25 Haziran 2008, Çarşamba 08:15:29

Pegasus Havayollarına öfke büyük

Özel havayolu şirketlerinin yaptığı plansız uçak seferi iptalleri, aylar öncesinden tatil planı yapıp bilet alanları mağdur ediyor.
  • YOrumlardan bir tanesinde okudum uçak bileti aldım aylar önce fakat tatile gitmek için programda yaptım diyor vatandaşımız. fakat bilet kurallarında dikkatlice okursanız uçak bileti kurallar ve hukuk çercevesinde satılır.Uçak bileti aldığınızda lütfen adınızı soyadınızı uçuş tarihinizi iptal iade ve rotar kurallarını gözden geciriniz ve anlayamadığınız durumları bilet satış sorumlusuna sorunuz.
  • Aynen katılıyorum. Bu devirde Holding molding patronu degil, Basın Grubu patronu olacaksın. Elinde basının gücü varsa istediğini yapar halka da istediğin gibi yansıtırsın.
  • boşa yorumlarınız arkadaşlar a.d nin damadı olupta girdiğiniz bi işte batmanız imkansız önemli olan SA olmak diil a.d nın damadı olmak
  • Ticaret,Esnaflık başka hiçbirşey değil.THY de zaman, zaman böyle yanlışlar yapıyor.Havacılık bitti yaşasın esnaflık.
  • Şirketi aldığın zaman çalışanların maaşını düşür en çok kullanılan kelimeleri yasakla çalışanlar bu kelimeleri kullandığı zaman para cezası yaz maaşlardan kes bir dünya ceza yiyecek kadar bakım yapma.Sonra pegasus şöyle böyle de.Sayın Sabancı burdan yazıyorumn bu gemiyi çok yürütemezsin sen.Yönetimindekilerin çoğu sözünün arkasında bile duramıyor.
  • ve pegasus bunu hepppppppp yapıyorki
  • Kendisini tüm diğer havayollarından soyutlayıp kendi kendine birşey yapmaya çalışan Pegasus Havayollarının yanlış yönetimi çok yakın bir zamanda başına büyük dert açacak. Adam herkese savaş açtığı gibi otoriteyi de tanımıyor, bu ne yanlış bir tutum. Çalışanlar desen hepsi bir havada, bu sektör kimleri gördü, bu köprünün altından ne sular geçti hatırlatırım.Bu iş havacılık soyadınız da kurtarmaya yetmeyebilir. Hadi hayırlısı...

Özel havayolu şirketlerinin yaptığı plansız uçak seferi iptalleri, aylar öncesinden tatil planı yapıp bilet alanları mağdur ediyor. 6 ay önce Pegagus Havayolları'ndan bilet alan öğretmen Abdullatif Umut'un tatil planlan da uçak seferlerinin iptal edilmesi yüzünden zehir oldu. Şirketin parasını iade etmediği Abdullatif öğretmen, hakkını kanuni yollardan arayacağını söyledi.

 

