17 Ağustos 2010, Salı 09:25:38

Pegasus, Beyrut için geri sayıma başladı

Pegasus Havayolları’nın Beyrut uçuşları 1 Eylül’de başlıyor...
  • Ukrayna'nın Harkiv şehrine seferlerin açılacağı duyurulmuştu. İzinlerde problem çıktı büyük ihtimal.
  • o kadar ozdes iki kelime ki baska bir sey yazmaya gerek yok slogan su olmali pegasus 3 vakte kadar ucar!!!
  • 2008-2009 yılında Pegasus uçuşlarının çoğu rötarlı olmasına rağmen kendı web sayfasında %80-90 lar gibi zamanında kalktık diye bir çizelge vardı ! Oysa bu yalan idi. Bu konuyla ilgili Pegasus'a mail bile attım ama cevap vermediler. Oraya ahtarılan zamanında kalkış bilgileri gerçeği yansıtmıyor ve bununlada ilginçtirki övünüyorlardı ! Pegasus firma olarak sanırım 1-2 saate kadar olan rötarları rötar saymadıgı için zamanında kalktı farz ediyor :) Ayrıca pegasus uçakları zamanında bile kalksa 15-20 dk geç inme ihtimali var.Ama kaliteli bir havayolu geç kalksa bile zamanında veya erken inebilir. Aradaki gecikmeyi havada telafi edebilir. Thy ile ben 500 TL ye Hannovere uçtum. Pegasusda aynı hat 600 TL nin üstünde. Hani pegasus ucuz idi ?????
  • pegasusun sanirim pek yeni ucus baslatacak hali kalmadi. zaten elindeki ucaklar yetmiyor su anda.. bir dunya gecikmeler vs. yaz sezonu bitmeden yeni hatlar acmalari zor.suriye urdun vs konusunda ise iyimser değilim.. zaten cham wings ve urdundende jordan aviaiton diye firmalar gokcene ucuyorlar. onlar varken kolay olmaz. cunku yolcu genelde suruyieli ve urdunlu onlara hitap etmek onlarin şirketleri varken piyasada kolay olmaz..
  • sivas uçuşları doluluk yakalar.pegasusus saw dan süriye-şam,ürdün-amman seferleri başlatsa yüksek doluluk yakalar.
  • Butun havayollarimiza basarilar 18-12-10 Ams cikisli 02-01-11 Ank-Ams donus bilet fiyatlarina bakin THY acik ara ucuz oldugunu goreceksiniz,hangisi low cost
  • arkadaşlar su saçma yorumları anlayamıyorum,, neymiş pegasus yiyecek içecek vermiyomuş.. vermesin kardeşim,, iç hat uçuşlarında adamlar yeri geliyo 50 tl daha ucuza ucuyor.. varsın sandviçte vermesin,, sende ucağa binmeden git marketten al 2 liraya..
  • ayıp ahl ye gidin bir danışma ekranına bakın birde flypgs.com a bakın aradaki farkı görürsünüz. thy'nin eline kimse su dökemez rötarlarda emin olun. cesareti varsa bizim gibi internetten kalkış performansını yazsın...
  • Rötarlar zaman zaman değil sürekli yaşanıyor. Pegasusdan başka o kadar havayolu şirketi var. Hiç biri Pegasus kadar rötar yapmıyor. 140 uçaklı THY 22 uçaklı pegasus kadar rötar yapmıyor. Pegasusun rötarları çok zaman kişisel personel kaynaklıdır...Kısıtlı personeş ve düşük maaş ile çalışırsan ve bunda imkanları kısıtlı Sabiha Gökçeni eklerseniz havayolu rötar yapar. Helede bu pegasus olunca daha çok yapar. 1 satlik iç hat uçuşuna 1-2 saat rötar bile yapar :) Ben mesleğim gereği her gün Atatürk ve Sabihaya gidiyorum. En çok şikayet edilen ve en çok rötar yapan, en çok sorun yaşanan firma ne yazık ki Pegasus ! İnanmıyorsanı sikayetvar.com a girin bakın... Rezillik diz boyu... Gerçekleri yazmak karalamak değil, insanları aydınlatmaktır !!!
  • Duygusal davranıp, zaman zaman gerçekleşen gecikmeler'i "her daim" olarak adlandırmak bir havayolunu karalamaktan başka bir şey değildir. Bilhassa yüksek sezon'da hemen her hava yolu elinde olmayan sebeplerden gecikmeler yaşamaktadır. İkram konusuna gelince: 2xödersin, 1 su + kraker'in fiyata dahil olur... nasıl?! Tercih senin ve senin gibi düşünenlerin... :))

Dış hatlardaki büyümesini hızla sürdüren Pegasus Havayolları, yurtdışındaki 23. noktası olan Beyrut seferlerine 1 Eylül 2010 tarihinde başlıyor.

Biletleri satışa sunulan İstanbul-Beyrut uçuşları, haftada 6 gün karşılıklı olarak gerçekleştirilecek. İstanbul Sabiha Gökçen Havalima’nından cumartesi günleri dışında her gün, Beyrut’tan da pazar günleri dışında her gün İstanbul’a düzenlenecek uçuşların satış fiyatı  99,99 USD’dan başlayacak.

