22 Mayıs 2015, Cuma 10:12:35

Pegasus Havayolları Nice ve Kutaisi uçuşlarına başladı

Pegasus Havayolları, Fransa'nın Nice kentine bugün başlattığı seferler öncesinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yolculara sürpriz yaptı.
  • Galiba birileri haddini aşarak birşeyler yazmış..pasta paralarınıda biletlere yansıtmışlar diye..Bunu söyleyen ıspatınıda yazsın buraya..herkes atıp tutmuş. Haklı olanlarda var palavra atan astronatlarda tabii ki.. İnsanlar şirket değiştirebilir ki bu herkesin kendi lüksü ve tabii ki sebepleri var. Yönetim kendini padişahlık gibi oturtmuş,yıllardır değişmeyen koltuk sevdalısı bir Nadir Kabaş ve arada bir değişen alt kademesi. Ama nedense Nadir Kabaş devamlı orada. Seven bir tane adam yok.herkes yüzüne gülüyor arkasından konuşuyor. Onun değil yönetimden şirketten bile gitme vakti geldi de yukarıdakiler görmüyor. Enteresan bir durum tabii ki. Ve bu üçlü orada olduğu müddetçe daha nice 50 lik sınıflar açılacak THY de..Seyredin bak...
  • İbrahim abiii nere gidiyoonnnn....
  • Rezil bir şirket özellikle yönetimi. Prim vermeyin şu saçma şirkete
  • Bu Beceriksiz yonetici guruhu ile yapamayacaklar bu isi saftirik birini bulup pega aygirini semeriyle , hamuduyla dehleyecekler
  • En son THY de 37 kişi vardı 2 sınıf dolusu pegasus ve çok yakında yine büyük bir ayrılış varmış bir 50 kişiden bahsediyorlar yazık ettiler güzelim şirkete resmen kaçan kaçana
  • hhadi bakalim yolcular thyde yaptiginiz tribin aynisini pgs ekibine de yapin atsin sizi asagi bi
  • yukardada bahsedildiği gibi teknik burnundan soluyor insanlar full kapasite çalışıyor.Bunun üzerine birde teknisyen almak yerine çalışma saatleri artırılmak yoluyla eksiklik giderilmeye çalışılıyor.Maaşlara sıfır denecek oranlarda zam,primler ise tamamamen sıfır oranlarda motivasyon sıfır,daha ne olsun habire yeni istasyonlar açın kim bakacak uçaklar nasıl uçacak.birazcık çalışanların sesine kulak verin istekleri dinleyin çözmeye çalışın yakında bunları uçuracak,bakımını yapacak teknisyen kalmayacak.hala toplantıları öteleyip oyalama politikası izleniyor.
  • daha ûç gûn ônce orly izmir istanbul aktarmali pegasus ucus rezil olduk istabulda 6 saat beklettiler sûrekli yer destirtip durdular rôtarlar rezalet birdaha asla binmeyiz pegasus airlines avrupanin en kôtû firmasi bir bardak su dahi ikram etmediler sayin ali sabanci yaziklar olsun para ugruna neler yapiyorsunuz insanlari rezil ediyorsunuz fransa ilgili makamlarina gereken mektubu bizzat yazip gônderecegiz.......airport haber bôyle haberleri yayinlamiyorsunuz niye ???????
  • Ya bunlar ne sanıyorlar be. Şirket dağılmış durumda yakında ne uçacak ekip ne teknisyen ne de yer görevlisi bulacaklar. Occ ve ekip planlama dağılmış durumda. Herkes burnundan soluyor. Ne duty kaldı ne rest. İnsanlık sınırlarını zorlamayi geçtik artık insanustu beklentileri karşılamaya çalışıyoruz. O yönetici koltuğundan nasıl görünüyor ortam bilmiyorum ama bu devran böyle yurumeyecek biliyorsunuz herhalde. Öyle efb koymakla olmuyor bu işler.
  • yemekler %50 indirimli. maksat ayakları alışsın )))

İstikrarlı büyümesini hız kesmeden sürdüren Pegasus Hava Yolları, uçuş ağına eklediği yeni noktalar ile misafirlerine farklı tatil deneyimleri yaşamaları için ilham ve imkan vermeye devam ediyor. Yeni başlayan Fransa’da Nice ve Gürcistan’da Kutaisi tarifeli seferleri ile Pegasus, misafirlerini 37 ülkede 91 noktayla uçuruyor.

Paris, St. Etienne ve Marsilya’ya 5 yıldır seferler düzenleyen Pegasus Hava Yolları, 2015 yılında Lyon ve Nice’in uçuş ağına eklenmesiyle birlikte Fransa’daki uçuş noktalarının sayısını 5’e çıkardı. Pegasus’un, Fransa’daki 5. noktası Nice’e uçuşları 22 Mayıs 2015’te saat 09.45’te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleşen ilk seferle başladı. Misafirler Nice’e Pazartesi, Salı, Cuma, Cumartesi, Pazar günleri olmak üzere haftanın 5 günü 59,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçabiliyor.

Pegasus Nice’i yurt içinde Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Denizli, Erzincan, Erzurum, Elazığ, Gazipaşa/Alanya, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Nevşehir, Samsun, Sivas, Trabzon olmak üzere 20 noktaya; yurt dışında ise Almati, Bahreyn, Beyrut, Doha, Dubai, Kuzey Kıbrıs/Ercan, Bişkek, Hurgada, Kharkiv, Tahran, Krasnodar, Kutaisi, Kuveyt, Lviv, Mineralnye Vody, Şarm El-Şeyh, Tiflis, Tel Aviv olmak üzere 18 noktaya, toplamda 38 noktaya bağlıyor.

