18 Şubat 2020, Salı 00:48:41

Pegasus Havayolları 1 milyar 25 milyon kar açıkladı

Pegasus Havayolları 2019 yılı rakamlarını açıkladı. Şirket 2019 yılında 1 milyar 35 milyon TL kar elde etti.
  • Su bile parayla normal kar etmesi. Birde ucuz bilet için ikram parayla diyorlar. Kar'a bak.
  • Güvenlikten tasarruf etmesinler yeter.
  • Daha fazlası senin olsun Pegasus. 2020 de 2019 dan daha fazlasını yapar inşallah.
  • Ne zaman yakıt hesabı yapılmaz, tip ücreti ödeyen yerine yeterli insanlar işe alınır, go-around minded şirket olunursa işte o zaman yaptığınız kar size helal olsun kardeşim. Yok aynen devamsa bu kara güvenme bir bakmışsın kapıya kilidi vuruverirsin kendi ellerinle.
  • Bukadar kar yaptisaniz,ucaklarin bakimini yapin,iyi ve gercek pilotlar alin,bas parayi otur sag koltuga kaldirin,Allah rizasi icin yolculara bedava su verin,bazi is adamlarinin gozunu toprakda doyurmaz,rabbim islah eylesin.
  • "Sezercik fıstık sıpa vuycam kıybacı vuycam kıybacı" diye aratırsanız psikolojiyi anlarsınız. O yerli filmdeki zengin çocuğu gibi cana, canlıya değer vermeyen, kazanç gözünü bürümüş olanların hiçbirşeyi umursamadan insan sınırlamalarını dikkate almadan çalışanları ölümüne kıybaçladığını iyi idrak edersiniz. Etki hem içten hem dıştan gelir. Eğer yönetici asıl faktör olana değil semer diye gördüğüne baskı arttarsa, benzer olaylarlar birkaç yıl içinde yine meydana gelir. Kök nedenin çözümü sıpa diye gördüğünü kamçılamak değil. Bu çözüm olsaydı teknoloji insanlığın imdadına yetişmezdi.
  • Yorumlara bakıyorum . gercekci degil .kardeşım Bu hava yolunda ilac için su istesen bile parali .sivil havacılık bu firmaya yolcuya servis vermedıgı icin yasak getirmali .neymiş efendim ALI BEY bu firmayı kurarken UCUZ hava yolu easy jetten esinlenmiş miş. yetkili olsam ucuş izni vermem .
  • Thy nin yer çalışanı sayısının 50 de 1 iyle bunu başarmışlar.Sürekli ilk fırsatta ucucuların maaşına göz diken bir firma zaten batmaya mahkumdur. Daha işin mutfagını çözememişler bunlar. Müşteriye hizmet verenle cok uğraşmayacaksın. Al bak adamlar nasıl para kazanıyor. Mutfagın arkasında çalışan minimum kişiyle bunu yapıyorlar. Hiç kimse biz büyüğüz filan demesin. Sadece yer çalışanı bir şehir eder ama boş.
  • Bu gidişle thy yi gecer bunlar :) demedi demeyin
  • Pegasus güzel kârlar yapıyor, son yaşanan olaylar göz önüne alınınca demek ki artık biraz çalışanlara, emniyete ve eğitime harcama zamanı gelmiş

Türkiye'nin tek düşük maliyetli (Low Cost) havayolu şirketi olan Pegasus Havayolları 2019 rakamlarını açıkladı. 

Pegasus Havayolları Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı bildirimle 2019 yılına ait finansal rakamlarını duyurdu. 

Açıklanan finansal tabloda şirketin 2019 yılında 1 milyar 35 milyon TL kar ettiği görüldü. 

 

Pegasus Havayolları 1 milyar 25 milyon kar açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