Ortadoğu’nun Paris’i : Beyrut

Uzun yıllar süren savaşın etkilerini hızla üzerinden atan Lübnan’ın başkenti Beyrut, yaşanmışlığı, kafeleri ve kulüpleriyle, “gece hayatının yükselen yıldız şehri” ünvanını geri kazanıyor.

Başdöndürücü tezatları ile Ortadoğu’nun Paris’i Beyrut, 1 Eylül’den itibaren Pegasus müşterilerini bekliyor.
 

Pegasus, Beyrut için geri sayıma başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 14 yıl önce
Ukrayna'nın Harkiv şehrine seferlerin açılacağı duyurulmuştu. İzinlerde problem çıktı büyük ihtimal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
o kadar ozdes iki kelime ki baska bir sey yazmaya gerek yok slogan su olmali pegasus 3 vakte kadar ucar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
2008-2009 yılında Pegasus uçuşlarının çoğu rötarlı olmasına rağmen kendı web sayfasında %80-90 lar gibi zamanında kalktık diye bir çizelge vardı ! Oysa bu yalan idi. Bu konuyla ilgili Pegasus'a mail bile attım ama cevap vermediler. Oraya ahtarılan zamanında kalkış bilgileri gerçeği yansıtmıyor ve bununlada ilginçtirki övünüyorlardı ! Pegasus firma olarak sanırım 1-2 saate kadar olan rötarları rötar saymadıgı için zamanında kalktı farz ediyor :) Ayrıca pegasus uçakları zamanında bile kalksa 15-20 dk geç inme ihtimali var.Ama kaliteli bir havayolu geç kalksa bile zamanında veya erken inebilir. Aradaki gecikmeyi havada telafi edebilir. Thy ile ben 500 TL ye Hannovere uçtum. Pegasusda aynı hat 600 TL nin üstünde. Hani pegasus ucuz idi ?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasusun sanirim pek yeni ucus baslatacak hali kalmadi. zaten elindeki ucaklar yetmiyor su anda.. bir dunya gecikmeler vs. yaz sezonu bitmeden yeni hatlar acmalari zor.suriye urdun vs konusunda ise iyimser değilim.. zaten cham wings ve urdundende jordan aviaiton diye firmalar gokcene ucuyorlar. onlar varken kolay olmaz. cunku yolcu genelde suruyieli ve urdunlu onlara hitap etmek onlarin şirketleri varken piyasada kolay olmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sivas uçuşları doluluk yakalar.pegasusus saw dan süriye-şam,ürdün-amman seferleri başlatsa yüksek doluluk yakalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Butun havayollarimiza basarilar 18-12-10 Ams cikisli 02-01-11 Ank-Ams donus bilet fiyatlarina bakin THY acik ara ucuz oldugunu goreceksiniz,hangisi low cost

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar su saçma yorumları anlayamıyorum,, neymiş pegasus yiyecek içecek vermiyomuş.. vermesin kardeşim,, iç hat uçuşlarında adamlar yeri geliyo 50 tl daha ucuza ucuyor.. varsın sandviçte vermesin,, sende ucağa binmeden git marketten al 2 liraya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ayıp ahl ye gidin bir danışma ekranına bakın birde flypgs.com a bakın aradaki farkı görürsünüz. thy'nin eline kimse su dökemez rötarlarda emin olun. cesareti varsa bizim gibi internetten kalkış performansını yazsın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Rötarlar zaman zaman değil sürekli yaşanıyor. Pegasusdan başka o kadar havayolu şirketi var. Hiç biri Pegasus kadar rötar yapmıyor. 140 uçaklı THY 22 uçaklı pegasus kadar rötar yapmıyor. Pegasusun rötarları çok zaman kişisel personel kaynaklıdır...Kısıtlı personeş ve düşük maaş ile çalışırsan ve bunda imkanları kısıtlı Sabiha Gökçeni eklerseniz havayolu rötar yapar. Helede bu pegasus olunca daha çok yapar. 1 satlik iç hat uçuşuna 1-2 saat rötar bile yapar :) Ben mesleğim gereği her gün Atatürk ve Sabihaya gidiyorum. En çok şikayet edilen ve en çok rötar yapan, en çok sorun yaşanan firma ne yazık ki Pegasus ! İnanmıyorsanı sikayetvar.com a girin bakın... Rezillik diz boyu... Gerçekleri yazmak karalamak değil, insanları aydınlatmaktır !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Duygusal davranıp, zaman zaman gerçekleşen gecikmeler'i "her daim" olarak adlandırmak bir havayolunu karalamaktan başka bir şey değildir. Bilhassa yüksek sezon'da hemen her hava yolu elinde olmayan sebeplerden gecikmeler yaşamaktadır. İkram konusuna gelince: 2xödersin, 1 su + kraker'in fiyata dahil olur... nasıl?! Tercih senin ve senin gibi düşünenlerin... :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000