27 Nisan 2017, Perşembe 15:07:42

Pegasus Havayolları'ndan flaş karar; o uçakları almıyorlar

Havacılık sektöründeki çalkantılı ekonomik nedenlerden dolayı personel çıkarma ve uçak kiralama hamleleri yapan Pegasus'tan flaş bir hamle daha geldi. Pegasus, Boeing'e verdiği B737-800 tipi uçak siparişlerinden tescilleri dahi belli olan iki uçağını satmaya karar verdi.
  • Valla ister al ister alma borclar kanununun tüm şartlarını yokeetin kendi kazdıgın kuyuya düştün adam çıkardın adam aldın ucak aldın çıkarttığın bütün haksız o insanların parasını vereceksin yüce türk adaleti seni bekliyor
  • Evettt, palavraci etikten nasipsiz Fetos'un ayaklarina defalarca gidip yaltaklanan bir "patroncugun" sonu geldi. Bugun SPK'da 20 Feto'cu gozaltina alindi; zamaninda usd 200-300mio eder etmez bir kiytirik havayolu sirketini usd 1,5mia uzerinden Halka Arzina izin verip kucuk yatirimciyi mahveden sahtekarlar fetoculer ve oynattiklari sahtekar, ettigini buluyor. Dandik sirketi allar pullar milyarlarca usd'ye bir enayiye cakarim diye patronculuk tasladin, Allah hilelerini basina gecirdi. Bu kadar calisanin garibanin hakkini yemek de cabasi... Ins bir daha ayakaltinda gorunmez, yoksa gidecegi yer Fetos'un yani...
  • Ayarlayın oraları bu gece maaş yattı hesapta 421.62 param var geçen ay daha azdı ali bey çok değil tamam şirket karda etmi yor bunu da anladık şu fazla bagaj paralarından bizde yararlanmak istiyoruz o yağmurda çamurda karda fırtınada yukarıda elinde kantarla çalışandan çok bizim alın terimiz duşuyor lütfen
  • İlk batan Borajet oldu, birinci belli, ikinci PEGASUS ' mu acaba? Belliki havacılık sektörü de diğer tüm sektörler gibi krize girmiş.. Kontrolsuz büyüme ve planlama hatalarının bir getirisi mi diyelim? Yazık..
  • Katarrrrr
  • Pegasus batsın.
  • Arkadaşlar lütfen dikkatli okuyun; sendika üyeliğiniz e-devletten tek tıkla oluşturulabilir, çok basit. Bunun için daha neyi bekliyorsunuz? Hakkımız olan zam yapılmadı, SAW istasyonda çalışanlar işin konuşuyorum, restoran fiyatları zaten belli multinet yetmiyor ki Zaten çoğumuz ev ihtiyaçlarını karşılıyor multinetle, mesaiye evden yemek getiriyoruz.. 1600 tl ile ev geçinmiyor! Ve en önemlisi, eski isg çalışanları gibi olacağız. Bir anda çıkartacaklar işten bizi.. yaşayacağımız maddi zorluklar hiçbir yöneticinin umrunda olmayacak.. lütfen aklınızı kullanın özellikle uçuş ekibi için söylüyorum.. bir gün kahvaltı bahanesiyle otellere çağrıldığınızda zaman çok geç olacak.. işte o zaman keşke diyeceksiniz ama son pişmanlık fayda etmeyecek!!
  • Ey Hasan Kalyoncu, ey Pegasus Airlines hayatımızı kararttınız hayallerimizle oynadınız sayenizde 14 aydır halen işsiziz bankalarla borçlardan icralığı size güvendik ne yaptınız bizi yaşarken öldürdünüz.
  • Millet yerden konuşuyor.hosteslerin pilotların aldığı maaşlar yüksek dıye nesi yüksek çalışanlara bakıyorum.saat 05te kalkıp 2 3 tur yaptıktan sonra eve dönüş ertesi gün gece 11 de uçuş ne aile yaşantıları var ne şahsi yaşantısı yedikleri radyasyonda basınçta cabası aldıkları paraya çok diyenlerin gözü çıksın.
  • Yasanan ekonomik kriz mi? Hani Turkiye ekenomisi cag atlamisti? Hani butun dunya imrenerek/kiskanarak bizi izliyordu?

