09 Mayıs 2013, Perşembe 09:57:51

PEGASUS İLK ÇEYREKTE ZARAR ETTİ

Pegasus ilk çeyrekte 6 milyon TL zarar açıkladı.
  • HER ZAMAN YAZIYORUM HER ZAMAN DA YAZACAĞIM PEGASUS HAVA YOLLARI'NIN ŞİRKET POLİTİKASI BU PERSONEL ZAM MI İSTEDİ ,ŞİRKETİN PERSONELE Mİ İHTİYACI VAR , BİR HARCAMA MI YAPILACAK PATLAT SUNİ BİR KRİZ HİÇ KİMSE BİR ŞEY İSTEMESİN OLAY BUDUR .
  • Bu sene aldığımız son bonus olacak diyen arkadaşlar haklı galiba :))))
  • ya arasıra buraya girip bakıyorum millet ne işlerle ugrasıyor dıye cok komıksınız. *PEGASUS'UN 2013 YILI İLK ÇEYREKTE KONSOLİDE NET DÖNEM ZARARI 6.322.187 TL(ÖNCEKİ -105.368.242 TL) 09.05.2013 08:04 diye bir beyanı vardır.yanı gecen yılın bu çeyreğine göre çok büyük bir başarıdır.nitekim bu açıklandıktan sonra borsadaki hisse fiyatları tavan yapmıstır.bu pegasus tıs oldu yok beygır su oldu dıyen arkadaslar bıraz evınızde oturup bos ıslerle ugrasacagınıza okuyun.ıkıncısı guzel bır kısı yazmıs burada sırket pegasus olur thy olur onur olur atlas olur.sahıplerı sızlermısınız.sızene.mıllet sızın kadar dusunemıyorya o kucuk beyınlerınızle burada sırket sahıplerı gıbı yorumlar yazıyorsunuz.herhangı bır sırketın ucmaması zarar ermemesı bırcok kısının ve aılesının ekmeksız kalmasına sebeptır.dolayısyla hıcbır sırketımız zarar etmesın hepsı calıssın calısanlarına ucretlerını versın.gerısı sızı hıc ılgılendırmez.boyle bos yorumlar yazacagınıza gıdın calısın
  • geçen sene 106 zarar ederken bu sene 6 etmiş. fazlasıyla makyaj var satılarda anlaşılan, adam neredeyse kar edecek!
  • cabin ekibine 50 kuruş sektör zammıyla zarar etmiştir
  • Bir kumpas youn var, zarar etmesi mümkün değil...
  • Havacılıkta 1. çeyrek en düşük, 3. çeyrek ise en yüksek sezondur. Neredeyse zararsız kapatılması bu yılın iyi geçeceğinin işaretidir. Ben olsam, bu rakamları gördükten sonra hisse satın alırdım.
  • Cin alinin tekeri patladi,tisss
  • Alınan uçakları hesaba yazarsan zarar olur tabii
  • Eeeeee senmisin ERZURUM seferlerini kapatan tabiki zarar edersin . Aç bakalım ERZURUM seferlerini nasıl kara geçiyorsun

Geçtiğimiz günlerde borsaya açılan Pegasus Havayolları 2013 yılı ilk çeyrek sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Pegasus'un ilk çeyrekte satış gelirleri bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 38 oranında artışla 386 milyon liraya ulaştı.

Geçtiğimiz yılın ilk çeyreğinde 106 milyon lira zarar açıklayan Pegasus'un ilk çeyrekte net zararı 6 milyon liraya geriledi.

