04 Şubat 2013, Pazartesi 08:40:47

PEGASUS BELGRAD SEFERLERİNE BAŞLADI

Pegasus Hava Yolları, Balkanlar'daki dördüncü uçuş noktası olan Belgrad’a uçuşlarını başlattı.
  • Balkanlar biraz zor biraz zor pgs icin. Bukres,Uskup ve Pristinacok zayif.Bosna henuz cok yeni bir sey soylemek icin erken.Belgrad cok zor.THY Belgrada full ucuyor ve pek cogu transit yolcu, o nedenle bu hattan da pek fazla bir sey beklemek zor belki ucuzcu Turk turistler gidip gelirse bir seyler olur.
  • Kazasız belasız uçuşlar diliyorum. THY'nin saltanatı sona erecek...
  • Sn. Editör EK ve EY ile ilgili haberlerinize sıklık vereceğinize şu yerli uçak şirketlerimizi tanıtın, onların reklamlarını yapın, onların çalışanları için tanıtıcı haberler yapsanız hani.
  • Hayırl olsun!

Pegasus Hava Yolları'nın 2013 yılında uçuşlarına başladığı ilk yurtdışı uçuş noktası Belgrad oldu.

Pegasus Hava Yolları'nın uçuş ağına eklenen 26. ülkedeki 62. Uçuş noktası olan Belgrad uçuşları başladı. Pegasus Hava Yolları'nın Belgrad uçuşları Şubat ayından itibaren her hafta Salı, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan karşılıklı olarak 49.99 Euro'dan başlayan fiyatlarla gerçekleşiyor.

Pegasus yolcuları, Belgrad'dan Türkiye'de Adana, Alanya Gazipaşa, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Kütahya Zafer, Malatya'ya; yurtdışında ise Almati, Beyrut, Dubai, Krasnodar, Kuzey Kıbrıs, Londra, Omsk, Tahran, Tel Aviv ve Tiflis'e olmak üzere toplam 10 ülkede 29 noktaya bağlantılı olarak uçabilecekler.

Pegasus Hava Yolları'nın yeni uçuş noktası Belgrad ile birlikte, Balkanlarda Bükreş, Priştine, Üsküp, ,Belgrad olmak uzere 4 farklı noktaya uçuyor. Pegasus Hava Yollari 28 Şubat'ta uçmaya başlayacağı Saraybosna hattı ile Balkanlardaki uçuş noktalarını 5'e çıkaracak.

TUNA VE SAVA NEHİRLERİNİN ORTASINDAKİ METROPOL: BELGRAD

Güneydoğu Avrupa'nın en büyük şehirlerinden biri olan, Tuna ve Sava nehirlerinin birleştiği noktada tarih ve modernliğin iç içe geçtiği Belgrad, Sırbistan’ın başkenti olmasının yanı sıra birçok farklı kültürün tarihinden izler barındırmakta. Sırbistan Ulusal Parlamentosu ve Posta Merkezi gibi birçok önemli yapıya ev sahipliği yapan şehrin merkezindeki Cumhuriyet Meydanı, 18. yüzyılda İstanbul'a açılmak amacıyla inşa edilen “İstanbul Kapısı”nın 19. yüzyıl sonlarına doğru yıkılmasının ardından bugünkü görüntüsünü almıştır. Tarihin yanı sıra ışıl ışıl mağazalarıyla da her yıl birçok kişinin dikkatini çeken Belgrad, alışveriş ve eğlence imkânlarıyla da Pegasus yolcılarına farklı bir alternatif olacak.



 

PEGASUS BELGRAD SEFERLERİNE BAŞLADI

Yorumlar

Balkanlar biraz zor ~ 11 yıl önce
Balkanlar biraz zor biraz zor pgs icin. Bukres,Uskup ve Pristinacok zayif.Bosna henuz cok yeni bir sey soylemek icin erken.Belgrad cok zor.THY Belgrada full ucuyor ve pek cogu transit yolcu, o nedenle bu hattan da pek fazla bir sey beklemek zor belki ucuzcu Turk turistler gidip gelirse bir seyler olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı Olsun ~ 11 yıl önce
Kazasız belasız uçuşlar diliyorum. THY'nin saltanatı sona erecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
retired ~ 11 yıl önce
Sn. Editör EK ve EY ile ilgili haberlerinize sıklık vereceğinize şu yerli uçak şirketlerimizi tanıtın, onların reklamlarını yapın, onların çalışanları için tanıtıcı haberler yapsanız hani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun ~ 11 yıl önce
Hayırl olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000