Fransa’nın 5. büyük şehri ve Fransız Rivierası’nın başkenti olan Nice, sahip olduğu uçsuz bucaksız sahillerden gösterişli tarihi yapılara, müzelerden eşsiz sanatsal etkinliklere kadar birçok farklı alternatifiyle Pegasus misafirlerine büyüleyici bir tatil deneyimi sunuyor.

Pegasus’un, Gürcistan’daki 2. noktası tarih kokan “Kutaisi”
Pegasus Hava Yolları, Gürcistan’daki 2. uçuş noktası olan Kutaisi’ye 19 Mayıs 2015’te ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Pegasus’un Kutaisi seferleri İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Salı, Perşembe ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü 39,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

Pegasus Kutaisi’yi yurt içinde Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Denizli, Elazığ, Nevşehir, Samsun, Şanlıurfa, Trabzon, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Konya olmak üzere 17, yurt dışında ise Amsterdam, Atina, Barselona, Basel, Berlin, Bologna, Brüksel, Budapeşte, Bükreş, Cenevre, Dusseldorf, Frankfurt, Hamburg, Kopenhag, Köln, Kuzey Kıbrıs/Ercan, Londra Stansted, Londra Gatwick, Madrid, Marsilya, Milan Malpensa, Milan Bergamo, Moskova, Münih, Nice, Oslo, Paris, Prag, Priştine, Roma, Saraybosna, St. Etienne/Lyon, Stokholm, Stuttgart, Tel Aviv, Tiran, Üsküp, Viyana, Zürih olmak üzere 39; toplam 56 noktaya bağlantılı uçuruyor.

Gürcistan’ın ikinci büyük şehri olan Kutaisi, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne alınmış kültürel varlıklarıyla tarihe ilgi duyan Pegasus misafirlerine büyüleyici bir deneyim sunuyor.







Pegasus Havayolları Nice ve Kutaisi uçuşlarına başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Galiba birileri haddini aşarak birşeyler yazmış..pasta paralarınıda biletlere yansıtmışlar diye..Bunu söyleyen ıspatınıda yazsın buraya..herkes atıp tutmuş. Haklı olanlarda var palavra atan astronatlarda tabii ki.. İnsanlar şirket değiştirebilir ki bu herkesin kendi lüksü ve tabii ki sebepleri var. Yönetim kendini padişahlık gibi oturtmuş,yıllardır değişmeyen koltuk sevdalısı bir Nadir Kabaş ve arada bir değişen alt kademesi. Ama nedense Nadir Kabaş devamlı orada. Seven bir tane adam yok.herkes yüzüne gülüyor arkasından konuşuyor. Onun değil yönetimden şirketten bile gitme vakti geldi de yukarıdakiler görmüyor. Enteresan bir durum tabii ki. Ve bu üçlü orada olduğu müddetçe daha nice 50 lik sınıflar açılacak THY de..Seyredin bak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İbrahim abiii nere gidiyoonnnn....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Rezil bir şirket özellikle yönetimi. Prim vermeyin şu saçma şirkete

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dehleyecekler ~ 9 yıl önce
Bu Beceriksiz yonetici guruhu ile yapamayacaklar bu isi saftirik birini bulup pega aygirini semeriyle , hamuduyla dehleyecekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
En son THY de 37 kişi vardı 2 sınıf dolusu pegasus ve çok yakında yine büyük bir ayrılış varmış bir 50 kişiden bahsediyorlar yazık ettiler güzelim şirkete resmen kaçan kaçana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
hhadi bakalim yolcular thyde yaptiginiz tribin aynisini pgs ekibine de yapin atsin sizi asagi bi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 9 yıl önce
yukardada bahsedildiği gibi teknik burnundan soluyor insanlar full kapasite çalışıyor.Bunun üzerine birde teknisyen almak yerine çalışma saatleri artırılmak yoluyla eksiklik giderilmeye çalışılıyor.Maaşlara sıfır denecek oranlarda zam,primler ise tamamamen sıfır oranlarda motivasyon sıfır,daha ne olsun habire yeni istasyonlar açın kim bakacak uçaklar nasıl uçacak.birazcık çalışanların sesine kulak verin istekleri dinleyin çözmeye çalışın yakında bunları uçuracak,bakımını yapacak teknisyen kalmayacak.hala toplantıları öteleyip oyalama politikası izleniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lorient ~ 9 yıl önce
daha ûç gûn ônce orly izmir istanbul aktarmali pegasus ucus rezil olduk istabulda 6 saat beklettiler sûrekli yer destirtip durdular rôtarlar rezalet birdaha asla binmeyiz pegasus airlines avrupanin en kôtû firmasi bir bardak su dahi ikram etmediler sayin ali sabanci yaziklar olsun para ugruna neler yapiyorsunuz insanlari rezil ediyorsunuz fransa ilgili makamlarina gereken mektubu bizzat yazip gônderecegiz.......airport haber bôyle haberleri yayinlamiyorsunuz niye ???????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilincsizler ~ 9 yıl önce
Ya bunlar ne sanıyorlar be. Şirket dağılmış durumda yakında ne uçacak ekip ne teknisyen ne de yer görevlisi bulacaklar. Occ ve ekip planlama dağılmış durumda. Herkes burnundan soluyor. Ne duty kaldı ne rest. İnsanlık sınırlarını zorlamayi geçtik artık insanustu beklentileri karşılamaya çalışıyoruz. O yönetici koltuğundan nasıl görünüyor ortam bilmiyorum ama bu devran böyle yurumeyecek biliyorsunuz herhalde. Öyle efb koymakla olmuyor bu işler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
patron çıldırdı ~ 9 yıl önce
yemekler %50 indirimli. maksat ayakları alışsın )))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000