09 Mart 2009, Pazartesi 10:22:42

PEGASUS HANGİ ŞİRKETİN PEŞİNDE?

Sabiha Gökçen Havalimanı merkezli operasyon yürüten Pegasus Havayolları, müthiş bir satın almanın peşinde.
  • ali sabancının onur air patronu ve yönetiminden daha çok şey öğrenmesi gerekecek.keşke onur air'de çırak olarak başlasaydı.o zaman daha başarılı olurdu. şunu da unutmamak lazım ki;ustalar herşeyi öğretir ama bir şeyi kendilerine saklarlarmış gerektiğinde kendileri kullanmak üzere. aman ali bey dikkat !
  • TÜRKİYENİN GÜÇLÜ VE DEVAMLILIĞI OLAN ÖZEL HAVAYOLU ONUR AIR DIR.PEGASUS VE ATLAS JET DİKKAT EDERSENİZ ONUR AIR İN TİCARİ FAALİYETLERİNİ AYNEN TAKLİT VE ROTA OLARAK TA TAKİP ETMEKTEDİRLER.TÜM ŞİRKETLERE ÜSTÜN BAŞARILAR.
  • Her sene yeni bir asparagasla dedikodu malzemesi oluyor.MyTechnic i alamaz,alsada işletemez,işletmeye çalıştırsada yanında çalıştıracak adam bulamaz,adam bulsada kimse onunla iş yapmaz... :)) cin ali gündeme gelmeyi iyi biliyor ama balon hep patlıyor...
  • Ali sabancı efendi sen önce kestigin ERZURUM seferlerini başlatta sonra başkasının firmasına göz dik madem krizde degildinizde neden ERZURUM seferlerini kestiniz.
  • iyiki varsın diyorum, pegesus gibi çook şirkete ihtiyacımız var bu ülkede alibey selamlar..
  • A.SABANCI'bu kıriz ortamını çok iyi değerlendirip büyümesi lazım hem hava yolu taşımacılığında hemde bakım konusunda. Pegasus ve iz eğirin uçak sayısını 50'nin üzeine çıkarırsa muhteşem olur. Ancak A.sabancının da önüne takoz konmaması ve önünün açılması lazım. Ülkemizin güçlü bir özel hava yoluna ihtiyacı var.

Filo genişletme çalışmalarını sürdüren Pegasus Havayolları, büyüyen filosuna paralel olarak artan teknik bakım ihtiyacını karşılamak için Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki bakım onarım merkezi My Technic’i alacak.

Önceki yıllarda Onur Havayolları’nı satın almak için uzun süre uğraşan ancak para konusunda anlaşma sağlanamayınca vazgeçen Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, bu kez yine Cankut Bagana’nın sahibi olduğu bir başka projeye göz dikti. Ancak Sabancı bu defa havayolu değil, teknik bakım hangarı satın almak için kolları sıvadı.


İddiaya göre görüşmeler bir süredir devam ediyor. Ama henüz taraflar arasında anlaşma sağlanabilmiş değil.

Gelen bilgilere göre, Pegasus Havayolları’nın Sabiha Gökçen Havalimanı’nı üs olarak seçtiği için burada bulunan My Technic’e çok önem verdiği ve mutlaka satın almak istediği konuşuluyor. 


UYARI

©AirportHaber.com

PEGASUS HANGİ ŞİRKETİN PEŞİNDE?

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
ali sabancının onur air patronu ve yönetiminden daha çok şey öğrenmesi gerekecek.keşke onur air'de çırak olarak başlasaydı.o zaman daha başarılı olurdu. şunu da unutmamak lazım ki;ustalar herşeyi öğretir ama bir şeyi kendilerine saklarlarmış gerektiğinde kendileri kullanmak üzere. aman ali bey dikkat !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TÜRKİYENİN GÜÇLÜ VE DEVAMLILIĞI OLAN ÖZEL HAVAYOLU ONUR AIR DIR.PEGASUS VE ATLAS JET DİKKAT EDERSENİZ ONUR AIR İN TİCARİ FAALİYETLERİNİ AYNEN TAKLİT VE ROTA OLARAK TA TAKİP ETMEKTEDİRLER.TÜM ŞİRKETLERE ÜSTÜN BAŞARILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Her sene yeni bir asparagasla dedikodu malzemesi oluyor.MyTechnic i alamaz,alsada işletemez,işletmeye çalıştırsada yanında çalıştıracak adam bulamaz,adam bulsada kimse onunla iş yapmaz... :)) cin ali gündeme gelmeyi iyi biliyor ama balon hep patlıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ali sabancı efendi sen önce kestigin ERZURUM seferlerini başlatta sonra başkasının firmasına göz dik madem krizde degildinizde neden ERZURUM seferlerini kestiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
iyiki varsın diyorum, pegesus gibi çook şirkete ihtiyacımız var bu ülkede alibey selamlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
A.SABANCI'bu kıriz ortamını çok iyi değerlendirip büyümesi lazım hem hava yolu taşımacılığında hemde bakım konusunda. Pegasus ve iz eğirin uçak sayısını 50'nin üzeine çıkarırsa muhteşem olur. Ancak A.sabancının da önüne takoz konmaması ve önünün açılması lazım. Ülkemizin güçlü bir özel hava yoluna ihtiyacı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000