PEGASUS İLK ÇEYREKTE ZARAR ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

HAVACI ~ 11 yıl önce
HER ZAMAN YAZIYORUM HER ZAMAN DA YAZACAĞIM PEGASUS HAVA YOLLARI'NIN ŞİRKET POLİTİKASI BU PERSONEL ZAM MI İSTEDİ ,ŞİRKETİN PERSONELE Mİ İHTİYACI VAR , BİR HARCAMA MI YAPILACAK PATLAT SUNİ BİR KRİZ HİÇ KİMSE BİR ŞEY İSTEMESİN OLAY BUDUR .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 11 yıl önce
Bu sene aldığımız son bonus olacak diyen arkadaşlar haklı galiba :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tabii ki ~ 11 yıl önce
Tabi ki abicim, cin ali bi de kar açıklayıp bize pay mı dağıtacak sanıyorsun!
laf ebeleri ~ 11 yıl önce
ya arasıra buraya girip bakıyorum millet ne işlerle ugrasıyor dıye cok komıksınız. *PEGASUS'UN 2013 YILI İLK ÇEYREKTE KONSOLİDE NET DÖNEM ZARARI 6.322.187 TL(ÖNCEKİ -105.368.242 TL) 09.05.2013 08:04 diye bir beyanı vardır.yanı gecen yılın bu çeyreğine göre çok büyük bir başarıdır.nitekim bu açıklandıktan sonra borsadaki hisse fiyatları tavan yapmıstır.bu pegasus tıs oldu yok beygır su oldu dıyen arkadaslar bıraz evınızde oturup bos ıslerle ugrasacagınıza okuyun.ıkıncısı guzel bır kısı yazmıs burada sırket pegasus olur thy olur onur olur atlas olur.sahıplerı sızlermısınız.sızene.mıllet sızın kadar dusunemıyorya o kucuk beyınlerınızle burada sırket sahıplerı gıbı yorumlar yazıyorsunuz.herhangı bır sırketın ucmaması zarar ermemesı bırcok kısının ve aılesının ekmeksız kalmasına sebeptır.dolayısyla hıcbır sırketımız zarar etmesın hepsı calıssın calısanlarına ucretlerını versın.gerısı sızı hıc ılgılendırmez.boyle bos yorumlar yazacagınıza gıdın calısın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ebbe ~ 11 yıl önce
onur ve atlas'ı geçelim. THY A.O. ve Pegasus havayolları halka arz edilmiş iki şirket olduğuna göre pek çok kişi yorum veya spekülasyon yapma hakkına sahiptir. Ayrıca THY'nın sermayesi bu halkın vergileri ile ödenmiştir, büyüyüp gelişmesine olanak sağlamıştır. Ayrıca pegasus pratik olarak sadece ama sadece bir markadır. Efendime söliim bir sürü parametre vardır o şirketin hissesini alıp almayacağımıza karar verirken dikkat ettiğimiz. Yani bir şirket her zaman kar ettik dediğinde aslında kar etmiş olmaz. Zarar ettik dediğinde de gerçekten zarar etmiş olmaz. Olan ebelere olur.
106 ya 6 ~ 11 yıl önce
geçen sene 106 zarar ederken bu sene 6 etmiş. fazlasıyla makyaj var satılarda anlaşılan, adam neredeyse kar edecek!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
cabin ekibine 50 kuruş sektör zammıyla zarar etmiştir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mümkün değil ~ 11 yıl önce
Bir kumpas youn var, zarar etmesi mümkün değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pg10 ~ 11 yıl önce
Havacılıkta 1. çeyrek en düşük, 3. çeyrek ise en yüksek sezondur. Neredeyse zararsız kapatılması bu yılın iyi geçeceğinin işaretidir. Ben olsam, bu rakamları gördükten sonra hisse satın alırdım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 11 yıl önce
Al
Keko ~ 11 yıl önce
Bence hemen hisse satın al :))) Ali Sabancı'ya senin gibi kekolar lazım var zaten
Teker patladi ~ 11 yıl önce
Cin alinin tekeri patladi,tisss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zarar ~ 11 yıl önce
Alınan uçakları hesaba yazarsan zarar olur tabii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAYİLE ALINMAYAN ~ 11 yıl önce
Eeeeee senmisin ERZURUM seferlerini kapatan tabiki zarar edersin . Aç bakalım ERZURUM seferlerini nasıl kara geçiyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doktora görün ~ 11 yıl önce
Her yorumun altında lüzumlu lüzumsuz Emrzurum muhabbeti. Tedavi ol derim..
LTBQ ~ 11 yıl önce
Aylardır kimse düzeltmeyince dayanamadım artık,iş bana düştü.Kayile alınmayan değil,KAALE alınmayan!
Talep Varmı ~ 11 yıl önce
İmza kampanyası başlat, facebook tan sayfa aç vb. daha etkili olursun, burada boşuna nefes tüketiyorsun...
KAİLE ALINMAYAN ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Aeros ~ 11 yıl önce
Belki adam kayile alınmak istemiyor, niye düzeltmeye kalkıyorsunuz :))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000