.. Hiç bir global low cost şirketin Frankfurt'ta, Schiphol'de işi olmamalı.. Hem sizi geç off-block ederler hemde çok para isterler. Ayrıca asıl pazar Rusya ve Türki cumhuriyetlerde.. İnşallah oralarda açılacak Pegasus'un önüne. Daha fazla bu tekel devam edemez.
  • yeni hatlar hayirli olsun.. sanirim iyi talep gelir bu hatlara.. ama sabiha gokcende blue panaroma ile rekabet etmek zorunda kalacak pegasus..
  • pegasus la çok uçuyorum ama şu rötarları da biraz azaltsalar daha memnun olacağım
  • Elin italyanına izin verip kendi ülkesinin şirketini uzun süredir engelleyenlere rağmen başlayacak bu uçuşlar ve diğerleri için Pegasus'u tebrik ediyorum.
  • hayırlı uğurlu olsun o zaman. Hadi bakalım rastgele

İstanbul Sabiha Gökçen’den Milano Bergamo Havalimanı’na hergün, Milano’dan Sabiha Gökçen’e ise Cuma hariç her gün gerçekleşecek seferler Pegasusla dış hatlarda da uçmayı kolay hale getiriyor.

İstanbul çıkışlı Roma seferleri de haftanın her günü gerçekleşirken, Roma-İstanbul seferleri Cuma dışında haftanın altı günü yapılacak.

PEGASUS, İTALYA'YA UÇUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
onemli bi nokta pegasus Orio Al Serio (BGY) Bergamo'ya ucuyor.Orio yaklasik 1 saat uzaklikta milano'ya.Blue Express MXP Malpensa ucuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hem sude naz`ımız, hem de yeni destinasyonlarımız hayırlı olsun. şunu belirtmek isterimki Türkiye`de en az rötar yapan şirketlerden biri Pegasus`tur. inanmıyorsanız flypgs.com`a tıklayıp bakabilirsiniz. Sabiha Gökçen`de ki yeni terminal`de hizmetler modern ve standartların üstünde sürdürülmektedir. bunun yanı sıra saw koduna sahip olan bu meydan yeni bir meydandır ve yer hizmetleri henüz ne yazık ki daha oturmadı. ancak taktir edersiniz ki bu herşeyde geçerlidir ve zamanla düzelecektir. birde unutmayın ki Pegasus, blue express`le rekabet etmek zorunda kalmayacak. blue express, Pegasus ile rekabet etmek zorunda kalacak. Erzurum seferleride hala ufukta görünmüyor haberiniz olsun. DEVİR LOW COST DEVRİ, DEVİR PEGASUS DEVRİ. Türkiye için Pegasus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aması şu sen yurt içinde her yeri fet ettin kaldı italya . önce ERZURUM uçuşlarını başlatta sonra italyaya uç. o kadar DADAŞları magdur ettin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yaklaşik 10 dakika kadar once BFI den kalkış yapti. yarin aksama dogru istanbula iner muhtemelen.. 5 saat goose bay surse.. 0rada 2 saat dursa. 8 saatte oradan buraya.. ogleden sonra aksama dogru Turkiyede olur.. rota BFI-YYR-SAW

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasusu tebrik ederim. Bir de şu SAW daki hizmetlerini düzeltse harika olacak. Seyahat ettiğim her yerde hizmetler harika sadece SAW da problem yaşıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ryan Air'in yaptığı gibi Bergamo'ya uçmak mantıklı, aynı şekilde Frankfurt içinde sadece Hahn'a uçularak maliyetler biraz daha azaltılabilir. Schiphol yerine Rotterdam'da bir seçenek bence.. Hiç bir global low cost şirketin Frankfurt'ta, Schiphol'de işi olmamalı.. Hem sizi geç off-block ederler hemde çok para isterler. Ayrıca asıl pazar Rusya ve Türki cumhuriyetlerde.. İnşallah oralarda açılacak Pegasus'un önüne. Daha fazla bu tekel devam edemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yeni hatlar hayirli olsun.. sanirim iyi talep gelir bu hatlara.. ama sabiha gokcende blue panaroma ile rekabet etmek zorunda kalacak pegasus..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasus la çok uçuyorum ama şu rötarları da biraz azaltsalar daha memnun olacağım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Elin italyanına izin verip kendi ülkesinin şirketini uzun süredir engelleyenlere rağmen başlayacak bu uçuşlar ve diğerleri için Pegasus'u tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hayırlı uğurlu olsun o zaman. Hadi bakalım rastgele

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000