18 Temmuz 2013, Perşembe 13:28:31

PEGASUS İLE SABRE ANLAŞTI

Pegasus’un tarife, envanter ve bilet ücretleri artık tüm dünyada Sabre bağlantılı acentelerde yerini alacak...
  • bugün saw dalaman için 3 ağustos biletlere baktım THY nin bazı günleri PGS den daha aşağıda , hangisi Low Cost anlamak mümkün değil. Bende THY den bilet aldım hem ucuz hem kaliteli. Low cost ibaresini değiştirin lütfen . misafir değil bal gibi yolcuyuz karşınızda sn. PGS.
  • Kthy son kullandığı sistem hayırlı olsun

Düşük maliyetli havayolu şirketi Pegasus, küresel teknoloji şirketi Sabre Travel Network ile uzun vadeli bir anlaşma imzaladı.

İmzalanan anlaşma ile 130 ülkede bağlantısı bulunan Sabre ile 370.000’i aşkın seyahat acentesi, Pegasus’un koltuk ve ücret sınıfı bilgilerine garantili erişim elde etmiş olacak.

Pegasus Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk, “Sabre’nin yenilikçi liderliği ve pazardaki havayolu şirketlerine yardımcı olabilme özelliğinin yanı sıra tüm dünyada milyonlarca kişiye ürün satabilmesi havayolu şirketleri açısından büyük önem taşıyor” dedi.

Öztürk, “Düşük maliyetli havayolu modelimizle misafirlerimize mümkün olan en düşük ücretleri sunabilmek için maliyetlerimizi minimum düzeyde tutmamız gerek. Bu nedenle, misafirlerimize alternatif satış kanalları sunmaya da önem veriyoruz. En önemli alternatif satış kanalları içerisinde olan Sabre ile gerçekleştirdiğimiz ortaklık, iş modelimizi ve çoklu kanal yaklaşımımızı da destekliyor. Sabre’nin küresel çaptaki erişim olanakları ve yüzbinlerce seyahat acentesine ulaşabilmesi, hem satışlarımızı arttırmamıza hem de ticari faaliyetlerimizi bir üst düzeye çıkarmamıza yardımcı olacak. Bunun karşılığında, Ortadoğu, Kafkasya, Rusya ve Avrupa’da sürekli büyüyen ağ sayesinde Sabre bağlantılı acenteler da düşük ücretli, 72 uçuş noktasını kapsayan ağımıza erişim sağlayacak.” şeklinde konuştu.

Sabre’nin Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) Bölgesi Dağıtımdan Sorumlu Ticari Direktörü Hamish Broom, “Pegasus, havacılık konusunda kendini hızlı bir şekilde merkeze dönüştüren bir ülkede yer alan ve Avrupa’nın en hızlı büyüyen havacılık şirketlerinden birisidir. Bu nedenle, bu anlaşma, Sabre acentelerine müşterilerine sunabilecekleri değerli bir içerik sağlaması ve Pegasus’a da tüm dünyada yüzlerce pazara eşsiz bir erişim vermesinden dolayı çok önemli bir ortaklık. Sabre, havayolu şirketlerinin büyümelerine yardımcı olmak ve acentelerin de müşterilerine uçak biletleri satmalarına olanak tanıyan etkin ve şeffaf bir platform sunmak amacıyla her yıl teknolojiye yüz milyonlarca euro yatırım yapıyor.” ifadesini kullandı.

PEGASUS İLE SABRE ANLAŞTI

Yorumlar

low cost ~ 11 yıl önce
bugün saw dalaman için 3 ağustos biletlere baktım THY nin bazı günleri PGS den daha aşağıda , hangisi Low Cost anlamak mümkün değil. Bende THY den bilet aldım hem ucuz hem kaliteli. Low cost ibaresini değiştirin lütfen . misafir değil bal gibi yolcuyuz karşınızda sn. PGS.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
low cost nedir? ~ 11 yıl önce
low cost ,size low cost demek değildir. siz low fare ile low cost u karıştırıyorsunuz sanırım.low cost şirketler kademeli olarak fiyatlandirma izlerler genelde.yani o gün uçak doluluk oranı arttıkça fiyatta artar.doluluk oranı az ise fiyatlar artmaz ya da düşmeye bile başlar. sizin söylediğiniz durumdan çıkan ,bilet almak istediğiniz tarihteki pegasus uçağinin dolu olduğu,thy uçağinin ise talep olmamasi yüzünden boş olduğudur.low cost hava yolunun stratejisidir. Kendi maliyetlerini düşürerek yolcu başına giderlerini düşürür ve böyle daha uygun fiyata bilet satmya çalişir. Ama hiç bir zaman bütün uçaği 29,99 TL fiyattan satmaz.son 10 koltuğu iç hat dahi olsa 399 TL den bile satabilir. Bu zaten low cost şirketlerin doğasında var.Şu low cost olayını lütfen doğru yorumlayalım artık.
Sabre ~ 11 yıl önce
Kthy son kullandığı sistem hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000