Diyarbakır'da öğretmenlik yapan Abdullatif Umut, Şubat ayında başlatılan kampanya kapsamında Ankara'ya gidiş dönüşlü üç bilet aldı. Umut, 9 Şubat 2008'de 273 YTL ödeyerek 5 Temmuz'da eşi ve çocuğuyla Ankara'ya gitmek için yer ayırttı. Biletleri aldığı gün Ankara'da kalacağı 4 gün için Başkent Ögretmenevi'nde rezervasyon yaptıran Umut, başına geleceklerden habersiz tatile çıkacağı günü bekledi. Egitim ögretim sezonunun yorgunluğunu üzerinden atmaya hazırlanan Umut ailesinin hayalleri. Pegagus Havayolları bürosundan gelen telefonla yarıda kaldı. Umut'u 21 Haziran'da arayan görevli,  "Bileti aldığınız güne Ankara'ya uçuşumuz yok " dedi. Umut'un "O zaman bir hafta sonraya yer verin " demesine rağmen Pegasus Havayolları görevlisi Abdullatif Umut’un biletlerini iptal etti. Kış ortasında planladığı yaz tatiline 14 gün kala bileti iptal edilen Umut, "6 ay öncesinden planladığım tatile çıkmama az bir süre kala firma görevlisi arayıp 'O güne uçağımız yok.' diyor. Yapılan düpedüz haksızlık. Tarife değişikliğinin bedelini de yolcu ya ödetemezler " diye konuştu. Parasının iade edilmediğine dikkat çeken Umut, mağduriyetinin giderilmemesi halinde yasal yollara başvuracağını ve sonuç alıncaya kadar bu işin peşini bırakmayacağını vurguladı. Pegagus Havayolları Diyarbakır Bölge Müdürlüğü yetkilileri ise, yolcunun 4 Temmuz'a 6 ay öncesinden bilet aldığını doğruladı. Mağdur yolcunun uçacağı tarihteki seferin operasyonel nedenle iptal edildiğini bildiren yetkililer, şunları kaydetti: "Uçaklanmız genel müdürlük tarafından yurtdışı seferlerine kaydınldı. Birçok yolcumuzun mağdur olduğunu kabul ediyoruz. Mağdur yolculanmızı cuma, cumartesi ve pazar günleri dışında uygun tarihlerde ücret almadan götürebiliriz. Ancak Abdullatif Umut, sunulan değişiklik alternatiflerini onaylamadı ve biletin iptalini istedi. Bu talep kesinti yapılmaksızın gerçekleştirildi’’  diye konuştu.

Zaman

Pegasus Havayollarına öfke büyük

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

GOLENOFTUR ~ 16 yıl önce
YOrumlardan bir tanesinde okudum uçak bileti aldım aylar önce fakat tatile gitmek için programda yaptım diyor vatandaşımız. fakat bilet kurallarında dikkatlice okursanız uçak bileti kurallar ve hukuk çercevesinde satılır.Uçak bileti aldığınızda lütfen adınızı soyadınızı uçuş tarihinizi iptal iade ve rotar kurallarını gözden geciriniz ve anlayamadığınız durumları bilet satış sorumlusuna sorunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OpsOcc ~ 16 yıl önce
Aynen katılıyorum. Bu devirde Holding molding patronu degil, Basın Grubu patronu olacaksın. Elinde basının gücü varsa istediğini yapar halka da istediğin gibi yansıtırsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hazerfen ~ 16 yıl önce
boşa yorumlarınız arkadaşlar a.d nin damadı olupta girdiğiniz bi işte batmanız imkansız önemli olan SA olmak diil a.d nın damadı olmak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
apron kedisi ~ 16 yıl önce
Ticaret,Esnaflık başka hiçbirşey değil.THY de zaman, zaman böyle yanlışlar yapıyor.Havacılık bitti yaşasın esnaflık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b727-200 ~ 16 yıl önce
Şirketi aldığın zaman çalışanların maaşını düşür en çok kullanılan kelimeleri yasakla çalışanlar bu kelimeleri kullandığı zaman para cezası yaz maaşlardan kes bir dünya ceza yiyecek kadar bakım yapma.Sonra pegasus şöyle böyle de.Sayın Sabancı burdan yazıyorumn bu gemiyi çok yürütemezsin sen.Yönetimindekilerin çoğu sözünün arkasında bile duramıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuzrumuz ~ 16 yıl önce
ve pegasus bunu hepppppppp yapıyorki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Captain ~ 16 yıl önce
Kendisini tüm diğer havayollarından soyutlayıp kendi kendine birşey yapmaya çalışan Pegasus Havayollarının yanlış yönetimi çok yakın bir zamanda başına büyük dert açacak. Adam herkese savaş açtığı gibi otoriteyi de tanımıyor, bu ne yanlış bir tutum. Çalışanlar desen hepsi bir havada, bu sektör kimleri gördü, bu köprünün altından ne sular geçti hatırlatırım.Bu iş havacılık soyadınız da kurtarmaya yetmeyebilir. Hadi hayırlısı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000