04 Ekim 2017, Çarşamba 16:48:20

Pegasus haftanın 3 günü Bingöl'e uçacak

Bingöllülerin merakla beklediği İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı seferleri başlıyor. İşte ilk seferin yapılacağı tarih...
  • Emeği geçenlerden Allah razı olsun
  • Bingölde daha LCW mağazası yok PEGASUS da nerden çıktı.?
  • Bingöl yatı var mı?
  • İstanbul anadolu yakasinda oturan bingolluler için iyi olacak elaziga gitmekten iyidir
  • Ağrı İZMİR ?
  • Zonguldak yine mi yok :(
  • Kahramanmaraş-İzmir başlamalı yetkililerden en başta Pegasus CEOsu Sn. Nane'ye bu konuda bir adım atacağına inanıyorum.
  • Dalga mı geçiyorsunuz ? Bingöl kışın ne eylesin ? Orada olmayanlar Nisan da başlıyor eylüle kadar gidiyorlar. Kasımda geri dönüp 5 ay uğramıyorlar. THY zaten gücünden dolayı sürekli gidiyor. Buradan pegasus a sesleniyorum. Bu tarifeyi ya sürekli yapın yada dönemsel, FAKAT ! Bingöl çok ters yerde, ilçelere servis koyun. Örnek olarak Karakoçan-Kiğı yayladere gibi yerde yaşayanlar Bingöl ü kullanmıyor, belkide hiç gitmemişlerdir bile. Elazığ o yüzden daha mantıklı. Bingöl iş yapmasını istiyorsanız ilçelere servis koyun.
  • Ağrı?
  • Emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum çok güzel oldu inşallah bingölümüz için hayırlı olur

Bingöllülerin merakla beklediği İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı seferleri başlıyor.

Bingöl Havalimanı Müdürü Ali Haydar Kaya’dan alınan bilgilere göre Pegasus Hava Yolları tarafından 15 Ocak 2018 tarihinden geçerli olmak üzere İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ve Bingöl Havalimanından karşılıklı olmak üzere Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri sefer düzenleneceği öğrenildi.

Kaya, açıklamasında ayrıca şunları söyledi:

“Sayın Bakanımız Dr. Cevdet Yılmaz ve Milletvekilimiz Sn. Enver Fehmioğlu’nun yoğun girişimleri neticesinde 15.01.2018 tarihinden başlamak üzere haftanın üç günü (Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi) Sabiha Gökçen Havalimanı ve Bingöl Havalimanından karşılıklı sefer düzenlenmesiyle ilgili Pegasus Hava Yolları tarafından planlama yapılmıştır. Sayın Bakanımız Sn. Dr. Cevdet Yılmaz ve Milletvekilimiz Sn. Enver Fehmioğlu ile beraber Pegasus Genel Müdürü’nün de  katılımıyla 10-16 Ekim tarihinde İstanbul’da düzenlenecek olan 2. Bingöl Tanıtım Günlerinde söz konusu seferlere ilişkin bilgiler ayrıntılı şekilde paylaşılacaktır.Bu vesileyle Bingöl için büyük öneme sahip bu uçuşun gerçekleşmesi için yoğun emek sarf eden Sn. Bakanımız Dr. Cevdet Yılmaz ve Milletvekilimiz Sn. Enver Fehmioğlu’na Havalimanı Müdürlüğü olarak tekrar teşekkürlerimizi sunar Bingöl’ümüze hayırlı olmasını temenni ederiz.”

Pegasus haftanın 3 günü Bingöl'e uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Fikri darğın ~ 6 yıl önce
Emeği geçenlerden Allah razı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neee ~ 7 yıl önce
Bingölde daha LCW mağazası yok PEGASUS da nerden çıktı.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakında ~ 7 yıl önce
Reis açar bi tane LCW mağazası, kurdeleyi keser. Hem de köprülü falan yaptırır mağazayı. O sever öyle. Eeee reis olmak kolay değil
Layover ~ 7 yıl önce
Bingöl yatı var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bingollu ~ 7 yıl önce
İstanbul anadolu yakasinda oturan bingolluler için iyi olacak elaziga gitmekten iyidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmir ~ 7 yıl önce
Ağrı İZMİR ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kömür ~ 7 yıl önce
Zonguldak yine mi yok :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.maraşlı ~ 7 yıl önce
Kahramanmaraş-İzmir başlamalı yetkililerden en başta Pegasus CEOsu Sn. Nane'ye bu konuda bir adım atacağına inanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka ~ 7 yıl önce
Dalga mı geçiyorsunuz ? Bingöl kışın ne eylesin ? Orada olmayanlar Nisan da başlıyor eylüle kadar gidiyorlar. Kasımda geri dönüp 5 ay uğramıyorlar. THY zaten gücünden dolayı sürekli gidiyor. Buradan pegasus a sesleniyorum. Bu tarifeyi ya sürekli yapın yada dönemsel, FAKAT ! Bingöl çok ters yerde, ilçelere servis koyun. Örnek olarak Karakoçan-Kiğı yayladere gibi yerde yaşayanlar Bingöl ü kullanmıyor, belkide hiç gitmemişlerdir bile. Elazığ o yüzden daha mantıklı. Bingöl iş yapmasını istiyorsanız ilçelere servis koyun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/A ~ 7 yıl önce
Tabi baska bi emriniz varmi pasam?
Ağrı? ~ 7 yıl önce
Ağrı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emin ENSARİ ~ 7 yıl önce
Emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum çok güzel oldu inşallah bingölümüz için hayırlı olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000