Havacılık sektöründeki çalkantılı ekonomik nedenlerden dolayı personel çıkarma ve uçak kiralama hamleleri yapan Pegasus'tan flaş bir hamle daha geldi. Pegasus, Boeing'e verdiği B737-800 tipi uçak siparişlerinden tescilleri dahi belli olan iki uçağını satmaya karar verdi. 

Bu dönemde yapılanlar nedeniyle gündemden düşmeyen Pegasus Havayolları'nda flaş bir gelişme yaşandı. Bir süre bazı uçaklarını Pakistan Havayolları'na kiralayarak ekonomik darboğazdan çıkmaya çalışan Pegasus Havayolları'nın iki uçağını leasing şirketine vereceği öğrenildi.

Amerikalı uçak üreticisi Boeing'den alınacak son iki B737-800 tipi uçağın, ABD'li leasing şirketi Air Lease Corporation'a (ALC) verildikten sonra ise Rumen Tarom Havayolları'na kiralanacağı gelen bilgiler arasında. 

Boeing'in Seattle'daki tesislerinde Pegasus için hazırlanan ve kuyruk tescilleri dahi belli olan (TC-CRC, TC-CRD) uçakların yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle alımından vazgeçildiği ileri sürüldü.

©AirportHaber

Pegasus Havayolları'ndan flaş karar; o uçakları almıyorlar

Yorumlar Tüm Yorumlar (67)

