02 Mayıs 2013, Perşembe 10:21:49

PEGASUS İLK KEZ TRAFİK SONUÇLARINI AÇIKLADI

Pegasus Havayolları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na ilk kez trafik sonuçlarını açıkladı.
  • Arkadaşlar açıklamalardaki "ASK" nedir?
  • misafir sensin ltbq da sana selam versin
  • Tamam da ne zaman adam alacaksınız canımız cıkıyor
  • arkadasım ister misafir denir ister yolcu.illa abuk subuk bbirşey yazmak için birşey arıyorsunuz.işiniz gücünüz yokmu sizin saçma insanlar
  • ....8 adet çıkış bulunmaktadır.... Kabin basıncında bir değişiklik olduğunda oksijen maskelerini 5.99'dan başlayan fiyatlarla satın alabilirsiniz.
  • PEGASUSU TEBRİK EDİYORUM NEREDEN NEREYE.ONUR AİR İLK İÇ HAT UÇAN YEŞİLKÖYDEN UÇAN ŞİRKET OLMASINA RAĞMEN BAKKAL ZİHNİYETLİLER YÜZÜNDEN CHARTER A BEL BAĞLAMIŞ DURUMDA. İNSANLARI YALANLARLA OYALAMAYA HALEN DEVAM EDİYORLAR.YOK ŞİRKET ŞÖYLE OLACAKMIŞ YOK THY ONURU KISKANACAKMIŞ DA NELER NELER.10 AYDIR DEVREDİLEMEYEN ŞİRKET,HUZURSUZ PERSONEL VE KOLTUK DERDİNDE BİÇARELERLE BU İŞ NE OLACAK BELLİ DEĞİL.10 SENE ÖNCE 12 MİLYON DOLARA ALINAN PGS NİN DEĞERİ ŞU ANDA 1 MİLYAR DOLAR.DÜŞÜNÜNDE BULUN BU İŞLER NASIL OLURMUŞ.
  • Erzurum a seferi olsaydı bir o kadar daha katlardı yolcu sayısını
  • Pegasus borsaya girmeden evvel çok az bilgiye rastlayabiliyorduk. Nihayet şimdi KAP sayesinde düzenli bilgi alabileceğiz.
  • 40 yıllık Yolcu oldu Misafir, farklı olmak için komik oluyorlar. Bi de pilotlarının "En Güzel Günleri" var çok gülüyorum.
  • Misafirlerimiz gelirken suyunu yanında getirsin!

Geçtiğimiz hafta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın da katıldığı gong töreniyle Borsa İstanbul'da hisseleri resmen işlem görmeye başlayan Pegasus Havayolları'nın Ocak-Mart aylarındaki trafik verileri ilk kez Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklandı.

Pegasus Hava Taşımacılık A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamaya göre; şirketin geçtiğimiz yılın Ocak-Mart döneminde 1 milyon 680 bin olan iç hat yolcu sayısı yüzde 25,5 artarak 2 milyon 100 bine, 860 bin olan dış hat yolcu sayısı ise yüzde 33,1'lik artışla 1 milyon 150 bine yükseldi.

Şirket tarafından yapılan açıklamada doluluk oranlarının da yine aynı dönemde toplamda yüzde 74,3'ten yüzde 78,3'e yükseldiği belirtildi.

İŞTE PEGASUS'UN OCAK-MART DÖNEMİ TRAFİK SONUÇLARI



©AirportHaber.com

PEGASUS İLK KEZ TRAFİK SONUÇLARINI AÇIKLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Nedir ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar açıklamalardaki "ASK" nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
misafir sensin ltbq da sana selam versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeter artık ~ 11 yıl önce
Tamam da ne zaman adam alacaksınız canımız cıkıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sanane ~ 11 yıl önce
arkadasım ister misafir denir ister yolcu.illa abuk subuk bbirşey yazmak için birşey arıyorsunuz.işiniz gücünüz yokmu sizin saçma insanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBA ~ 11 yıl önce
....8 adet çıkış bulunmaktadır.... Kabin basıncında bir değişiklik olduğunda oksijen maskelerini 5.99'dan başlayan fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akıllı adam ~ 11 yıl önce
PEGASUSU TEBRİK EDİYORUM NEREDEN NEREYE.ONUR AİR İLK İÇ HAT UÇAN YEŞİLKÖYDEN UÇAN ŞİRKET OLMASINA RAĞMEN BAKKAL ZİHNİYETLİLER YÜZÜNDEN CHARTER A BEL BAĞLAMIŞ DURUMDA. İNSANLARI YALANLARLA OYALAMAYA HALEN DEVAM EDİYORLAR.YOK ŞİRKET ŞÖYLE OLACAKMIŞ YOK THY ONURU KISKANACAKMIŞ DA NELER NELER.10 AYDIR DEVREDİLEMEYEN ŞİRKET,HUZURSUZ PERSONEL VE KOLTUK DERDİNDE BİÇARELERLE BU İŞ NE OLACAK BELLİ DEĞİL.10 SENE ÖNCE 12 MİLYON DOLARA ALINAN PGS NİN DEĞERİ ŞU ANDA 1 MİLYAR DOLAR.DÜŞÜNÜNDE BULUN BU İŞLER NASIL OLURMUŞ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAYİLE ALINMAYAN ~ 11 yıl önce
Erzurum a seferi olsaydı bir o kadar daha katlardı yolcu sayısını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pg10 ~ 11 yıl önce
Pegasus borsaya girmeden evvel çok az bilgiye rastlayabiliyorduk. Nihayet şimdi KAP sayesinde düzenli bilgi alabileceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir nedir ? ~ 11 yıl önce
40 yıllık Yolcu oldu Misafir, farklı olmak için komik oluyorlar. Bi de pilotlarının "En Güzel Günleri" var çok gülüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normal ~ 11 yıl önce
Bunda yadirganacak bir sey yok bence. Algilayabilmek onemli. Yillar once bir otobus soforu muavine yolcu yerine musteriyi saydin mi diye sorunca tuhafima gitmisti. Yolcuyu Misafir olarak adlandirmaktan cok misafir gibi agirlamayi hedefleyen bir kurumsal slogan olsa gerek. Nedersin?
LTBQ ~ 11 yıl önce
Misafirlerimiz gelirken suyunu yanında getirsin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000