14 Eylül 2011, Çarşamba 07:50:13

PEGASUS GOLF CHALLENGE BAŞLIYOR

Her sonbaharda geleneksel olarak Kemer Golf & Country Club'ta düzenlenen Pegasus Golf Challenge'ın üçüncüsü, bu yıl 1 - 2 Ekim 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...
Tarifeli uçuşlarına başladığı 2005 yılından itibaren sporun önde gelen destekçilerinden biri olan Pegasus, Windsurf, futbol, basketbol gibi farklı sporlara verdiği uzun süreli destek ile sporun vazgeçilmez markaları arasında yer alıyor. 
 
2009 yılından beri uçmak ve seyahat etmek gibi yaygınlaşmasını istediği Golf sporunu da destekleyen Pegasus, bu yıl 3. kez düzenlenen Pegasus Golf Challenge'ta Golf tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor. 
 
Golf'ün lüks bir spor dalı olarak görülmekten çıkarak, bu sporun yaygınlaşması için çalışan Pegasus yetkilileri, Golf'e verdiği destekle, bu sporun da daha geniş kitlelere hitap eden bir aktivite olması gerektiğinin altını çiziyor. 
 
Golf turizmi için önemli bir destinasyon olmasına dikkat çeken Pegasus Hava Yolları yetkilileri, hem yurt dışından ülkemize, hem de yurt içinden İstanbul, Bodrum ve Antalya'daki golf merkezlerine turist taşıyor. 
 
Her yıl cemiyet hayatının ve Golf'ün önde gelen isimlerinin yarıştığı Pegasus Golf Challenge, 2 Ekim Pazar günü 16. 30'da düzenlenecek ödül töreni ve kokteyl ile sona erecek. 
 
Dereceye girenler, Pegasus'dan yurt içi veya yurt dışı ödül bilet kazanacaklar.
PEGASUS GOLF CHALLENGE BAŞLIYOR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000