hak hukuk adalet ~ 7 yıl önce
Valla ister al ister alma borclar kanununun tüm şartlarını yokeetin kendi kazdıgın kuyuya düştün adam çıkardın adam aldın ucak aldın çıkarttığın bütün haksız o insanların parasını vereceksin yüce türk adaleti seni bekliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 7 yıl önce
Adalet bir gün yerini bulacaktır...
Ali Veli 49-50 ~ 7 yıl önce
Evettt, palavraci etikten nasipsiz Fetos'un ayaklarina defalarca gidip yaltaklanan bir "patroncugun" sonu geldi. Bugun SPK'da 20 Feto'cu gozaltina alindi; zamaninda usd 200-300mio eder etmez bir kiytirik havayolu sirketini usd 1,5mia uzerinden Halka Arzina izin verip kucuk yatirimciyi mahveden sahtekarlar fetoculer ve oynattiklari sahtekar, ettigini buluyor. Dandik sirketi allar pullar milyarlarca usd'ye bir enayiye cakarim diye patronculuk tasladin, Allah hilelerini basina gecirdi. Bu kadar calisanin garibanin hakkini yemek de cabasi... Ins bir daha ayakaltinda gorunmez, yoksa gidecegi yer Fetos'un yani...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ramp Çılgın postabaşı ~ 7 yıl önce
Ayarlayın oraları bu gece maaş yattı hesapta 421.62 param var geçen ay daha azdı ali bey çok değil tamam şirket karda etmi yor bunu da anladık şu fazla bagaj paralarından bizde yararlanmak istiyoruz o yağmurda çamurda karda fırtınada yukarıda elinde kantarla çalışandan çok bizim alın terimiz duşuyor lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇILGIN MH ~ 7 yıl önce
Çılgın postabaşı hop bir dur bakalım. RAMP kurulmadan 1,5 yıl önce işe alındınız. 1,5 yıl hiç bir iş yapmadan havadan maaş aldınız. kontuarda yönlendirme yaptınız.kapılarda mh personellerine yardım ettiniz kendi işinizi yapmadan. buyrun yukarıya gelin ve fazla bagaj ücreti için mücadelemizde sizinde katkılarınızı görmeyi çok isteriz.Fazla bagaj ücretinden yararlanmak istemeniz gayet normal diyeceğim ama sizce normal mi ?
SIRADA HANGİ ŞİRKET VAR? ~ 7 yıl önce
İlk batan Borajet oldu, birinci belli, ikinci PEGASUS ' mu acaba? Belliki havacılık sektörü de diğer tüm sektörler gibi krize girmiş.. Kontrolsuz büyüme ve planlama hatalarının bir getirisi mi diyelim? Yazık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 7 yıl önce
Katarrrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BATSIN ~ 7 yıl önce
Pegasus batsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kötü temenniler ~ 7 yıl önce
Sahibine işler. Dikkatli olun.
Oktay ~ 7 yıl önce
Battığını farz edelim, sana ne faydası olacak??
Anlamadınız mı? 2 ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar lütfen dikkatli okuyun; sendika üyeliğiniz e-devletten tek tıkla oluşturulabilir, çok basit. Bunun için daha neyi bekliyorsunuz? Hakkımız olan zam yapılmadı, SAW istasyonda çalışanlar işin konuşuyorum, restoran fiyatları zaten belli multinet yetmiyor ki Zaten çoğumuz ev ihtiyaçlarını karşılıyor multinetle, mesaiye evden yemek getiriyoruz.. 1600 tl ile ev geçinmiyor! Ve en önemlisi, eski isg çalışanları gibi olacağız. Bir anda çıkartacaklar işten bizi.. yaşayacağımız maddi zorluklar hiçbir yöneticinin umrunda olmayacak.. lütfen aklınızı kullanın özellikle uçuş ekibi için söylüyorum.. bir gün kahvaltı bahanesiyle otellere çağrıldığınızda zaman çok geç olacak.. işte o zaman keşke diyeceksiniz ama son pişmanlık fayda etmeyecek!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir dost ~ 7 yıl önce
Anladınız mı? 2 başlıklı yazıyı beğenmeyen şu 4 avanak parmak kaldırsın. :)
F/A kardeş ~ 7 yıl önce
Yaptıysan gerekeni, fazla vızıldama...
Adam gibi Çalışın ~ 7 yıl önce
Eski ISG de çalışan herkes bilir, cahiller tarafından Galyana gelen personeller sendikaya üye oldular. Akılları sıra iş yavaşlattılar sandılaki sendika arkamızda durur sonra bir baktılar herkesi noter huzurunda kovdular. O yüzden adam olun ekmeğinize sahip çıkın. İşe alındığında aynı maaştan alındın. Alınırken kaç takla attın bilemem. Şimdi şükür bir işimiz var diyeceğine nankörlük ediyorsun. Bu kafada olan tüm herkes bir gün muhakkak muhtaç olacaktır. Akılı olun işinize sahip çıkın.
Caner ~ 7 yıl önce
Ey Hasan Kalyoncu, ey Pegasus Airlines hayatımızı kararttınız hayallerimizle oynadınız sayenizde 14 aydır halen işsiziz bankalarla borçlardan icralığı size güvendik ne yaptınız bizi yaşarken öldürdünüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Caner ~ 7 yıl önce
Bu yorumu dislike edenleride anlayamıyorum çok garip?
K/A ~ 7 yıl önce
Boyle yazdigin zaman sadece sen ve bunu yasayanlar ne oldugunu anlayabilir,basina gelenleri isim isim olay olay yaz ki baskalarida ayni seyi yasamasin
Oktay ~ 7 yıl önce
Böyle olacağı bu iş başlarken belliydi zaten... Her kurs bitireni almak zorunda ama boş kontejan olması da gerekmez mi? Yoksa bekleyeceksin. Haa! söz verilmiş ve bu belgelenmiş ise, yargıya başvurmak gerek. Ortamı ağlama duvarına çevirmenin anlamı yok.
F/A ~ 7 yıl önce
Sen demeden önce gerekenleri yaptık ağlama duvarı dediğin şey yorum bence insanların yorumuna müdahale etmek yerine saygı duy.
K/A ithafen ~ 7 yıl önce
Yazdık ama yorumumuz onaylanmadı ya da halen bekletiliyor.
güven toygar ~ 7 yıl önce
Millet yerden konuşuyor.hosteslerin pilotların aldığı maaşlar yüksek dıye nesi yüksek çalışanlara bakıyorum.saat 05te kalkıp 2 3 tur yaptıktan sonra eve dönüş ertesi gün gece 11 de uçuş ne aile yaşantıları var ne şahsi yaşantısı yedikleri radyasyonda basınçta cabası aldıkları paraya çok diyenlerin gözü çıksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
roy malifetiko ~ 7 yıl önce
Haklisin Guven baba;sabahin 3 unde kalk 4 bacak ucusa git ve bu 5 gun ustuste devam etsin sonra 1 gun off yine 4 5 gun daha uc.Agzi olan konusuyor sadece....
Ramp ~ 7 yıl önce
Bir pegasus yer hizmetleri icçisi olarak dediğinize sonuna kadar katılıyorum senin bir sosyal aktiviten olmadıktan sonra tırlarca para verseler neye yarar..
Pegasus ~ 7 yıl önce
Yasanan ekonomik kriz mi? Hani Turkiye ekenomisi cag atlamisti? Hani butun dunya imrenerek/kiskanarak bizi izliyordu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000