Bülent ~ 4 yıl önce
Su bile parayla normal kar etmesi. Birde ucuz bilet için ikram parayla diyorlar. Kar'a bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UçanKaçan ~ 4 yıl önce
Güvenlikten tasarruf etmesinler yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
—- ~ 4 yıl önce
Daha fazlası senin olsun Pegasus. 2020 de 2019 dan daha fazlasını yapar inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acil değişim lazım. ~ 4 yıl önce
Ne zaman yakıt hesabı yapılmaz, tip ücreti ödeyen yerine yeterli insanlar işe alınır, go-around minded şirket olunursa işte o zaman yaptığınız kar size helal olsun kardeşim. Yok aynen devamsa bu kara güvenme bir bakmışsın kapıya kilidi vuruverirsin kendi ellerinle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 4 yıl önce
Bukadar kar yaptisaniz,ucaklarin bakimini yapin,iyi ve gercek pilotlar alin,bas parayi otur sag koltuga kaldirin,Allah rizasi icin yolculara bedava su verin,bazi is adamlarinin gozunu toprakda doyurmaz,rabbim islah eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıybaç ~ 4 yıl önce
"Sezercik fıstık sıpa vuycam kıybacı vuycam kıybacı" diye aratırsanız psikolojiyi anlarsınız. O yerli filmdeki zengin çocuğu gibi cana, canlıya değer vermeyen, kazanç gözünü bürümüş olanların hiçbirşeyi umursamadan insan sınırlamalarını dikkate almadan çalışanları ölümüne kıybaçladığını iyi idrak edersiniz. Etki hem içten hem dıştan gelir. Eğer yönetici asıl faktör olana değil semer diye gördüğüne baskı arttarsa, benzer olaylarlar birkaç yıl içinde yine meydana gelir. Kök nedenin çözümü sıpa diye gördüğünü kamçılamak değil. Bu çözüm olsaydı teknoloji insanlığın imdadına yetişmezdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taner ~ 4 yıl önce
Yorumlara bakıyorum . gercekci degil .kardeşım Bu hava yolunda ilac için su istesen bile parali .sivil havacılık bu firmaya yolcuya servis vermedıgı icin yasak getirmali .neymiş efendim ALI BEY bu firmayı kurarken UCUZ hava yolu easy jetten esinlenmiş miş. yetkili olsam ucuş izni vermem .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beyin bedava ~ 4 yıl önce
Low cost mantığı bu zaten git 100 200 fazla ver thyden al bileti madem zorla mı bindiriyorlar
XL ~ 4 yıl önce
100 tl farkla su yemek bedava olan havayolu ile uçabilirsin.
Pegasus ~ 4 yıl önce
Kardeşim THY doğru ikram veriyor ancak bilet fiyatından bu ikram ücretini senden zaten kat kat çıkartıyor. Pegasus yarı fiyatına uçuyor. Zaten müşteri memnuniyeti olmasaydı bu kadar kar edebilirmiydi bir düşün? Ayrıca pegasus kimseyi zorla uçağa bindirmiyor. Senin seçme hakkın var THYden bilet alabilirsin hemde ikramda var :)
km ~ 4 yıl önce
bunun derdi bedava yeme içme
Bilet ~ 4 yıl önce
fiyatlarının fazla olması sadece ikramla alakalı değil. Mesela thy pilotlarına risk almayın pas geçin diyor. 100 litre yakıtın hesabını sorarak baskı kırmuyor. Ekipler pgs deki gibi yolcu azarlamıyor. Vs.. vs..
Yalan ~ 4 yıl önce
İlaç içeceğim, su verir misiniz? Diyene ekip illa ki su verir.
Biri ~ 4 yıl önce
Uçma sende o zaman, kafana silah mı sayıyor firma
bugra ~ 4 yıl önce
yalan söylemeyin bari.. uçak çalışmadan ellerimi yıkamaya çalıştığımda su akmadı, çalışanlar büyük boy şişeyi memnuniyetle döktüler. son derecede saygılı kabin ekipleri..
uçma ~ 4 yıl önce
Uçma kardeşim sen pgs ile. Git thy ile uç. Yemeğini ye Şarabını iç 500 tl fazla ver. Pgs sana hitap etmiyor zaten. Pgs nin yolcu profili ucuz olsun istiyor. Burjuvaya göre değil.
Pegasus ~ 4 yıl önce
Thy nin yer çalışanı sayısının 50 de 1 iyle bunu başarmışlar.Sürekli ilk fırsatta ucucuların maaşına göz diken bir firma zaten batmaya mahkumdur. Daha işin mutfagını çözememişler bunlar. Müşteriye hizmet verenle cok uğraşmayacaksın. Al bak adamlar nasıl para kazanıyor. Mutfagın arkasında çalışan minimum kişiyle bunu yapıyorlar. Hiç kimse biz büyüğüz filan demesin. Sadece yer çalışanı bir şehir eder ama boş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucak sayisi ~ 4 yıl önce
Bilmiyorum da ondan soruyorum.İki sirketin de ayni sayida ucagi mi var ki personeli de ayni sayida olsun
TK teknik ~ 4 yıl önce
Ona bakarsan km meslektaşları da yarı maaşına çalışıyor pgsde onu napcaz nicelik değil nitelik kaliteyi belirler kokpit kabin yer teknik 1 kişi çalışıyorsa 5 i bedavaya yaşıyor devlet dairesi mantığı ile isledikce bir cacık olmaz.
Tebrikler ~ 4 yıl önce
Bu gidişle thy yi gecer bunlar :) demedi demeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 4 yıl önce
Pegasus güzel kârlar yapıyor, son yaşanan olaylar göz önüne alınınca demek ki artık biraz çalışanlara, emniyete ve eğitime harcama zamanı gelmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre ~ 4 yıl önce
Eğitim güvenlik hat safada pegasusda merak etme çalışanlarında hakkını veriyo
Emrecim ~ 4 yıl önce
Oyle olmadigini sen de biliyorsun :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000